Популярно мнение G.D Публикувано: 15 март, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 март, 2016 Докладвам за костенурките, Апо Айлънд и аз Иначе в хотел на 20 метра от входа на летището в Пуерто Принцеса разглеждам трескаво снимки от рибното ми преследване из Филипините и тестване на уменията ми по плуване P.S. Немо и семесйтвото му бяха открити за пореден път, но сега на незнаен остров из Ел Нидо Нощуването там бе неземно, придружено със светещ планктон... Каквото можахме - взехме (дет' се вика 55 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 март, 2016 Сподели Публикувано: 15 март, 2016 Привет от слънчев Бристол! Допреди малко бях на концерт в бристолската катедрала. Хорът беше магичен. Сега продължавам към Бат. 41 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 март, 2016 Сподели Публикувано: 15 март, 2016 Вече в Бат. Преди малко видях Питър Гейбриъл по улиците и прати специални поздрави на Duke 33 Връзка към коментар
Популярно мнение edbloom Публикувано: 16 март, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 март, 2016 Да ви кажа наздраве от старият град на Лас Палмас - Vegueta Вече трети ден карам тук - лято и всичко е супер, водата става, много ми харесва всичко 53 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 16 март, 2016 Сподели Публикувано: 16 март, 2016 Английските телефонни кабинки не са това, което бяха... 35 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 март, 2016 Сподели Публикувано: 16 март, 2016 Одобрявам. Сега всеки си има мобилен телефон, а не върви да махнат кабинките, все пак са като символ... 5 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 16 март, 2016 Сподели Публикувано: 16 март, 2016 Edbloom, трябваше бирата да е местна. Жокер: Tropical Връзка към коментар
eloena Публикувано: 16 март, 2016 Сподели Публикувано: 16 март, 2016 В околностите на Неапол. 31 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 16 март, 2016 Сподели Публикувано: 16 март, 2016 Споко изпих тонове Tropical, Dorada и Dorada especial ( която най ми харесва) Просто ми липсваше Cruzcampo 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 16 март, 2016 Сподели Публикувано: 16 март, 2016 Споко изпих тонове Tropical, Dorada и Dorada especial ( която най ми харесва) Просто ми липсваше Cruzcampo Дорадата с черният етикет и на мен най-много ми харесва. Пробвай, ако не си, dorada especial roja 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 17 март, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 март, 2016 Прекрасен ден в английската провинция - зеленина, овчици и Стоунхендж - пълна идилия 54 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 18 март, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 март, 2016 Латинска Америка - ГВАТЕМАЛА 56 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 Оги, абе не видя ли една Лили там някъде? Ако я видиш, кажи ѝ, моля те, да драсне два реда тука, че взех да я мисля... 3 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 Лили сигурно е в Интернет затъмнение в Куба още. Аз да се чек на от Неаполитанския залив. Неапол ме изненада. Малкото , което видях ми хареса. В 23 камион събираше боклука на пица Данте! Вчера бяхме в Ерколан и Помпей. В Помпей се работи много и се разкриват все повече сгради. Трябва много време, за да се види всичко. Купихме си картина - копие на един от черните фризове. Художникът ме изненада, като каза, че е бил в България, много му е харесало и планува да идва пак. Хората сме били същите като тях по темперамент. Няма да крия, че ми стана приятно. 30 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 P.S. Немо и семесйтвото му бяха открити за пореден път, но сега на незнаен остров из Ел Нидо А ние открихме част от родата на остров Сапи, Малайзия 42 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 А ние открихме част от родата на остров Сапи, Малайзия 2016_0307_133549_051_ff.JPG Уникално... Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 В околностите на Неапол. Това е за десктопа. 5 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 (редактирано) Заради дъждовната прогноза и желанието за лежерност, днес го посветихме на Соренто, където сме отседнали. Много китно градче, много магазини и ресторанти. Изпихме по няколко шота лимончело за проба, мнооого ми хареса. Пила съм навсякъде в Италия, но тук е прекрасно. Първата снимка е от Марина Гранде. На къща точно до църквата Св.Анна. В траторията един зевзек попита дали София Лорен ще идва днес. Редактирано 18 март, 2016 от clete 34 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 Милано... Слънце, приятели, усмивки и сладолед! 22 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 18 март, 2016 Сподели Публикувано: 18 март, 2016 (редактирано) Нацелихме облачно време по Амалфийското крайбрежие, ама....бирата все пак върви. Ракията я пазя за Рим. Редактирано 18 март, 2016 от Евгени Димитров 32 Връзка към коментар
Kaio Публикувано: 19 март, 2016 Сподели Публикувано: 19 март, 2016 Монополи - определено страхотно попадение за базова станция за разходките ни из Пулия. На последната снимка е и кокетното апартаментче което наехме за престоят ни. 31 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 19 март, 2016 Сподели Публикувано: 19 март, 2016 В почти пролетна София 11 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 март, 2016 Сподели Публикувано: 19 март, 2016 В Банкок - stopover на път за Мианмар. Безкрайни благодарности на магеланци за съветите, хеле пък в началото относно трансфера между двете летища. Ако бях взела билет за тази вечер, след закъснението на полета от Лондон на 100% бях го изпуснала втория... Их, че кеф да имаш такива приятели! Връзка към коментар
mililia Публикувано: 19 март, 2016 Сподели Публикувано: 19 март, 2016 (редактирано) Ех, този Лондон ! Не е като да летиш от София. Аз пък се чудех за какъв дявол съм взела билети за следващ полет чак след 8 часа . Тогава се сетих, че ти беше дяволът. Незабравимо пътешествие и внимавай с биропиенето, че е обсебващо! Редактирано 19 март, 2016 от mililia 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 март, 2016 Сподели Публикувано: 19 март, 2016 (редактирано) Ех, този Лондон ! Не е като да летиш от София. Аз пък се чудех за какъв дявол съм взела билети за следващ полет чак след 8 часа . Тогава се сетих, че ти беше дяволът. Незабравимо пътешествие и внимавай с биропиенето, че е обсебващо! Хах... И то директен полет от Лондон. София си е София Апропо, за първи път виждам как самолет се върна, за да остави качен пътник - не казаха защо, и багажа трябваше да му свалят. Някой суеверен щеше да ритне бакъра... хах.. Апропо, Thai Airways се оказа очарователна авиокомпания. Благодаря ти! Редактирано 19 март, 2016 от Гост Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега