DenitsaS Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 (редактирано) От мен малко рибарска идилия Редактирано 25 май, 2016 от DenitsaS 35 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 25 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2016 (редактирано) Ние вече се завърнахме, но на път не мога да пускам снимки от моя апарат, ще го направя сега. Нашата екскурзия до Санторини премина под кодовото име: мусака. Защо? Не питайте... Основната идея е, че и да падне, и да бие Wilks ще изяде мусаката прилежно надробена от моя син и грижливо пакетирана от готвача на най-страхотната таверна на острова. Кулминационният момент беше пред гейта на санторинското летище. Залата с големина 2 на 3 метра се огласяше от звънливия смях в нашата група. Събрахме очите на служители и пътници, но така е с магеланци на път... весело. И малко снимки. Редактирано 25 май, 2016 от Tedy 76 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 Прекрасни снимки, Теди! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 25 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2016 (редактирано) Свакопмунд, Намибия. Днес правихме тур до национален парк Дороб в пустинята Намиб с цел наблюдение на миниатюрните и обитатели. Мрежестокрако Геко (има го само в Намиб): Популярното име на този отровен паяк е Dancing White Lady, латинското не ми се търси в момента: Два пустинни пейзажа: Как се къпят тези деца в тази студена вода (течението Бенгуела) не проумявам - градския плаж в Свакопмунд: П. П. Извинявам се, нямал съм никакво време за обработка на сурови файлове, всички снимки поствани от Намибия са базисни JPG файлове, както са взети от картите памет. Редактирано 25 май, 2016 от FlyTraveler 67 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 И по-добре. Естественото е красиво 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 И по-добре. Естественото е красиво "Естественото" съвсем не е естествено, но няма да влизам в спор, още повече в тема, която не е за това. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 25 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2016 (редактирано) Круиз от Берген до Флам,и разбира се влака с невероятните гледки....водопадите са вертикални снимки и няма ви мъча с тях...досещате се как изглеждат Редактирано 25 май, 2016 от wiliko 51 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 (редактирано) Свакопмунд, Намибия. Днес правихме тур до национален парк Дороб в пустинята Намиб с цел наблюдение на миниатюрните и обитатели. Мрежестокрако Геко (има го само в Намиб): Влязох в темата предимно с надеждата да те "срещна" тук и много се зарадвах, когато видях, че си пуснал снимки! Пътешествията ти са "заразителни" и след Танзания, ще трябва някой ден да стигнем и до Намибия! П.С. Гекото е страхотно! Ако не е много нахално, мога ли да помоля за по-голяма снимка на ЛС ( ще я ползва за wallpaper, не с комерсиална цел ) Редактирано 25 май, 2016 от chandni 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 Влязох в темата предимно с надеждата да те "срещна" тук и много се зарадвах, когато видях, че си пуснал снимки! Пътешествията ти са "заразителни" и след Танзания, ще трябва някой ден да стигнем и до Намибия! П.С. Гекото е страхотно! Ако не е много нахално, мога ли да помоля за по-голяма снимка на ЛС ( ще я ползва за wallpaper, не с комерсиална цел ) Благодаря, има и други интересни африкански места освен Намибия и Танзания (аз по-скоро гледам екосистеми, а не държави), не е една беля... Намибия е прекрасна, но на мен лично не би ми била първи или втори избор за Африка, по-скоро като вече съм видял доста други места, да видя нещо много различно. Ще ти изпратя снимка на Гекото, но като се върна, че имам някакъв лимит на трафик, който скоро свършва. Ако забравя, просто ми напомни. 4 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 Намибия е прекрасна, но на мен лично не би ми била първи или втори избор за Африка Дай идея за първи или втори избор за Африка? 1 Връзка към коментар
sasho Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 Благодаря, има и други интересни африкански места освен Намибия и Танзания (аз по-скоро гледам екосистеми, а не държави), не е една беля... Намибия е прекрасна, но на мен лично не би ми била първи или втори избор за Африка, по-скоро като вече съм видял доста други места, да видя нещо много различно. Ще ти изпратя снимка на Гекото, но като се върна, че имам някакъв лимит на трафик, който скоро свършва. Ако забравя, просто ми напомни. Нищо друго не ме запали по Африка така, както твоите репортажи, а още и темата за Етиопия 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 (редактирано) Дай идея за първи или втори избор за Африка? Много труден въпрос, предполагам, че за всеки е различно. За първи избор аз бих се целил в голямата миграция на антилопите гну в Серенгети или Масай Мара, в зависимост от сезона (аз така и направих де). По възможност когато пресичат река Мара. Като човек е направил това, може би е добре да опита южната част на Африка - частните резервати до Крюгер, + по възможност Кейп Таун и околия и нещо от Ботсвана + водопада Виктория (по възможност делтата на Окаванго). Това дава една добра обща представа за екосистемите и дето се казва никога пак да не отидеш, си видял доста. От там нататък, ако имаш желание и възможности - има страшно много за допълване. Това е мое лично мнение, а и става въпрос все пак за сафари дестинации, а Африка не е само това. Не ме разбирай погрешно, Намибия е много красива и самобитна, но ако трябва да повтарям, бих повторил по-скоро места в Кения, Танзания, РЮА или Ботсвана. Така поне си мисля в този момент. В Намибия отново бих отишъл в някои части на ивицата Каприви, където има места много подобни на концесията Линиянти в Ботсвана, без обаче да са толкова скъпи, като най-вероятно бих съчетал това с някой парк в Зимбабве или Замбия. Редактирано 25 май, 2016 от FlyTraveler 8 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 26 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Първи ден в Исландия - четирима магеланци.... Поздрави за Бай Добри.... 66 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Поздрави за Бай Добри.... Благодаря, момчета, приятно изкарване и на четирима ви! Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Днес на лодката определено беше весело. Посетихме няколко фиджиански острова, като основно се задържахме на Bounty Island. Шнорхелинга беше супер! 44 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 rps20160526_230806.jpg Жоро, какво им изпя? 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Жоро, какво им изпя? 7 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 (редактирано) Вие оставете песента, ама от тая снимка ми се струва, че тена на Жоро е близък до този на околните със сините блузки Редактирано 26 май, 2016 от clete 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Вие оставете песента, ама от тая снимка ми се струва, че тена на Жоро е близък до този на околните със сините блузки Мен ми отне 5 секунди да разбера къде е той 5 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Е брaво! Все едно не знaете, че нaшето цигaне...ъъъ гaрдже е нaй-хубaво 3 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Осло летище Gardermoem 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 26 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 май, 2016 Жоро, какво им изпя? Няколко стари градски песни, разбира се! А фиджианците как се изкефиха на знамето, цяла фотосесия направихме 52 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 (редактирано) Втори ден в Исландия - драматичен. При положение,че сме с палатки, борим се сериозно с времето... Редактирано 26 май, 2016 от ruwenzogy 44 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 26 май, 2016 Сподели Публикувано: 26 май, 2016 (редактирано) Какъв контраст между последните две мнения! И двете дестинации са супер! Редактирано 26 май, 2016 от Kaloyan89 4 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 27 май, 2016 Сподели Публикувано: 27 май, 2016 Какъв контраст между последните две мнения! Опасявам се, че тепърва ще става още по-контрастно 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега