dunaika Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 26 минути , Брани каза: Само ако докажеш, че си в града! В сряда отивам. Ще събирам доказателства 📸👀
Брани Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари @dunaika @Anna Kalinovska, само на вас споделям! Нека другите сами да си го намерят ... Las Muns C/ dels Oms, 7 Palma Имаха и готини бисквитки (кръгли, слепени с крем), ама ги изядохме всичките. Дано направят още докато идете 🙂 12 2 2 1 5
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 31 януари Популярно мнение Публикувано: 31 януари Да се разходиш в кратера на действащ вулкан, върху току що изгаснала лава е страхотно преживяване Ерта Але, Етиопия 35 4 23
Популярно мнение Йосиф Милчов Публикувано: 31 януари Популярно мнение Публикувано: 31 януари Малко от Виентиан, днес и предпоследен ден в Лаос. Красива държава, но с тия милиони и хиляди така и не можах да се оправяме и само ги бъркаме. 51 2
Илиана Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Соренто, с дъх на море, лимончело и вкусна пица 🍋🍝🍺 43 1
Популярно мнение noshtna_ptica Публикувано: 31 януари Популярно мнение Публикувано: 31 януари Поздрав от януарска Таормина! 47 4
Популярно мнение Mary Публикувано: 1 февруари Популярно мнение Публикувано: 1 февруари Спа-уикенд в Австрия. 56 19
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 1 февруари Популярно мнение Публикувано: 1 февруари (редактирано) Последен 4-ти ден в Сингапур. Обикалям China town, Little India и Арабския квартал. Заради китайската нова година оживлението е голямо. Посетихме храма, където се намира зъба на Буда, както и един индийски храм. В арабския квартал хапнахме в един турски ресторант Agia Sofia, малко да сменим менюто. Не ми се прибира в България, искам да продължа към Малайзия и Индонезия, но трябва да се работи. Редактирано 1 февруари от Asya Assenova 53 6
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 февруари Популярно мнение Публикувано: 1 февруари Ако се чудехте къде е един от най-лъскавите летищни лаунджове с интериор на 5* хотел - ще бъдете силно изненадани. Оказа се, че е в Асуан, Египет! Отделно, че на входа ме посрещнаха като (поне) президента на Зимбабве. Всичко е много нива над салоните в Кайро. Официално съм шокиран, но в момента се свестявам с лате, еклери и френски тортички и след малко се насочвам към претрупаната топла витрина за да избера нещо по-сериозно за закуска. Решението ми да транзитирам през Асуан на път за Абу Симбел се оказа учудващо добро 🙂 Иначе вчера преспах в едно хотелче в Гиза с ето тази гледка: А тази сутрин летях до Асуан с нова за мен авиокомпания - Nile Air. Добре беше, особено като за €12 билет. Засега ми се получава чудесно импровизираният Египет ☺️ 59 1 21
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 февруари Популярно мнение Публикувано: 1 февруари Egypt Air се оказаха ларж и почерпиха с бизнес клас ъпгрейд на полета Асуан-Абу Симбел. По пътя не липсваха гледки, но за съжаление не успях да снимам храма от въздуха. Летището е малко, но функционално. Заприказвах се с двама служители и те предложиха да ме откарат до града, тъй като тъкмо им свършваше смяната. Не отказах 🙂 В момента се чекирам в хотела и отивам към храма след малко. Update: собственикът, разбира се, предложи да ми бъде гайд безплатно. Какво им става на тея египтяни? 🙂 46 4 21
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 1 февруари Популярно мнение Публикувано: 1 февруари В Панама съм 😀😀😀 49 16
Популярно мнение noshtna_ptica Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Публикувано: 2 февруари Големи мъки в Сиракуза, когато чинията ти е по-голяма от масата… 32 4 6 16
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Публикувано: 2 февруари Абу Симбел, Египет. 72 11
Дани Магелани Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари преди 4 часа, noshtna_ptica каза: Големи мъки в Сиракуза, когато чинията ти е по-голяма от масата… Подкрепи с локацията на ресторанта, моля! 5
Граф Вронски Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари @noshtna_ptica, разминали сме се из уличките. Аз също го бях набелязал това заведение, но и нашата мъка е голяма и решихме, че просто няма да успеем да го изядем 🤣🤣🤣 Веднага давам и локацията за @Дани Магелани . Снимки после 🤣 https://maps.app.goo.gl/RDJpzWF6RGof729K7 9 2
liliya Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Колумбия се оказа страхотно преживяване. Хората, храната, цветовете... всичко. Тази пъстрота ще грее душата ми до идването на пролетта със сигурност. Това е място, на което бих се върнала отново и отново :) И за да не спамя.... IST в IGA lounge: 24 2
Иван Попов Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Ковачевица е мястото, което си заслужава да бъде видяно 🙂 34 1
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Публикувано: 2 февруари Oт вчера Сиракуза (благодаря на @Argentique, за това че подсказа за уикенд забежката) 57 7
Популярно мнение Бръмбар Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Публикувано: 2 февруари Мавриций. Не всички от днес. Залез на плажа на Флик Ен Флак, при който в рамките на няколко минути цветовете се сменяха драматично Водопада Шамарел (Chamarel) Геопарк "Седемте земи" Плаж с вулканични камъни Плаж St Felix Будистки храм Чаена плантация 66 4
noshtna_ptica Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари преди 7 часа, Дани Магелани каза: Подкрепи с локацията на ресторанта, моля! Добавям, че приятна изненада беше, че в цената на аперфиша са еключени и 2 питиета 5
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Публикувано: 2 февруари Сан Блас, Панама 😀 61 5
Йосиф Милчов Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари Лудницата Пукет. Тук е 33 градуса и слънцето яко жари. Отседнали сме в Ката в къща за гости точно на нощния пазар. Лудницата тук е една идея по малко. Вчера в Патонг, беше Слънчев Бряг х 10. Пълно е с руснаци и местните навсякъде са наслагали надписи на руски заради тях. 45
MayaS Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари На 1.02.2025 г. в 13:25, Георги Матеев каза: В момента се чекирам в хотела и отивам към храма след малко. Update: собственикът, разбира се, предложи да ми бъде гайд безплатно. Какво им става на тея египтяни? 🙂 Айде стига, ти не си в Египет. Аз на втория ден бях готова да се прибирам в къщи от ужаса с дай пари. 2 3
alienad Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари @Mary, много интересни басейнчета. Би ли споделила кой е този хотел? 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега