Worldismine Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари На 25.01.2025 г. в 20:03, Eva eva каза: От днес - вр. Тодорини кукли. Страхотно време и чуден преход със снегоходки, но краката са ми мармалад 😄 А защо снегоходки? Като гледам снега, за съжаление, доста се е стопил. преди 5 часа, Hakkâri Spor каза: Oulu, Finland 🇫🇮 Това си е замръзналото море. От Рованиеми няма смисъл от снимки, че всеки ходи и качва оттам 😉 Интересно защо точно в Оулу? Предвид че имаш никнейм на футболен отбор (поне за мен абсолютно неизвестен), ако още си в Оулу в петък, местният хокеен отбор Карпат посреща Илвс, а в събота футболният ФК Оулу е домакин на познай...Илвс 😎
Илиана Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари На 26.01.2025 г. в 9:52, liliya каза: El Peñol & Guatapé Такава феерия от цветове ! Толкова много ми хареса! Благодаря за споделеното и за прекрасните снимки! 🩷💜🩵💙💛🧡❤️ 1
Eva eva Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари @WorldismineИмаше места, където снегът беше над 1 метър. Без снегоходки се пропадаше сериозно, особено следобяд. Само на върха нямаше никакъв сняг 🙂 2
era123 Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари 7 hours ago, Брани said: Айде от мен да мине, приятели, днес споделям и имената на местата! Valldemossa Deià Port de Sóller Не моЗе да бъде! Да не ти омекна light saber-a? 7
Брани Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари преди 6 часа, era123 каза: Не моЗе да бъде! Да не ти омекна light saber-a? Няма как светлината на истински light saber да се огъне така - това е фантастика. Нека бъдем реалисти. 2 1 2
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 28 януари Популярно мнение Публикувано: 28 януари Втори ден обикалям храмовия комплекс Анкор и съжалявам, че нямам повече време. Днес разглеждаме по-малко известните храмове, навалица няма за разлика от вчера и е супер. Билет за един ден струва 37 щатски долара, а за три дни - 62. Мъжкото и женското начало. 49 7
Популярно мнение liliya Публикувано: 28 януари Популярно мнение Публикувано: 28 януари Островите Rosario, Baru и Playa blanca... само дето лодката беше толкова разнебитена, че очаквах всеки момент да изхвърчи някой болт и да ме дрънне в челото. Като цяло не е лошо, но не съм впечатлена и не може да се мери с красивите плажове на Доминиканска, Мартиника, Гваделупе, Антигуа... За един ден става и си заслужава само транспорт до Playa Blanca, другото идва в повече. 53
Популярно мнение Брани Публикувано: 28 януари Популярно мнение Публикувано: 28 януари Cap de Formentor и най-сетне Палма по светло 62 3
ДиянаВ Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари преди 1 час, Брани каза: Cap de Formentor и най-сетне Палма по светло @Брани, много отнесени неща пишеш, но не мога да отрека, че хубави снимки правиш😆 1 1 7
Брани Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари преди 1 час, ДиянаВ каза: @Брани, много отнесени неща пишеш, но не мога да отрека, че хубави снимки правиш😆 Според мен снимките ми дори са страшно подценени, очаквам много повече признание! Ежедневно … А що се отнася до другото - от половин час мисля отнесен и оригинален отговор, ама се отказах да го пусна, защото пак на някой ше му настръхне козинката! 3 1 9
Популярно мнение liliya Публикувано: 29 януари Популярно мнение Публикувано: 29 януари Cartagena 😀 52 7
Asya Assenova Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари На летището в Сием Рийп на път към Сингапур. Летището е ново и много ми харесва, засега не е никак натоварено, има си зона за пушене на открито. Даже има дърво на желанията по случай китайската нова година, та и желания писахме. 29
Stanislav Dimitrov Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари Вчера в Лалибела, днес се отправям към вулкана Ерта-Але. Дано има изригвания и да видя добре лавата. 37 1 7
Брани Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари Става катедралката … А тези са много вкусни, но няма да кажа къде се намират ! 34 1 1
jorocontrola Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 24 минути , Брани каза: Става катедралката … А тези са много вкусни, но няма да кажа къде се намират ! Благодарим ти за невероятните снимки! 4
ДиянаВ Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 4 часа, jorocontrola каза: Благодарим ти за невероятните снимки! Подмазвач😯 Сега ще му вдигнеш самочувствието🙃 5 1
Брани Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 10 минути , ДиянаВ каза: Подмазвач😯 Сега ще му вдигнеш самочувствието🙃 Аз съм все пак чудовище и самочувствието ми е съответно чудовищно! 1 2
jorocontrola Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 23 часа, Брани каза: Ежедневно … Крайно недостатъчно. Минавам само за да благодаря отново 😉 1
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 31 януари Популярно мнение Публикувано: 31 януари Но плаж на остров Сентоса с детето:) Отмарям заслужено, вчера обикаляхме почти 14 часа из Сингапур и сега е време за почивка . Много ми харесва, чисто, подредено, има всичко за всеки. Е, една-две идеи по-скъпо ми се вижда, особено след Камбоджа, но няма как всички благинки на едно място. Бих живяла в Сингапур 54
alienad Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари @Asya Assenova много ще ми е интересно да разкажеш по-подробно в някоя друга тема пресни впечатления от Сингапур. 1
Asya Assenova Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 3 часа, alienad каза: @Asya Assenova много ще ми е интересно да разкажеш по-подробно в някоя друга тема пресни впечатления от Сингапур. Ако дадеш жокер в коя тема, ще напиша, не мога да се ориентирам къде.
Anna Kalinovska Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 35 минути , Asya Assenova каза: Ако дадеш жокер в коя тема, ще напиша, не мога да се ориентирам къде. Направо пътепис! 2 1
dunaika Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари На 29.01.2025 г. в 17:26, Брани каза: А тези са много вкусни, но няма да кажа къде се намират ! Моля те, кажи си! Спести ми лутането… 🧐 И благодаря 🙏
Брани Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 1 минута , dunaika каза: Моля те, кажи си! Спести ми лутането… 🧐 И благодаря 🙏 Само ако докажеш, че си в града!
Anna Kalinovska Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари На 29.01.2025 г. в 17:26, Брани каза: А тези са много вкусни, но няма да кажа къде се намират ! Кажи все пак на ушенце. Наесен ще се ходи на поправителен на Майорка заради нос Форментор и някое и дрго селце.. То не може само в La Rosa Catalina да се поапва..
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега