Lindt Публикувано: Вторник в 13:06 Публикувано: Вторник в 13:06 преди 9 минути , Marisha каза: Bunaken. Супер дестинация 🙂 Пожелавам да си изкарате добре и да драснеш няколко изречения след това! 3
Otnesen Публикувано: Вторник в 13:10 Публикувано: Вторник в 13:10 Мюлуз. Musée National de l'Automobile - Collection Schlumpf И специално за @домосед 37 3
Marisha Публикувано: Вторник в 13:12 Публикувано: Вторник в 13:12 преди 2 минути , Lindt каза: Супер дестинация 🙂 Пожелавам да си изкарате добре и да драснеш няколко изречения след това! Благодаря. Прекрасна дестинация. Има всичко -дайвинг, шнорхелинг, трекинг, хубава храна, плодове и студена бира😀 8 1
iaia_mama Публикувано: Вторник в 13:14 Публикувано: Вторник в 13:14 И аз съм от закъснелите 🙂 Този път май съм снимала повече видео, но имам и фотки. Маракеш и Есауира: 45 2
chandni Публикувано: Вторник в 17:16 Публикувано: Вторник в 17:16 преди 5 часа, ven62 каза: И да не забравя: Този път - #Ven62Predi@chandni Дааа, замотах се няколко години и ти взе, че ме изпревари Благодаря за снимките! 1
ven62 Публикувано: Вторник в 17:31 Публикувано: Вторник в 17:31 преди 9 минути , chandni каза: Дааа, замотах се няколко години и ти взе, че ме изпревари Благодаря за снимките! Едва ли ще имам време за пътепис. Най-много да пусна една тема със снимки. Оказа се, че общо с жена ми се изщракали около 5000 снимки. Ако имаш въпроси и мога да отговоря - с удоволствие ще го направя. Виетнам напълно си заслужава (без Хо Ши Мин). За Ангкор Ват просто нямам думи. Само снимки. 12 1
chandni Публикувано: Вторник в 17:43 Публикувано: Вторник в 17:43 преди 1 минута , ven62 каза: Едва ли ще имам време за пътепис. Най-много да пусна една тема със снимки. Оказа се, че общо с жена ми се изщракали около 5000 снимки. Ако имаш въпроси и мога да отговоря - с удоволствие ще го направя. Виетнам напълно си заслужава (без Хо Ши Мин). За Ангкор Ват просто нямам думи. Само снимки. И разкази в картинки се приемат. Имам програма за Виетнам, която отлежава от предковидно време, но Ковид спъна рикшата ни и оттогава Виетнам се отлага за следващата и последващата и т.н. година. Но последно време виждам тук чести репортажи от там, което ме кара да изтупам файловете от праха. Определено, когато започна да избистрям отново плановете, ще се нуждая от жокери. 5
Kalina Ivanova Публикувано: Вторник в 19:38 Публикувано: Вторник в 19:38 На 14 км на юг от Гибралтар Из Медината Взимаме си карта,за да се намерим, като се изгубим 46 2
Anna Kalinovska Публикувано: Сряда в 06:33 Публикувано: Сряда в 06:33 Франкфурт - Rödelheim и снощи в Holzkopp през един квартал 22
HUNT Публикувано: Сряда в 07:38 Публикувано: Сряда в 07:38 Temple of Leah, Sirao Garden, Tumallog falls, Cebu & Boracay. Абе не е зле по тея местенца 🤗 48
Иван Попов Публикувано: Сряда в 09:07 Публикувано: Сряда в 09:07 (редактирано) Разходка из малкия Париж на Балканите – Букурещ те прегръща с история, емоция и неподправена красота! Редактирано Сряда в 10:29 от Mary 35
Otnesen Публикувано: Сряда в 17:52 Публикувано: Сряда в 17:52 Базел. И крайната цел - Border Triangle Basel където се пресичат границите на Франция, Германия и Швейцария. 45
Популярно мнение Rossi to Публикувано: Четвъртък в 00:36 Популярно мнение Публикувано: Четвъртък в 00:36 Сингапур 50 6
Anna Kalinovska Публикувано: Четвъртък в 09:59 Публикувано: Четвъртък в 09:59 Frankfurt Rödelheim Асистирам при управлението на Deutsche Bahn.. Само няколко ICE имат малко закъснение в момента, но аз съм невинна.. Дано само баницата ми не изгори... Фактът, че вече не мога да си сверявам часовника по разписанието на DB, се дължи на новото финансиране и мерките за икономии, въведени преди едно... 30 години. 15
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: Четвъртък в 20:15 Популярно мнение Публикувано: Четвъртък в 20:15 Ел Аайун, Мароко 49 6 1
cck Публикувано: вчера в 09:04 Публикувано: вчера в 09:04 В Истанбул. Дворецът Йълдъз. — Благодарности на @Mary за идеите. 43 1
Иван Попов Публикувано: преди 19 часа Публикувано: преди 19 часа Една от най-очарователните традиции в Рим - хвърлянето на монета във фонтана Ди Треви! 🪙 27
Marisha Публикувано: преди 19 часа Публикувано: преди 19 часа Bunaken. Гледка за закуска. Като за @Lindt😀. Има много, но нямам нерви да ги дебна да снимам. Много са бързии. 21 5
Rossi to Публикувано: преди 16 часа Публикувано: преди 16 часа (редактирано) Йокохама Токио Първа спирка от японския ни круиз. Редактирано преди 16 часа от Rossi to 35 4
shots Публикувано: преди 18 минути Публикувано: преди 18 минути По-рано днес в "най-хубавия замък в Нидерландия" (според надписа на входа) - Kasteel Hoensbroek в Южен Лимбург. 2 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега