Childish Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Хора, Childish обади ли се от някъде? Че не съм я видяла, да не би да съм пропуснала? Благодаря. В Мексико сме вече 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Благодаря. В Мексико сме вече А защо няма репортажи от мястото на събитието? Как минава пътуването, добре ли сте? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Обичам да опитвам ма, чедо Боя се, че съм класически авантюрист - поне за мен... А иначе в конкретния случай освободих два дни - полетите бяха по никое време и си изпусках туровете. Ама на втория автобус спах като бебе... хах... И току се смеех, като се сетех за теб Прегръдки! И на теб! Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 А защо няма репортажи от мястото на събитието? Как минава пътуването, добре ли сте? В Куба интернетът е кът. Ако го има - клечиш в градинка или стърчиш на улица. 2 кук/час и няма гаранция, че ще успееш да се свържеш. Та музата използва момента и отиде някъде на почивка. Добре сме. Пътуването върви добре - сега лъкатушим из Юкатан. 14 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 (редактирано) А защо няма репортажи от мястото на събитието? добре ли сте? Утре ни попитай пак.Към 0:30 звъни телефонът в хотелската стая. Първо се представат от полицията, разпитват какви сме, що сме и после, че са търговци на органи... сега е близо 1ч през нощта. Та малко сме в екшън... В гр. Кампече сме, хотелът е Еl Navegante, стая 12 Редактирано 30 март, 2016 от Childish 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Утре ни попитай пак. Към 0:30 звъни телефонът в хотелската стая. Първо се представат от полицията, разпитват какви сме, що сме и после, че са търговци на органи... сега е близо 1ч през нощта. Та малко сме в екшън... В гр. Кампече сме, хотелът е Еl Navegante, стая 12 Ма то направо страшно звучи. Нали има и други чужденци в този хотел, не сте само вие. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Ма то направо страшно звучи. Нали има и други чужденци в този хотел, не сте само вие.Изглежда доста празен, но видяхме двойка италианци на рецепциятаЗасега планът е да чакаме да стане 7ч. Тогава трябваше да слезем за закуска и да ни извикат такси до автогарата. 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Дано не сте част от закуската 6 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 6ч. Живи сме. Вече е ден и не вярвам тепърва някой да ни посяга. Но .. още несме слизали за закуска да проверим менюто... 15 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Утре ни попитай пак. Към 0:30 звъни телефонът в хотелската стая. Първо се представат от полицията, разпитват какви сме, що сме и после, че са търговци на органи... сега е близо 1ч през нощта. Та малко сме в екшън... В гр. Кампече сме, хотелът е Еl Navegante, стая 12 Ама как така?! Аз нещо не разбрах. Ако имаха някакви незаконни намерения, щяха ли да ви се представят? Оферираха ли ви нещо? В смисъл доброволно да си продадете някой бъбрек? Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Ама как така?! Аз нещо не разбрах. Ако имаха някакви незаконни намерения, щяха ли да ви се представят? Оферираха ли ви нещо? В смисъл доброволно да си продадете някой бъбрек? Не са и се надявам да не се стига до "оферти".. Междувременно се изнесхме и в момента сме в Izamal 8 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Последен ден Bye, bye Bali! 14 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Аааа, БраниВ, любимо местенце виждам на снимката ти Ако не се лъжа това е плажа на Бали тропик ресорт Супер е!!!!! 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 (редактирано) Chianh Mai Боря се със снимката... хах Редактирано 31 март, 2016 от Гост Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 април, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 април, 2016 Знамето успешно покори "най-опасния град в света" - Каракас. Венецуелската столица се оказа изключително красива, малко по-късно ще пусна повече снимки. 55 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 април, 2016 Сподели Публикувано: 1 април, 2016 Chianh Mai Боря се със снимката... хах Идеална е. Не се мъчи повече. Гледай си кефа. Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 1 април, 2016 Сподели Публикувано: 1 април, 2016 На плажа в Букурещ Болен, не болен... Чакам си утрешния полет за Аман! 23 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 Нaй-нaкрaя дойде и моето време зa крaткa почивкa Вече сме в Тaсос, еднa бойнa групa се събрaхме.Вчерa хрaних чaйки от фериботa, прaвихме рожден ден (демек открихме сезонa нa ментaтa) въобще още ме боли стомaхa от смях. 20 Връзка към коментар
MarianaG Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 В момента съм в Токио. Сама. Не мога да кажа че не ми харесва, защото ми е абсолютно ясно, че ако бях фрашкана с пари щях да мога да взимам таксита наоколо без да се губя толкова често, което щеше доста да улесни нещата. Може би защото съм свикнала с Банкок, тук ми е неуютно и ми напомня на Южна Корея. Странно е, защото Тоkyo винаги ми е бил мечта. Нямаше с кой да пътувам и си казах, ок, отиди сама....Но истината е, че на някои места е кофти да си сам. 30 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 В момента съм в Токио. Сама. Не мога да кажа че не ми харесва, защото ми е абсолютно ясно, че ако бях фрашкана с пари щях да мога да взимам таксита наоколо без да се губя толкова често, което щеше доста да улесни нещата. Може би защото съм свикнала с Банкок, тук ми е неуютно и ми напомня на Южна Корея. Странно е, защото Тоkyo винаги ми е бил мечта. Нямаше с кой да пътувам и си казах, ок, отиди сама....Но истината е, че на някои места е кофти да си сам. Не си сама,с теб сме. 13 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 Ммммммм... събота вечер, Банкок, най-якото стъргало Khaosan road, здрав рок, прясна и уникална морска храна, чудна бира, разни клубове... иххххх P.S. Уникално яко хотелче си намерих, пресечка на "гетото"- обичам да ги откривам P.P.S.Важно за магеланци - пуснали са директен автобус от Don Mueng.... или както там беше.... хах... директно до тази улица. Няма такъв кеф! Връзка към коментар
Гост Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 В момента съм в Токио. Сама. Не мога да кажа че не ми харесва, защото ми е абсолютно ясно, че ако бях фрашкана с пари щях да мога да взимам таксита наоколо без да се губя толкова често, което щеше доста да улесни нещата. Може би защото съм свикнала с Банкок, тук ми е неуютно и ми напомня на Южна Корея. Странно е, защото Тоkyo винаги ми е бил мечта. Нямаше с кой да пътувам и си казах, ок, отиди сама....Но истината е, че на някои места е кофти да си сам. Банкок поздравява Токио Марианче, просто се потопи в себе си и ще усетиш Япония точно сама. Поздрави сърдечни!!! Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 (редактирано) На едно познато място, което се пробужда за нов живот Редактирано 2 април, 2016 от seagull_29 10 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 Аз пък съм си в Самоков, където пролетта най-накрая дойде 6 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 Ще пия една бира тук или две,как дойде 20 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега