Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: 14 март Популярно мнение Публикувано: 14 март 📍Seljalandsfoss Waterfall, Iceland 🇮🇸 52 3
Anna Kalinovska Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март В града на Апостола След сто години пак.. ПП 33 3
Популярно мнение Argentique Публикувано: 14 март Популярно мнение Публикувано: 14 март Днес успях най-накрая да вляза в Сан Марко Да видя церемония на военноморските сили, да ме вали венециански дъжд, да ходя по дълбоки локви, да вдишвам неописуемия аромат на море. Да ме вали и в Мурано 🙂 Да гледам шарени стъкълца Да обядвам с местни строителни работници в известна муранска кръчма 😀 Във Венеция случайно да попадна на църква С гроб на Тинторето И куп картини, негови и не само Да видя летяща лодка Да се радвам на празните улички на Ghetto Най-сетне да стигна до центъра на Местре Където да установя, че Дуомото не работи в нормалните си часове Но има бивши църкви, превърнати в книжарници И настоящи църкви, които будят изумление 🙂 х 56 11
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 15 март Популярно мнение Публикувано: 15 март Lower Siwana - Himalaya , Непал паднала лавина преди седмица е затрупала част от трейла сред знамената в хижата се забелязва и българският трибагреник както и бг стикер на радио FM+ 47 14
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 15 март Популярно мнение Публикувано: 15 март Докато не стигна до бразилските плата, Шуменското ще ми е любимо👍 Днес с @EliDion 😘отскочихме до …🙂 За да влезем във форма за майско-юнското Тенерифе, загряхме с любимото нещо в живота ми - стъпалца, по-точно 1300 броя, водещи до монумента 1300 години България или Създателите на българската държава. Ще видим утре дали ще се движим като Робокоп😜 Усилията до горе абсолютно си струват капчиците пот, трагичният ми образ в случая заблуждава😉 Платихме такса от 6 лв., за да гледаме 15-минутно филмче в посетителския център за историята по създаването на паметника и връзката му с шуменци. Определено ни хареса, защото след това отново се върнахме при фигурите, за да разгледаме с по-други очи. Хан Аспарух с прабългарския кон забива меч в земите, където основа България. Любопитна подробност е, че Пенчо Кубадински не е харесал първоначалния образ на Аспарух по подобие на актьора, много нежна му е изглеждала и за една нощ първата глава на скулптурата е изчезнала. С коня не е имало проблеми за разлика от опашката на лъва. Симпатичен се е получил🙂 Следват хановете Тервел, Крум и Омуртаг Княз Борис, в ролята на Трансформърс😄, е устремен напред по правилния път на своя народ👏 Цар Симеон Велики в сектора на Златния век и войните - бранители на българската държава Мозайките - силно впечатляващи Камъкът за направата на лъва е бил 50-тонен материал, от който се е получила 16-тонна фигура. Представете си труда и усилията… Доволни и впечатлени сме🙂 А преди монумента оценихме положително Голямата джамия, голяма за ширините на Балканския полуостров и най-голяма за България де - Томбул джамия, прекрасно реставрирана преди 2 години мисля. 47 10
crazyhorse Публикувано: 15 март Публикувано: 15 март На 15.03.2025 г. в 20:05, ДиянаВ каза: Докато не стигна до бразилските плата, Шуменското ще ми е любимо👍 Днес с @EliDion 😘отскочихме до …🙂 За да влезем във форма за майско-юнското Тенерифе, загряхме с любимото нещо в живота ми - стъпалца, по-точно 1300 броя, водещи до монумента 1300 години България или Създателите на българската държава. Ще видим утре дали ще се движим като Робокоп😜 Усилията до горе абсолютно си струват капчиците пот, трагичният ми образ в случая заблуждава😉 Платихме такса от 6 лв., за да гледаме 15-минутно филмче в посетителския център за историята по създаването на паметника и връзката му с шуменци. Определено ни хареса, защото след това отново се върнахме при фигурите, за да разгледаме с по-други очи. Хан Аспарух с прабългарския кон забива меч в земите, където основа България. Любопитна подробност е, че Пенчо Кубадински не е харесал първоначалния образ на Аспарух по подобие на актьора, много нежна му е изглеждала и за една нощ първата глава на скулптурата е изчезнала. С коня не е имало проблеми за разлика от опашката на лъва. Симпатичен се е получил🙂 Следват хановете Тервел, Крум и Омуртаг Княз Борис, в ролята на Трансформърс😄, е устремен напред по правилния път на своя народ👏 Цар Симеон Велики в сектора на Златния век и войните - бранители на българската държава Мозайките - силно впечатляващи Камъкът за направата на лъва е бил 50-тонен материал, от който се е получила 16-тонна фигура. Представете си труда и усилията… Доволни и впечатлени сме🙂 А преди монумента оценихме положително Голямата джамия, голяма за ширините на Балканския полуостров и най-голяма за България де - Томбул джамия, прекрасно реставрирана преди 2 години мисля. Разшири Един от любимите ми паметници! 2
Популярно мнение Argentique Публикувано: 15 март Популярно мнение Публикувано: 15 март Болоня Никога не бях идвала тук, само съм нощувала. В малката Венеция няма вода Кулинарният туризъм също се получи 😜 50 3
Цвете Публикувано: 15 март Публикувано: 15 март На 15.03.2025 г. в 20:55, Argentique каза: Болоня Никога не бях идвала тук, само съм нощувала. Разшири Айде, прибирай се, че съобщиха за предстоящи наводнения в Тоскана… 4
Илиана Публикувано: 15 март Публикувано: 15 март И аз съм в Болоня 😀 Да видим утре ще има ли полет за София или не 🤷♀️ За утре е обявена стачка организирана от наземните служители във всички летища в Италия от 12 до 16 часа Надявам се само да има забавяне , а не отмяна на полета . 🍀 47 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 16 март Популярно мнение Публикувано: 16 март Himalaya - Machhachupre Base Camp , Непал 41 20
Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: 16 март Популярно мнение Публикувано: 16 март Водопадът Skógafoss в Исландия. Тук са снимани кадри от “Game of Thrones”. 😍 48 8
rik4o Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март На 17.03.2025 г. в 13:04, Седем Два каза: На море Разшири Едно време като кажехме "На море", разбирахме я Китен, я Обзор, я Несебър или Созопол... А това, @Седем Два, къде е? 2
Нелчо Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март (редактирано) На 17.03.2025 г. в 15:06, rik4o каза: Едно време като кажехме "На море", разбирахме я Китен, я Обзор, я Несебър или Созопол... А това, @Седем Два, къде е? Разшири Редактирано 17 март от chandni 7
ДиянаВ Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март На 17.03.2025 г. в 15:43, Нелчо каза: Разшири На Варна - това е за мен “на море” 😄 8 2
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 17 март Популярно мнение Публикувано: 17 март Machhachupre Base Camp - Annapurna Base Camp 37 18
zon Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март На 17.03.2025 г. в 16:34, ДиянаВ каза: На Варна - това е за мен “на море” 😄 Разшири Преди години отидохме за ден до Остенде и казах на дъщеря ми: "Ето тази година вече ходи на море", а тя ми отговори: "Това не се брои" 😄 1 8
stotan Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март На 17.03.2025 г. в 17:00, stanislavpp каза: Machhachupre Base Camp - Annapurna Base Camp Разшири Хората къде са..., а ние събаряме наследствена 120- годишна къща в Софийско. В очакване на екшън ... и старт Трансформър в действие Айде малко и за утре. А през това време в "Досиетата Х"- епизод "Пернати мистерии": "Птеродактил" се вихри край София. Разкази на очевидци: "Над мен падна огромна сянка, обърнах се... и то беше разперило двуметрови крила." 10 3 13 1
Популярно мнение Polina Публикувано: 17 март Популярно мнение Публикувано: 17 март Някъде по йонийското крайбрежие между Таормина и Жардини-те. 50 3
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 18 март Популярно мнение Публикувано: 18 март Ние сме в Cannon Beach, Oregon. Времето е прекрасно и слънчево, а скалите по плажа са толкова фотогенични. От където и да ги погледнеш - красота! 62 10
Hakkâri Spor Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 17.03.2025 г. в 16:34, ДиянаВ каза: На Варна Разшири И най-вече “на центъра” и “на мола” 😉
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега