Sun4o Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 В Римини IMAG3734.jpg IMAG3735.jpg IMAG3736.jpg IMAG3741.jpg IMAG3739.jpg IMAG3737.jpg ....Стига де.....В събота те видях - беше седнала на едно капанче, на първата успоредна на морската алея улица...загледах се, ти ли си, не си ли, и ти ни видя, но понеже не бях сигурен дали си ти, викам си - ако е тя, щеше да се обади, ама... 5 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 ....Стига де.....В събота те видях - беше седнала на едно капанче, на първата успоредна на морската алея улица...загледах се, ти ли си, не си ли, и ти ни видя, но понеже не бях сигурен дали си ти, викам си - ако е тя, щеше да се обади, ама... Хаха, сериозно?! Ако ви бях видяла със сигурност щях да се обадя. В събота бяхме в Сан Марино, но вчера седнахме в пицария точно на централната улица. Ако си тръгвате днес с полет от Болоня и пак ме видиш, аз съм Връзка към коментар
ECC Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 Чудна разходка в Стефаново Отдавна не бях виждал работещ смесен магазин Вътре има табла с автографи и пожелания от екипите на няколко филма снимани в селото 31 Връзка към коментар
cck Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 В пустинята, в оазис, в това червеничко кафене. Оборудвано с чайчета и wi-fi 32 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 Днес Осака Умеда скай, Хирошима и Мияджима по тъмно 29 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 Първомайският ни пикник на Чудните скали леееко се проточи ... Някак си се трансформира в обиколка на старите столици... Пътьом през крепостта Овеч... Плиска Мадарският конник Естествено нямаше как да пропуснем да измолим благословия от св.Пантелеймон, закрилникът на пътешествениците и Велики Преслав Накрая замръкнахме по пътищата, ама ни подслониха... подобавващо 35 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 Всъщност, вече в Surrey Но последните четири дни в Cinque Terre в прекрасната компания на Mililia. И беше наистина прекрасно... Не мога да се справям с обърнатите образи в телефона, затова реших да ви спестя въртенето на глави Ще драсна и две три думи в темата тия дни... Връзка към коментар
cck Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 Essaouira, Мароко - стария порт. 29 Връзка към коментар
Tsanev Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 Essaouira, Мароко - стария порт. image.jpeg image.jpeg Ние сме малко по-надолу - в Мирлефт :-) 7 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 Всъщност, вече в Surrey Но последните четири дни в Cinque Terre в прекрасната компания на Mililia. И беше наистина прекрасно... Не мога да се справям с обърнатите образи в телефона, затова реших да ви спестя въртенето на глави Ще драсна и две три думи в темата тия дни... 13087399_10207500675412387_348203344085758035_n.jpg Ами явно се справяш, не е обърната Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 2 май, 2016 Сподели Публикувано: 2 май, 2016 Бахама мама 46 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Ами явно се справяш, не е обърната Защото е от лаптопа у дома, а не от телефона в Италия (Дай частни уроци как да се оправям с тия обърнати образи... хах... извинявам се за оффтопика) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Защото е от лаптопа у дома, а не от телефона в Италия (Дай частни уроци как да се оправям с тия обърнати образи... хах... извинявам се за оффтопика) Сложих съобщение най-отгоре над всички форуми. На телефона не мисля, че може да стане, освен ако не си качиш някой специален апп на него. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Защото е от лаптопа у дома, а не от телефона в Италия (Дай частни уроци как да се оправям с тия обърнати образи... хах... извинявам се за оффтопика) Е то това е начина, от телефона директно не става, освен ако си качиш някоя програмка за обработка. Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 От телефона правиш ли вертикална снимка, винаги е "легнала" като я качиш във форума 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 (редактирано) От телефона правиш ли вертикална снимка, винаги е "легнала" като я качиш във форума О, не знаех... Много благодаря! И млъквам със спама. Една правилна снимка за извинение Редактирано 3 май, 2016 от Гост Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 Кацнах в Сиатъл преди малко: След час продължавам към Аляска с тази птичка: 48 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 Кацнах в Сиатъл преди малко: rps20160503_184839.jpg Лелеее... От колко време не бях виждала Space needle и Key arena... А черният небостъргач някога се казваше Bank of America Tower (сега вече е Columbia Tower) Небостъргачът със заострения връх пък (близо до брега) беше Washington Mutual Tower На връщане ще останеш ли за по-дълго в Сиатъл или е само свързващо летище? 9 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 На връщане ще останеш ли за по-дълго в Сиатъл или е само свързващо летище? На връщане специално предвидих 1 нощувка в Сиатъл за да поразгледам и там. Няма да пропусна Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 От телефона правиш ли вертикална снимка, винаги е "легнала" като я качиш във форума И аз дoстигнах до този извод, вече винаги снимам като завъртам телефона на широко. И във форума излизат добре 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 (редактирано) На връщане специално предвидих 1 нощувка в Сиатъл за да поразгледам и там. Няма да пропусна На W Highland Drive на Queen Anne hill има много удобна площадка с хубава гледка към downtown - особено впечатляваща вечер по тъмно Редактирано 4 май, 2016 от chandni 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 El Jadida, Morocco. Португалският форт 30 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 Маями Бийч ✌ 31 Връзка към коментар
cck Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 В дъжделива Казабланка Джамията Хасан II: 34 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега