Дидко Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 Аз пък съм във влака към Делфт и правим план максимум вече 4-ти ден в Амстердам и региона. 4 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 Не ни омръзва да гледаме Атина от Ликавитос. Ниските сгради правят гледката още по-впечатляваща. В дясно е Акрополът. Една снимка от рибния пазар до Омоня, може би е с големината на Халите 20 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 Това ми прилича на брега на Мъртво море в резервата Уади Муджиб, там има едни много хубави бунгала. Най-живописното място с достъп за къпане в Мъртво море от страната на Йордания (въпреки каменистия бряг). Абсолютно! "Уади Муджиб Шалетс" или нещо такова... За съжаление от тази година не предлагат само дневен достъп по "плажа", та го направихме на диво и още по-добре. Пуст залив,спокойно, без навлеци... Бикини плаж 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 Малко гледки от столицата на Никарагуа. Манагуа направи впечатление с красив исторически център и метални светещи дървета, които бяха монтирани из целия град. 47 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 Днес се разходихме из слънчева Нара. Първо нахранихме сърничките в парка. След това посетихме голямата Буда в храма Todaiji. Koshuga Shrine и Kofukuji Temple също не бяха за подценяване 49 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 9 април, 2016 Сподели Публикувано: 9 април, 2016 Абсолютно! "Уади Муджиб Шалетс" или нещо такова... За съжаление от тази година не предлагат само дневен достъп по "плажа", та го направихме на диво и още по-добре. Пуст залив,спокойно, без навлеци... Бикини плаж А, това не го знаех (че не предлагат вече дневен достъп), то основната далавера от този достъп беше ползването на душовете, че иначе наистина много солено това Мъртво море. Много добре си го измислил пътешествието. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Параход Публикувано: 10 април, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 април, 2016 Кабинетът ми, сутрин към 10 По залез сме така Близкият "голям град" с 300 жители Бока Которска, Черна гора 58 Връзка към коментар
Marabu Публикувано: 11 април, 2016 Сподели Публикувано: 11 април, 2016 В Париж - духа, пече, вали.. 31 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 11 април, 2016 Сподели Публикувано: 11 април, 2016 Пък аз скромно, скромно, този уикенд - само Габрово и Етъра. Нищо ново и интересно под слънцето, уцелихме прекрасна буря по пътя от Габрово към Севлиево, надвечер, колата се обърна на амфибия но не се предаде. Същевременно пътуването ни ме убеди в правотата на наскоро чута констатация, че сега по нашите пътища е времето на бързите коли и бавните мозъци. 10 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 11 април, 2016 Сподели Публикувано: 11 април, 2016 (редактирано) Вчера в Сан Марино. Прекрасно време! Редактирано 11 април, 2016 от alienad 14 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 11 април, 2016 Сподели Публикувано: 11 април, 2016 Поздрави от слънчева Пиза! 26 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 11 април, 2016 Сподели Публикувано: 11 април, 2016 Поздрави от Мароко! 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Параход Публикувано: 11 април, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 април, 2016 (редактирано) Шкодра, Албания И малко от по-ранните етапи на балканската обиколка: Мостът на Дрина, Вишеград Мостар, Стари мост И пак Мостар Зелените води на р. Неретва Пераст, Черна гора Дражин врт Котор Сърбия, Мокра гора Редактирано 11 април, 2016 от Параход 58 Връзка към коментар
Marabu Публикувано: 12 април, 2016 Сподели Публикувано: 12 април, 2016 В Дисниленд 31 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 12 април, 2016 Сподели Публикувано: 12 април, 2016 I amsterdam Една от най-известните бирарии - "Яйцето" В последно време ми върви на японски вишни: Според жена ми - всички японски вишни по Европа била ги видяла, оставали тези в Япония Брей, не е глупава Амстердамска идилия - 8 слънчеви лъча, градинка/балконче, масичка, 2 стола и 2 кафета: Е това е моята интерпретация, класиката е не 2 кафета, а 2 бири. Българският бар в Амстердам: Тези хора на снимката са някакви холандски ентусиасти, влюбени в българските народни песни. Ние като влязохме тъкмо привършваха пеенето на народни песни. 38 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 април, 2016 Сподели Публикувано: 12 април, 2016 (редактирано) В Париж - духа, пече, вали.. ...ама пак е хубаво, нали? Редактирано 12 април, 2016 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 12 април, 2016 Сподели Публикувано: 12 април, 2016 Да се изфукам малко- след работа на плажа с биричка :-) 39 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 12 април, 2016 Сподели Публикувано: 12 април, 2016 Днес бяхме на гости на "Бялата чапла" в Химеджи. След това се отбихме и до "Черната врана" в Окаяма и хапнахме Матча сладолед в градините Коракуен, една от трите най-красиви в Япония. Вечерта завърши с разходка по краибрежната зона на Кобе. 43 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Поздрави от слънчева Пиза! Аз това отдавна го подозирах - че всъщност кулата си е права, а околните сгради са наклонени . 16 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Ми то катедралата е наклонена също, както и баптистерия 2 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Поздрави от слънчева Малта, уж е 28 градуса, но се усеща над 30 24 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 13 април, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Тикал, Гватемала. 62 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Тикал, Гватемала Само до Суринам още никой не е стигнал. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Само до Суринам още никой не е стигнал. Аз съм пребивавал няколко пъти за по няколко дни в Diemen - квартал на Амстердам. Според мен е точно като в Суринам - няма как да е по-различно. 8 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Е, поне част от околната среда се предполага, че трябва да е по-различна. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега