jorocontrola Публикувано: Понеделник в 19:18 Публикувано: Понеделник в 19:18 Днес е ред за Петте земи. Доста топло, доста народ. Не съм ходил в САЩ, но съм сигурен, че толкова американки по прашки няма и в Маями (няма снимки де, вервяйте). Бирата ми дойде добре: Водата също: 47
master_of_germs Публикувано: Понеделник в 19:31 Публикувано: Понеделник в 19:31 В момента съм в БДЖ и се прибирам след аграрна тридневка. Ето малко от Добрич в промеждутъците. 🙂 34 3
Antigona Публикувано: вчера в 07:28 Публикувано: вчера в 07:28 12 hours ago, jorocontrola said: доста народ. Не съм ходил в САЩ, но съм сигурен, че толкова американки по прашки няма и в Маями (няма снимки де, вервяйте). За първи път прочетох за петте земи в американски сайт - къде да отидете в Европа, а пък си живея в България. Тогава имаше полети до Пиза от Сф и направихме една мартенска разходка, и един трекинг между 2 земи/селца спретнахме. От Ла Специя, където бяха нощувките ни с колело се разходихме до Порто Венере, много красив район. Почти нямаше туристи и времето беше чудесно. 3
Hakkâri Spor Публикувано: вчера в 07:42 Публикувано: вчера в 07:42 Pisa, Italia 🇮🇹 Наклонената кула няма смисъл да я публикувам, Жоро Контрола я е пуснал снимки малко по-горе. Очевидно сме били по едно и също време там. @muchachote, Ирландия е супер. Ако имаш минаване през Cork, публикувай снимки, плс. На няколко пъти виждах прилични цени на Луфтханза до Корк и се чудя дали да не купя билети. 38
Argentique Публикувано: вчера в 07:49 Публикувано: вчера в 07:49 преди 6 минути , Hakkâri Spor каза: Ако имаш минаване през Cork, публикувай снимки, плс. На няколко пъти виждах прилични цени на Луфтханза до Корк и се чудя дали да не купя билети. @ДиянаВ цяла тема направи за Корк тази пролет: Снимки също се намират 8 1
jorocontrola Публикувано: вчера в 08:01 Публикувано: вчера в 08:01 преди 28 минути , Antigona каза: За първи път прочетох за петте земи в американски сайт - къде да отидете в Европа, а пък си живея в България. Тогава имаше полети до Пиза от Сф и направихме една мартенска разходка, и един трекинг между 2 земи/селца спретнахме. От Ла Специя, където бяха нощувките ни с колело се разходихме до Порто Венере, много красив район. Почти нямаше туристи и времето беше чудесно. Чаках да почне ваканцията и нямаше как да дойдем по-рано. Времето е доста топло и водата също. Мислех, че ще е по-студена. Исках да направим поне 2 трека м/у селцата, но се задоволихме само с един с оглед на времето. Вечер слънцето напиша като за снимка, а повечето народ вече си е тръгнал, така че тогава е момента. През деня може да се кисне на някое по-странично място в морето и така 🙂 2
muchachote Публикувано: вчера в 15:13 Публикувано: вчера в 15:13 Ден трети, последен, в Ирландия/ Ейре. Преди обяд, отскачане до Килкени и обход на Kilkenny castle (XII век), един от най- големите и добре запазени замъци на Ирландия. 37
Граф Вронски Публикувано: вчера в 18:56 Публикувано: вчера в 18:56 Още един ден от Единбург Посетих Royal Yacht Britannia. Влизайки виждам, че в наличните езици за аудиогида има български (отбелязано с флага). Казвам , че искам български. Те: нямаме такъв език. Аз мигам ... към този момент все още не бъркам флага на държава ни. Показвам и служителят : ооо, да, имаме го от един месец. И добре, че го има. Признавам си: доста от "морските" думи не ги знам и нямаше да разбера. А, обиколката на яхтата ми беше много интересна. 44
домосед Публикувано: вчера в 19:44 Публикувано: вчера в 19:44 Следвам максимата, че всеки ден, прекаран не в Италия, трябва да се приема за безвъзвратно пропаднал. Триест 24 1 7 2
zon Публикувано: вчера в 20:42 Публикувано: вчера в 20:42 преди 55 минути , домосед каза: Следвам максимата, че всеки ден, прекаран не в Италия, трябва да се приема за безвъзвратно пропаднал. Триест Мини Виена на море :))) 3
iaia_mama Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа На 10.06.2025 г. в 21:56, Граф Вронски каза: Още един ден от Единбург Кралската ботаническа градина е доста приятнo местенце - ако се чудиш как да уплътниш още малко време в чаровния Единбург 🙂 1
Граф Вронски Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Пътят на гигантите и Белфаст, Северна Ирландия 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега