Георги Публикувано: 2 април, 2016 Автор Публикувано: 2 април, 2016 Мненията за автобуса между Don Mueng и Khao San Road са отделени тук: http://magelanci.com/topic/6549-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-don-mueng-%D0%B8-khao-san-road/
Lyubina Публикувано: 2 април, 2016 Публикувано: 2 април, 2016 (редактирано) Велико Търново след почти 2 години, Редактирано 2 април, 2016 от Lyubina 8
Георги Матеев Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Малко гледки от Сан Салвадор. Доста скучен град като цяло. Сега тръгвам на обиколка из вулканите, езерата и руините на маите, предполагам това ще компенсира напълно 34
Duke Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Малко гледки от Сан Салвадор. Доста скучен град като цяло. Сега тръгвам на обиколка из вулканите, езерата и руините на маите, предполагам това ще компенсира напълно Скучен, скучен, ама както разбирам от снимка № 3 и в този скучен град са научили как се правят канали на пътното платно, а само в забавна София това е все още напълно непостижимо начинание... 2
Популярно мнение oli_mali Публикувано: 3 април, 2016 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Парк Уено в Токио. Малко преваляваше сутринта, но бързо се оправи После разгледахме Асакуса, Sky Tree и Сумида парк. Снимка с китайски гейши пред Сенсо-джи След това минахме през Гинза, за да завършим с вечерна разходка в Chidorigafuchi. Редактирано 3 април, 2016 от oli_mali 58
baiKolio Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Излязохме последни... Наистина, даже бедуините си тръгнаха преди нас ... А така се надявах поне една камила да е останала за кадрото... Редактирано 3 април, 2016 от baiKolio 39
bad kid Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Прекарах сутринта в Радомир, където до към 11 имаше гъста мъгла 5
Фил Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Още малко от Ао Нанг,и малко от Патонг ъъъ..., колко жени има на тази снимка? 9
Фил Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Привет от Панама! 2016-03-29 13.54.28.jpg "Досиетата от Панама" - най-голямото изтичане на документи в историята Слочаенос? Не мисла!!! 13
Bliss Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) ъъъ..., колко жени има на тази снимка? Нито една? Редактирано 4 април, 2016 от Bliss 6
Георги Матеев Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Слочаенос? Не мисла!!! Еййй, как винаги ме разкривате значи!!! 3
Георги Матеев Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Природата на Ел Салвадор направо ме отвя. Един от вулканите И едно от вулканичните езера Невероятни гледки... След малко излитам към Белиз. 42
ven62 Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Природата на Ел Салвадор направо ме отвя. Един от вулканите 2016-04-04 07.29.14.jpg И едно от вулканичните езера 2016-04-03 12.53.45.jpg Невероятни гледки... След малко излитам към Белиз. Да беше седнал върху това нещо от последната снимка ... та поне един път "искрено да ти се зарадвам" Редактирано 4 април, 2016 от ven62 3
oli_mali Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Днес продължаваме обиколките в Токио. Първо посетихме Shinjuku Gyoen Park като си направихме ханами под сакурите: След това минахме през търговските улици Takeshita и Harajuku. Вечерта я завършихме с Shibuya и статуята на Хачико: Редактирано 4 април, 2016 от oli_mali 43
Цвете Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Днес продължаваме обиколките в Токио. Първо посетихме Shinjuku Gyoen Park като си направихме ханами под сакурите: DSC_2264.JPG DSC_2091.JPG След това минахме през търговските улици Takeshita и Harajuku: DSC_2319.JPG Вечерта я завършихме с Shibuya и статуята на Хачико: DSC_2340.JPG DSC_2384.JPG Чудно! Продължавай да ни споделяш за всеки ден, моля! Нали знаеш колко народ магелански се е запътил по твоите стъпки. Ще донагласяме програмите. Весело да ви е! 3
baiKolio Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Днес се маскирах на алпинист... Почти час се катерихме като кози... Но гледката определено си заслужаваше! ...и след всичкото туй катерене какво заварваме там ... Бедуинска шатра... Пича - ларж, сподели с нас обяда си, пихме чай, че даже и ни посвири и пя... Абе пълна програма 41
FlyTraveler Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 IMG_20160403_185708.jpg Излязохме последни... Наистина, даже бедуините си тръгнаха преди нас ... А така се надявах поне една камила да е останала за кадрото... 2016_0403_16143100.jpg Най-прекрасното време в Петра (като се разотиде народа), напълно си струва чакането :) 2
samuraika Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Днес продължаваме обиколките в Токио. Първо посетихме Shinjuku Gyoen Park като си направихме ханами под сакурите: DSC_2264.JPG DSC_2091.JPG След това минахме през търговските улици Takeshita и Harajuku. Вечерта я завършихме с Shibuya и статуята на Хачико: DSC_2340.JPG DSC_2384.JPG Май сте минали и сте си напазарували от UniQlo Много сте хубави, жалко че най-добрите дни за ханами са дъждовни тази година. От днес обещават слънце! 1
Биксбит Публикувано: 5 април, 2016 Публикувано: 5 април, 2016 :) Legoland Като се върнеш пусни някое упътване и коментар в темата за детските пътувания 1
Botko Публикувано: 6 април, 2016 Публикувано: 6 април, 2016 Вчера цял ден в Аквариума в Генуа и околните други музеи на марина-та и ,като сложиш един спокоен обяд и целия ден си мина. Аквариума ме впечатли,за децата да не споменавам....но със сигурност не съжаляват за Истанбулските,че не стигнахме до тях.Днес-Чинкуе тере. 15
AlexandraKo Публикувано: 6 април, 2016 Публикувано: 6 април, 2016 Вчера цял ден в Аквариума в Генуа и околните други музеи на марина-та и ,като сложиш един спокоен обяд и целия ден си мина. Аквариума ме впечатли,за децата да не споменавам....но със сигурност не съжаляват за Истанбулските,че не стигнахме до тях.Днес-Чинкуе тере. Започвам да дебна, кога ще напишеш за Чинкуе Терре, че ни предстои.
Гост Публикувано: 6 април, 2016 Публикувано: 6 април, 2016 Вчера цял ден в Аквариума в Генуа и околните други музеи на марина-та и ,като сложиш един спокоен обяд и целия ден си мина. Аквариума ме впечатли,за децата да не споменавам....но със сигурност не съжаляват за Истанбулските,че не стигнахме до тях.Днес-Чинкуе тере. Ааааа... същият маршрут като моя в края на месеца
Zara Публикувано: 6 април, 2016 Публикувано: 6 април, 2016 Вчера цял ден в Аквариума в Генуа и околните други музеи на марина-та и ,като сложиш един спокоен обяд и целия ден си мина. Аквариума ме впечатли,за децата да не споменавам....но със сигурност не съжаляват за Истанбулските,че не стигнахме до тях.Днес-Чинкуе тере.Преди 3 год.,мисля,със аквариума вървеше и разглеждането на малка подводница,сега незнам как е. Със сигурност ще е интересно не само за деца. 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 6 април, 2016 Популярно мнение Публикувано: 6 април, 2016 Едно невероятно преживяване, което тотално осмисли пътуването ми до Белиз - едночасов панорамен полет над Great Blue Hole. Гледките бяха просто незабравими... Самолетът беше 6-местен Piper. Имах късмет да седна до пилота, който се оказа голям пич и дори ми даде да направя едно кръгче (естествено под зоркия му поглед) Никога досега не бях гледал толкова отблизо работата на пилот, много интересно. 82
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега