mililia Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 А ние след прекрасния Баган и около него, вече сме на езерото Инле. 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Хотелът е трепач ! Ее, той сск ходи все по хубави места,съм забелязала А ние след прекрасния Баган и около него, вече сме на езерото Инле.А ние след прекрасния Баган и около него, вече сме на езерото Инле.А ние след прекрасния Баган и около него, вече сме на езерото Инле. А ние ви се радваме, че сте добре! А ние ви се радваме, че сте добре! А ние ви се радваме, че сте добре!)) 3 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 След каро вчера отседнахме при най-известното в долината Омо племе -мурси. Бях чела колко са агресивни, войнствени, даже правели опит да крадат от туристите. Пълни глупости, усмихнати, приятелски настроени хора. Вечерта дундурках бебе, споделих царевичен хляб с 3 жени, после се гъделичкахме с други хлапета. Не спряха да ме галят, да ме докосват, много са мили. Кожата ми дори в тъмното светеше бяла и те много ми се радваха. А от тяхната вечеря нямам проблеми със стомаха, въпреки че я хапнах с черни от праха ръце. Каро. DSC03643.JPG С бебето мурси. DSC03990.JPG Мурси са известни с керамичните кръгли типи, които носят на устните си. DSC04088.JPG Ooo, kak ми се иска сега да съм с ваааас! Едва ли някога ще се престраша да отида там сама, а не вярвам и да намеря някой, който да дойде с мен! Това са местата и усещанията, за които мечтая! Завиждам ужасно! Целувки и прегръдки! Желая пълноценни изживявания! 5 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 В центъра на Вселената (и на бутафорията)- Скопие. 35 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Добро утро от Истанбул. Закусваме и се наслаждаваме на тази гледка 21 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Истинският Китай: tch1.jpg tch2.jpg tch3.jpg tch4.jpg tch5.jpg Аааааа, точно това ми трябваше!!!! Наскоро спорих с едни приятели, които ходиха служебно до Китай и ги бяха водили до някакъв огромен завод. Въз основа на това бяха направо възхитени от това колко се е развил Китай. Отдавна съм разбрал, че всеки може да ходи, но за съжаление малко са тези, които могат да видят. Та се завърза един страшен спор какво всъщност представлява Китай в действителност .................. тц,тц,тц 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 На летището в Кьолн: Много стрес: на гишето за регистрация спътникът установява, че кубинската виза не е у него. Добре, че в Германия всичко става срещу заплащане. За малко да пътувам соло от самото начало 13 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 (редактирано) Meidj, на 14 Апр. 2014 - 12:34, написа: Истинският Китай: tch1.jpg tch2.jpg tch3.jpg tch4.jpg tch5.jpg Леле че хубавоооооо... Аааааа, точно това ми трябваше!!!! Наскоро спорих с едни приятели, които ходиха служебно до Китай и ги бяха водили до някакъв огромен завод. Въз основа на това бяха направо възхитени от това колко се е развил Китай. Отдавна съм разбрал, че всеки може да ходи, но за съжаление малко са тези, които могат да видят. Та се завърза един страшен спор какво всъщност представлява Китай в действителност .................. тц,тц,тц Аз не съм била в Китай - надявам се да бъда в някакво обозримо бъдеще , но си мисля, че Китай е брутално многолик. И определено не бих се тръшнала да възхвалявам заводи... агрхххх, но е безспорен факт, че имат изключителни индустриални постижения. Моята компания има завод там и просто не е истина за какво ниво иде реч. Технологиите са космически. Не са техни всъщност, но бият по ниво де що западен завод ти хрумне. Индия е същата история. Безскрупулна бедност, но индустриално напорът е също брутален (личен опит и впечатления). Си мисля, обаче, че нашият поглед е на туристи - или както там се наричаме, и е доста егоцентричен, и не искаме самобитните държави да се индустриализират, комерсиализират, и прочие, но за местните хора това е нещо хубаво - в общия случай хората искат да им се повиши стандарта на живот. Друга история е като ни се повиши, че почваме да мислим за други ценности Ух, че се размечтах с тези снимки... Редактирано 4 март, 2016 от Гост Връзка към коментар
G.D Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 (редактирано) Islandia Beach Resort, Siquijor, Philippines...да усетим що е то курорт С палми и спокойствие без нищо като за туристи в радиус от 5 км, ноооо с интеренет. Такава "екстра" отдавна не съм имала на плажа дори Виж рибки на всякъде има в тез Филипини Щастлива, че си нося шнорхел. Снимки - адски много + адски залез днес...албум ще има Apo Island ни чака или ние него - ще се откъснем пак за малко там. Стикайте палци да добавя и снимка с костенурка Редактирано 4 март, 2016 от G.D 35 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Един ден в Краби, Тайланд, на път за Ао Нанг 31 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Няколко дни из Париж преди завръщането в София. 24 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Благодарим на Красен Денев за организацията: ) 23 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Случвало ли ви се е да отидете на денс клуб пълен само с мъже, всички със страхотно чувство за ритъм и танцуващи добре, колко добре, ами мнооооого. Да, и две, три жени за цвят. На мен ми се случва сега. Не съм знаела, но африканските ритми и танци са си моите, дори не е нужно да ги уча, само следвам музиката. Последно преживяване от приключението Етиопия. Утре поемаме на север към Адис и после България. А сега на танци в Арба Минч. 25 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Случвало ли ви се е да отидете на денс клуб пълен само с мъже Ами, ъъъъъ....не. Пу-пу! Получих уплах! 12 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Ами, ъъъъъ....не. Пу-пу! Получих уплах! Абе хубаво си мислех да добавя в послепис да се чете само от жени, ама нА забравих. 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 4 март, 2016 Сподели Публикувано: 4 март, 2016 Ами, ъъъъъ....не. Пу-пу! Получих уплах! Captain бееееее... Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 В един от най-красивите градове - Кейптаун. Щастлива, изгоряла и изключително благодарна на Домосед. 48 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 (редактирано) Поздрави от Вадуц. Редактирано 5 март, 2016 от Dian 32 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Привет от прекрасното Порто 38 Връзка към коментар
Kristoni Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Поздрави от Мавриций! 44 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 С група видни магеланци,посетихме......? Много бе готино!!! И на тях им хареса!!! 35 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 (редактирано) Събуждам се в Centro Habana... Редактирано 5 март, 2016 от Childish 31 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Събуждам се в Centro Habana... Лили, останете в Куба до 25.03.2016 г. Стоунс ще правят безплатен концерт в Хавана. Това е шанс 1:100000000 в живота! Аз направо се замислих сериозно оттук... 8 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 (редактирано) За трети път в Адис Абеба. Отдавам се на биропиене. Пробвах всички марки етиопска бира (осем) и смея да твърдя, че пивото е много добро! Скоро ще пусна снимков материал в темата за бииира Редактирано 5 март, 2016 от vlady 16 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 С група видни магеланци,посетихме......? DSC_0476.JPG Много бе готино!!! И на тях им хареса!!! А вътре влязохте ли, за да видите за какво брутално унищожение става дума??? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега