ДиянаВ Публикувано: Петък в 12:11 Публикувано: Петък в 12:11 преди 1 минута , Argentique каза: Кай чесссно 😄 Като ти обмислях шантав маршрут, ми мина през акъла този Корк, ама викам - тя няма да иска. 😄 Disclaimer! Нямам причастност към шантавия маршрут на @ДиянаВ Въпреки всичко ти разрешавам да дружиш с мен😂 Даваш ми крила🤗😛 7 1 2 6
ven62 Публикувано: Петък в 17:41 Публикувано: Петък в 17:41 преди 21 часа, chandni каза: Ама сте големи късметлии, този мост го виждам по снимки обикновено обвит в мъгла, а вие сте нацелили страхотно време. За разлика от залива Ха Лонг. Имаше лека мъгла и въпреки 35-те градуса - облачно. --- Сега ще изчисля кога си го писала и ако е преди да отидем на залива - мисли му. --- Снимки по-късно, че тук е 1 часа през нощта, а утре ме чака избор на супер оргинални North Face и Arc'teryx за снахи, синове и братя. 7 10
jorocontrola Публикувано: Петък в 19:33 Публикувано: Петък в 19:33 На Дюни (Dune du Pilat) сме: С @ЙоанаМагелана Вместо залез ни валя дъжд, но пълно щастие няма... Тествахме нова авиокомпания по-рано днес: Отдадохме почест на старшите магеланци в лаунджа на Шарлероа и тествахме също какво може да предложи Белгия (все още не я броя за посетена): 46 1
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: Събота в 08:48 Популярно мнение Публикувано: Събота в 08:48 На няма и половин час път с влак от Корк, Ирландия са две островни места - всяко със своята красота: Foaty и Fota Arboretum & Gardens - по това време на годината с цъфнали магнолии, божури и неописуема миризма Сакурата пасти да яде 😜 Cobh или Коув - чаровно пристанищно градче с шарени къщи и елегантна катедрала 51 16
Иван Попов Публикувано: Събота в 10:04 Публикувано: Събота в 10:04 На обучение в Загреб за 3d принтиране, моделиране и сканиране 😊 Срещата беше насочена към развитие на умения в областта на 3D технологиите и онлайн обучението 38 9
ДиянаВ Публикувано: Събота в 18:09 Публикувано: Събота в 18:09 @Роца, усещам, че ти харесва дестинацията Корк😉 Давай, билетът ми Корк-Бове с Раян е 15€. Гледам, че и идващият е толкова. Има неща по твоята част, като това😛 и е по-евтинко от Париж В момента съм 🙂 28 1
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: Събота в 20:05 Популярно мнение Публикувано: Събота в 20:05 Джиткаме си днес из Франция. Пореден безкраен пясъчник: Малко ЮНЕСКО: И много шата и производни... 55 7
Популярно мнение домосед Публикувано: Събота в 20:07 Популярно мнение Публикувано: Събота в 20:07 Лондон, Темза 51 1 2
Роца Публикувано: Събота в 20:12 Публикувано: Събота в 20:12 преди 1 час, ДиянаВ каза: @Роца, усещам, че ти харесва дестинацията Корк😉 Давай, билетът ми Корк-Бове с Раян е 15€. Гледам, че и идващият е толкова. Има неща по твоята част, като това😛 и е по-евтинко от Париж В момента съм 🙂 О, сигурна съм, че ще ми хареса! Фен съм на Ирландия от много години 😄 5 1
Иван Попов Публикувано: Събота в 22:04 Публикувано: Събота в 22:04 На концерт с майка ми и леля ми на Драгана Миркович и Миле Китич 😊 19 3
bibi Публикувано: Неделя в 09:14 Публикувано: Неделя в 09:14 Амстердам извън туристическите пътеки: 42 2
Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: Неделя в 16:58 Популярно мнение Публикувано: Неделя в 16:58 Шнорхелинг в най-чистата вода на Земята между Северноамериканската и Евразийската тектонска плоча - едно незабравимо изживяване в Силфра, Исландия! ❄️🤿💙 40 17
Цвете Публикувано: Неделя в 18:03 Публикувано: Неделя в 18:03 Преди 1 час, r_nikolov1 каза: Исландия Колко време изкарваш там, бе човек? 4
r_nikolov1 Публикувано: Неделя в 18:21 Публикувано: Неделя в 18:21 преди 18 минути , Цвете каза: Колко време изкарваш там, бе човек? Бяхме за 1 седмица, просто периодично успявам да пускам снимки, понеже на място нямах време за публикуването им. 5 7
домосед Публикувано: Неделя в 19:17 Публикувано: Неделя в 19:17 Ако някой ти каже, че Англия става за разходки само на дъжд, ти не му вярвай! Става и на слънчево време (Н. Ходжа, 1788) Хващам за ушите произволен град на 1 час с влак от Лондон. Пада се Уинчестър в Хампшър. Катедралата е романска от XI век, преосмислена в готика през XIV и неоготика през XIX. Бил е столица на Уесекс и на Англия. Може би даже и по-времето на крал Артур. Но къде ли му е кръглата маса? (това е гатанка по снимките) 44 4
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: Неделя в 20:29 Популярно мнение Публикувано: Неделя в 20:29 Обиколката продължава - Saint-Emilion: И вечерно Бордо: Напълно солидарни с Перник - без-водното огледало... 😞 51 2
iMari Публикувано: вчера в 07:33 Публикувано: вчера в 07:33 преди 12 часа, домосед каза: крал Артур. Но къде ли му е кръглата маса? (това е гатанка по снимките) Преди години посетих Уинчестър с група каталунски учители.Не помня дали са коментирали Масата на крал Артур, но особено се вълнуваха от Катедралата, заради една от книгите свързани с нея. И заради къщата на Джейн Остин. И заради розовите градини с присъствието на един конкретен сорт роза, кръстен пак на Катедралата: https://eu.davidaustinroses.com/products/winchester-cathedral @домосед, май трайно се прехвърли на сини коли? ☺️ 13 1
домосед Публикувано: вчера в 08:27 Публикувано: вчера в 08:27 преди 51 минути , iMari каза: @домосед, май трайно се прехвърли на сини коли? ☺️ Ти ще кажеш 🙄 3 13
jorocontrola Публикувано: вчера в 17:53 Публикувано: вчера в 17:53 Тръгваме към дома и пак нова авиокомпания: Не намерихме лютеничка в Бърцилона и се мъчим с 🍕: И тук не е зле де: Особено във ВИПа... Почти се пропих в опит да представя всичко достоверно и в детайли... 30 2 7
MayaS Публикувано: преди 16 часа Публикувано: преди 16 часа преди 12 часа, jorocontrola каза: Тръгваме към дома и пак нова авиокомпания: Не намерихме лютеничка в Бърцилона и се мъчим с 🍕: И тук не е зле де: Особено във ВИПа... Почти се пропих в опит да представя всичко достоверно и в детайли... Ей да ви ожали човек, то и аз така искам да се мъча. 😁 1 3
Zdravko Nestorov Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа @ven62 Имам чувството, че сме били почти същите дни на тези места, където и вие във Виетнам и Камбоджа, но чак сега съумях да стигна до форума. Последните 15-ина дена са си живо приключение и изобщо не остана време. Ще сложа и аз няколко снимки от "златните ръце", като и ние имахме голям късмет - хванахме за около час уникално време и след това за секунди се покри в гъста мъгла. Уникално... Ето и малко снимки от страшно красивия Хой Ан: 29
ven62 Публикувано: преди 10 часа Публикувано: преди 10 часа Ами, и аз като @Zdravko Nestorov закъснях с 2-3 дни, но бях обещал да сложа снимки от още няколко места във Виетнам. 5-те мараморни хълма: Музея на Чампа (Шам) : Пагодата Тиен Му (Хюе): Колата с която един от монасите ( Куанг Дук) пътува до Сайгон, където се самозапалва, борейки се за религиозна свобода ... Не мога без море. Смотан изгрев: Гробницата на имератора Tu Duc: Имперския град в Hue: : Ханой Храма Quan Thanh: Някой, ако му е интересно - мавзолея на Хо Ши Мин: Храма на литературата Една от вратите (степени на образованието) Тези девойки нещо са завършили и бяха много горди: Куклено шоу (театър) на вода: Залива Ha Long: Влакът на революцията т.е. Train street: Тук подготвят уличната храна: Тук я консумират: Аз първия път, когато видях тия столчета си помислих, че някаква детска градина е в къщата зад столчетата. --- И да не забравя: Този път - #Ven62Predi@chandni 24 8
домосед Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 27 минути , ven62 каза: Ами, и аз като @Zdravko Nestorov закъснях с 2-3 дни, но бях обещал да сложа снимки от още няколко места Ами, и аз закъснях с няколко дни, но си бях обещал да сложа снимки от поне още един английски град с катедрала (и преобладаващо облачно време, жълти влакове и червени коли). Линкълн (чете се Линкън) 24 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега