Дани Магелани Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари Преди 1 час, master_of_germs каза: Лянос де лос мимбре (Llanos de los mimbre) Преход до Алтабиста (Altavista, 1377 м н.в.)... Не го сравнявам нито с Тенерифе отсреща, нито с Мадейра. Но напълно достатъчен, за да мога на третия ден за се влюбя в Гран Канария ❤️ Акуса сека (Acusa seca)... ставам банален вече, обаче ПАК си имам ново най-любимо село в Испания... Само една уличка... с няколко къщата... построени вътре в скалите, като пещерки... А предзалезната гледка към Роке Бентайга и Роке Нубло е изумителна... Селцето отговаря на въпроса за Живота... Вселената... и Всичко Останало... 🙂 Адаш, имам чувството че чукарите по света са създадени специално за теб! Ама защо ги влачиш и момичетата? Не ти ли е жал за тях? 1 1 10
Популярно мнение liliya Публикувано: 21 януари Популярно мнение Публикувано: 21 януари Salento i Cocora Valley Влюбена съм до живот в това място, вълшебно зелено и красиво. 53 20
Дани Магелани Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари преди 7 часа, master_of_germs каза: Лянос де лос мимбре (Llanos de los mimbre) Преход до Алтабиста (Altavista, 1377 м н.в.)... Не го сравнявам нито с Тенерифе отсреща, нито с Мадейра. Но напълно достатъчен, за да мога на третия ден за се влюбя в Гран Канария ❤️ Акуса сека (Acusa seca)... ставам банален вече, обаче ПАК си имам ново най-любимо село в Испания... Само една уличка... с няколко къщата... построени вътре в скалите, като пещерки... А предзалезната гледка към Роке Бентайга и Роке Нубло е изумителна... Селцето отговаря на въпроса за Живота... Вселената... и Всичко Останало... 🙂 Адаш, имам чувството че чукарите по света са създадени за теб. Въпрос към знаещите: На летище Абу Даби съм. Полетът от 13,25 закъснява значително. За сега го дават 17,55. Има ли шанс за обезщетение? @Branko?
Branko Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари преди 45 минути , Дани Магелани каза: Адаш, имам чувството че чукарите по света са създадени за теб. Въпрос към знаещите: На летище Абу Даби съм. Полетът от 13,25 закъснява значително. За сега го дават 17,55. Има ли шанс за обезщетение? @Branko? Ако отговаря на условията за обезщетение има. Но все пак е важен часа на кацане 1
ven62 Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари преди 3 часа, Дани Магелани каза: Адаш, имам чувството че чукарите по света са създадени за теб. Въпрос към знаещите: На летище Абу Даби съм. Полетът от 13,25 закъснява значително. За сега го дават 17,55. Има ли шанс за обезщетение? @Branko? 1. Малдиви 2. Сейшели 3. Личен гид на Ла Диг (добре сложен и атлетичен ) 4. Обезщетение за закъснял полет над 3 часа ... Ако аз съм на твое място с кацането в София ще пусна едно тото. Очевидно този период ти е на късмет. 2 1 15
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 21 януари Популярно мнение Публикувано: 21 януари Обикалям с лодка острови и плажове из Андаманско море. Животът е прекрасен 61 9
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 21 януари Популярно мнение Публикувано: 21 януари Отново по чукари в най-различни надморски височини и климатични пояси на Гран Канария... Калдера Пинос де Галдар Роке нубло Пико де лас ниебес Бентана нубло Роке Бентайга Техеда Галдар Агаете и Гуайедра 49 5
Дани Магелани Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари преди 8 часа, ven62 каза: 1. Малдиви 2. Сейшели 3. Личен гид на Ла Диг (добре сложен и атлетичен ) 4. Обезщетение за закъснял полет над 3 часа ... Ако аз съм на твое място с кацането в София ще пусна едно тото. Очевидно този период ти е на късмет. Завидя ми! Кацнахме с 2ч.30мин. закъснение, за лош къкъсмет. А вече бях направила план за 600евро обезщетение. 1 3
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 21 януари Популярно мнение Публикувано: 21 януари Днес разкошно време в Алпите. Поздрави от Небелхорн! 51 5
Популярно мнение Mary Публикувано: 22 януари Популярно мнение Публикувано: 22 януари В Луанг Прабанг, Лаос, в прекрасната компания на @izida и @Ивайла. 61 17
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 22 януари Популярно мнение Публикувано: 22 януари @Дани Магелани, адашке, ти си останала с грешна представа, кой кого юрка за баири в нашата компания. 😉 Аз и @Mistress of Germs сме отрасли край море и си се нуждаем от дозичка. Малко, ама да ни зареди. @зВерчето e 50/50 море към баир. @mary_shery я хваща съклета край вода и все нагоре дърпа. Е, вярваш или не, но в момента момичетата са за залез по висините, че там до обяд вилня буря и не ставаше за преходи, а аз цял ден съм си в наше село на брега. Тук валя яко само за около час следобеда. Стига съм спамил... В момента съм... в Сардина, Гран Канария ❤️ 56 7
Otnesen Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари На Сантяго Бернабеу - футболен мач между Реал Мадрид и Залцбург от Шампионска лига. В момента резултата е 5 - 0 за Реал. Подарък за рождения ден на малък магеланец....... Атмосферата не може да се опише със снимки. Този сектор са луди - не се спряха през целия мач. Стадиона е закрит в момента и има пуснато отопление. 39 10
era123 Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари Не ми се беше случвало да искам да съм знаме. До сега. 🤪 1 15
Популярно мнение liliya Публикувано: 23 януари Популярно мнение Публикувано: 23 януари Medellín Comuna 13 Бившата съдебна палата, сега МОЛ. Parque Botero Palace of culture Продължаваме с Ботеро ... Comuna 13 ПРЕДИ И СЛЕД Лирично отклонение с колумбийска бира 43 1 17
Популярно мнение Mary Публикувано: 23 януари Популярно мнение Публикувано: 23 януари Последен ден в Луанг Прабанг, Лаос, заедно с @izida и @Ивайла. 49 20
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 23 януари Популярно мнение Публикувано: 23 януари Плажове или канарИ на Гран Канария - вечната дилема 😮 Споко, дилема няма! Гуигуи - плажче с едно леко преходче, 1100 м надолу, и толкоз нагоре при работеща "фабрика за дъги" и всички доволни. 😉 48 11
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 24 януари Популярно мнение Публикувано: 24 януари Добро утро от Platges de Barcelona Барселона, градът, който се събужда в розово💕 И тюркоазът се включва🙂 В бонус драматичен изгрев - слънцето си намира прозорче и си показва пътеката🥰 А не след дълго и топлия блясък Хайде до скоро😉 52 1 5
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 24 януари Популярно мнение Публикувано: 24 януари В Банкок. Обикалям храмове и музеи. Градът ми хареса повече, отколкото очаквах. 52 3
Anna Kalinovska Публикувано: 24 януари Публикувано: 24 януари Преди 1 час, Asya Assenova каза: В Банкок. Обикалям храмове и музеи. Градът ми хареса повече, отколкото очаквах. Не пропускай скай бар и китайския квартал 3
Asya Assenova Публикувано: 24 януари Публикувано: 24 януари преди 19 минути , Anna Kalinovska каза: Не пропускай скай бар и китайския квартал Утре ще ходя там плюс Grand palace и разни други места. 3
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 24 януари Популярно мнение Публикувано: 24 януари Асулехос Пуерто Моган Маспаломас 60
new one Публикувано: 24 януари Публикувано: 24 януари преди 58 минути , master_of_germs каза: Асулехос Пуерто Моган Маспаломас Топ, имаш ли снимка на подводницата в Пуерто де моган
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 24 януари Популярно мнение Публикувано: 24 януари Да не мислите, че гоня само изгревите по света? Имам и залези😉 Вчера в Барселона от западната фасада Passion на Ла Саграда И днес в Жирона от крепостните стени. Не че е по-хубав от русенския дунавски залез, но друго си е слънцето да потъне в канарите на Пиринеите😉🤩 Още от Жирона, която напълно си заслужи жертването на единия от оскъдните ми три дни в Барселона. За сметка на това ми се отблагодари с температури 17-20 градуса посред зима🙂 Знам си аз къде ми е мястото😍 51 12
Брани Публикувано: 25 януари Публикувано: 25 януари В момента съм на летището. Помолих да ми дадат по-голям самолет, за да взема с мен разпечатките на всички възможни схеми, за да са ми подръка …. 3 2 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега