ven62 Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март преди 22 часа, Седем Два каза: На море Почти отвсякъде си неизряден: - Къде е това, макар че тези камъни доста подсказват. - Не "На море", а "На океан" Засега ти прощавам ... единствено заради името ти. 11
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 18 март Популярно мнение Публикувано: 18 март Annapurna Base Camp - Jhinu , Непал 47 5
Седем Два Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март On 3/18/2025 at 3:15 PM, ven62 said: Почти отвсякъде си неизряден: - Къде е това, макар че тези камъни доста подсказват. - Не "На море", а "На океан" Засега ти прощавам ... единствено заради името ти. Специално за теб поздрави от най-красивия според нас плаж на Praslin. Морето е прекрасно синьо 26 1
Популярно мнение Бръмбар Публикувано: 19 март Популярно мнение Публикувано: 19 март В Рованиеми. Бяхме късметлии да видим северното сияние тази вечер, което беше брутално красиво в един момент 47 16
Hakkâri Spor Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март Бях в Рованиеми през февруари, но не видях сияние, за съжаление. Късметлии сте 😉 А как бяха температурите? Че аз случих на -20 - -23 С 😄 4
Бръмбар Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март преди 7 минути , Hakkâri Spor каза: Бях в Рованиеми през февруари, но не видях сияние, за съжаление. Късметлии сте 😉 А как бяха температурите? Че аз случих на -20 - -23 С 😄 Около нулата е вчера и днес, малко под. През деня беше -2, сега го даваха към -4. Не е неприятно за разходки през деня. Беше и доста слънчево. 11
Седем Два Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март Нашето сейшелстване днес продължи в дъжд - кога проливен, кога лек ръмеж. Малко специални палми Cote d'Or при отлив Бях чел,че това е техния Слънчев бряг - доста застроен и пренаселен. Реалността се оказа малко по-различна. 38
Популярно мнение ven62 Публикувано: 20 март Популярно мнение Публикувано: 20 март Сайгон Първи впечатления - голяма тарапана Пагодата на нефритения император. Съвсем близо до хотела, но беше затворена. --- 52 2
chandni Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март преди 14 часа, ven62 каза: Сайгон Първи впечатления - голяма тарапана Ех, тоя Виетнам го мислим от 2019-та и постоянно излиза нещо друго и го отлагаме. Засега уж ще се случва 2026-та. Ще следя снимките и коментарите ти с интерес, защото харесвам начина ти на изразяване с хумористични нотки. 8
Radnev Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март преди 14 часа, ven62 каза: Сайгон Първи впечатления - голяма тарапана Пагодата на нефритения император. Съвсем близо до хотела, но беше затворена. --- Тая риба в чинията пангасиус ли е? 1
Jenbel Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март Преди 1 час, chandni каза: Ех, тоя Виетнам го мислим от 2019-та и постоянно излиза нещо друго и го отлагаме. Засега уж ще се случва 2026-та. Ще следя снимките и коментарите ти с интерес, защото харесвам начина ти на изразяване с хумористични нотки. И при мен беше така, но от дългото очакване явно бях развила нереалистични очаквания 😀, защото Виетнам не ме впечатли особено. След 20 години, ако съм жива и здрава и имам интерес, бих се върнала там да проверя дали са дръпнали напред. И аз следя ven62 с интерес да видим той как ще усети дестинацията. @ven62 да ви е сладко! Храната във Виетнам е единственото нещо, което безусловно ни хареса там. 3
chandni Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март преди 2 часа, Jenbel каза: И при мен беше така, но от дългото очакване явно бях развила нереалистични очаквания 😀, защото Виетнам не ме впечатли особено Аз съм тъкмо обратното - колкото повече време минава, толкова повече ми изстива интереса конкретно към тази дестинация. 😄 1
dechy Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март Aз пък нямах никакви големи очаквания към Виетнам, но като отидох (и то в дъждовния сезон в северен Виетнам, веднага след тайфуна Яги), много ми хареса. И то не като забележителности (с малки изключения - природата около Нин Бин и Ха Лонг), а най-вече като отношение на хората, като храна, като усещане, като преживяване. 5
swimmer Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март +1.И за мен Виетнам е просто бройка.От 2 години съм на вълна Южна Америка и момента съм в Рио де Жанейро. 6
Бръмбар Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март Коруома (Korouoma), Финландия със замръзналите водопади 45
Zaro Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март Дубай, a.k.a Манастирски ливади на стероиди. Намерихме сградата от снимката С две думи - не е моето. 33 2 7
Популярно мнение Argentique Публикувано: 21 март Популярно мнение Публикувано: 21 март Слънце, 22 градуса, тълпи от хора с летни дрехи, цъфнал рододендрон... И аз не повярвах. 😀 В друга тема стана въпрос, че съм на мисия за оползотворяване на два изтичащи ваучера за А&О в рамките на 10 дни. Местре си мина по реда наскоро. 😉 Остана Ротердам. Бяхме в ботаническа градина и после на разходка с този кораб по реката, та до второто по големина пристанище в света (след Шанхай) Първият небостъргач в Европа 🙂 И Марктхол - жилищен блок и огромен фудкорт в едно. Чу-ден като замисъл и изпълнение. 52 5
Иван Попов Публикувано: 22 март Публикувано: 22 март На 18.03.2025 г. в 6:41, Травеолани каза: Ние сме в Cannon Beach, Oregon. Времето е прекрасно и слънчево, а скалите по плажа са толкова фотогенични. От където и да ги погледнеш - красота! В първият момент като видях снимката се сетих за снимката на Windows ама тя беше от Австралия! 😊 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега