Георги Матеев Публикувано: 27 май, 2016 Сподели Публикувано: 27 май, 2016 (редактирано) Привет от Порт Вила, Вануату - отскочих за 2 дни тук. На пръв поглед изглежда супер екзотично, а на места и откровено мизерно Ама какви контрастни цветове има само... Малко снимки от приземяването и от летището. P.S. Специални поздрави на Kaloyan89. Обстановката е много франкофонска, половината население говори френски. Редактирано 27 май, 2016 от Георги Матеев 42 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 27 май, 2016 Сподели Публикувано: 27 май, 2016 Вануату още ли не е потънал? Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 май, 2016 Сподели Публикувано: 27 май, 2016 (редактирано) Познатото на почти всички ви летище в Доха, очаквайки полета за София. При 40 градуса навън даже не си направихме и труда да отидем до гишето за безплатния тур. На отиване местата бяха заети, нямаше и отказали се, та пазарих едно такси за около двучасова нощна разходка със слизания от колата за снимки. За мен лично това изчерпва интереса ми към дестинацията. Влязох да видя Ал Маха ли какъв беша там лаунджа, в който се влиза с Дайнърс картата и не можах да намеря причина да платя 45 долара вход за дъщеря ми. Намерих едно много празно по това време на денонощието място - началото на А гейтовете с много свободни седалки, до някои има даже захранване за лаптопа. Имахме си сандвичи още от Намибия, водата от фонтанчетата пред тоалетните е много добра на вкус, малко Интернет, малко спане, един филм и времето почти минало. Редактирано 27 май, 2016 от FlyTraveler 25 Връзка към коментар
Популярно мнение tom777 Публикувано: 27 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 май, 2016 (редактирано) "В момента съм " в Талин. Редактирано 27 май, 2016 от tom777 55 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 27 май, 2016 Сподели Публикувано: 27 май, 2016 Нaздрaве от Чифликa! Кaкa ви утре ще покaже нa колегите кaк се кaрaт лодки, a сегa кaк се пие 16 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 27 май, 2016 Сподели Публикувано: 27 май, 2016 (редактирано) Загреб, на мини salsa teambuilding на път за Плитвишките езера... Благодарности на хората във форума за кръчмата Mali Medo- след танците, това беше идеалното място за малко почивка... Редактирано 27 май, 2016 от Ивайла 28 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 27 май, 2016 Сподели Публикувано: 27 май, 2016 На летището в Катаня. Закъснение на полета за Букурещ с 5 часа.Краят на една почивка, за която толкова мечтаех, а се превърна в пълен кошмар. 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 На летището в Катаня. Закъснение на полета за Букурещ с 5 часа.Краят на една почивка, за която толкова мечтаех, а се превърна в пълен кошмар. Удължаването на почивката не винаги е кошмар Приеми го позитивно 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 (редактирано) Осло, норвежкото ми пътуване е към края си, за жалост има още толкова много да се види.....поне случихме с времето, посрещна ни с дъжд,но пък после ни осигури норвежки тен. Редактирано 28 май, 2016 от wiliko 33 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 Втори ден в Исландия - драматичен.При положение,че сме с палатки, борим се сериозно с времето... Чудя се колко литра твърд алкохол са нужни на човек да преживее на палатка. 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 Алмати - зелено, приятно и с чудни уютни кафенета, доста по-различен от останалите градове в Централна Азия. 27 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 (редактирано) Днес по план трябваше да ходя до вулкана на остров Тана, но за съжаление ми се размина - не се събра достатъчно голяма група за провеждане на тура. Вануату все още страда от сериозна липса на туристи след опустошителните тайфуни преди няколко месеца и затвореното доскоро международно летище. Е, поне използвах времето да се разходя из основния остров Ефате. Ето малко снимки от столицата Порт Вила и околности: Доста интересен ми се стори и този агитационен плакат, който мярнах из улиците: Редактирано 28 май, 2016 от Георги Матеев 26 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 Днес в Хелзинки - не толкова привлекателен в сравнение със Стокхолм. 21 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 Доста интересен ми се стори и този агитационен плакат, който мярнах из улиците: А какво е MSG? Щото Гугъл казва мононатриев глутамат 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 А какво е MSG? Щото Гугъл казва мононатриев глутамат Политика... https://witnesseshometownwpng.wordpress.com/2016/04/20/vanuatu-wants-indonesia-out-from-msg/ 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 След два дни "почивка" в София, отново съм с изглед към морето, този път от Мантон: 16 Връзка към коментар
Популярно мнение Ивайла Публикувано: 28 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 май, 2016 Когато ми се случват такива дни, знам, че съм направила нещо добро за да заслужа такава наслада за сетивата. Плитвишките езера... 57 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 28 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 май, 2016 Изненада! В 5 сутринта в Порт Вила няма абсолютно никакъв транспорт, включително и такси. Неочаквано се наложи да измина пеша 6-те километра до летището, но пък се насладих на гледки от този тип: Сега съм в очакване на единствената имиграционна служителка, която нещо закъснява за работа и няма кой да ни провери паспортите След час излитам към Фиджи, а оттам продължавам към Тонга. 67 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 28 май, 2016 Сподели Публикувано: 28 май, 2016 На турска сватба в с.Чернолик до Дулово 1900 човека,музиката е от жив оркестър,Ивана и Тони Стораро,който и да е той. На по-мащабно сватбено тържество аз лично не съм присъствал. 23 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 29 май, 2016 Сподели Публикувано: 29 май, 2016 Поздрави от Сеул След близо 10 години чакане вече съм тук За момента съм в Hongdae - квартала с най-много университети и студенти, и може би най-парти квартала в Сеул с хиляди кафета, барове и т.н. Вчера пристигнах и се заредиха бири, соджу, пак бири, много силна първа вечер ,като за добре дошъл до сутринта. Днес очаквано ме боли глава на макс и се възстановявам, в момента хапвам виетнамска пилешка супа Pho 45 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 29 май, 2016 Сподели Публикувано: 29 май, 2016 Привет от Италия, вчера Сан Марино и плаж в Римини, страхотно време и среща с приятели. Наздраве от мен, да пийте по едно за мое здраве днес. Днес в Болоня времето се мръщи, но разходка в Тоскана с пикник е в плана 33 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 май, 2016 Сподели Публикувано: 29 май, 2016 На гъбобер, в Ихтиманска Средна гора.Масловки и манатарки,засега.Не знам защо се сещам за думите на д-р Емилова:Вредните храни може да давате на мъжа си,той не ви е роднина 33 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 29 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 май, 2016 (редактирано) Още един ден изпълнен със страхотни преживявания и множество красиви моменти! Целта на днешното пътуване бе Жеравна.Китното селце сгушено в полите на Стара Планина ни заплени със старинните си къщи.Купете си комбиниран билет,за четирите музея-къщи,едната от които е родния дом на Йордан Йовков.Пийте кафе на пясък в кафенето на Димчо Кехая-много е добро/макар и скъпо/. Жеравна. След това отскочихме до Ямбол и неговият Безистен от 15 век превърнат в съвременен интерактивен музей. Центъра на Ямбол Безистена По пътя за вкъщи се отбихме и до потопената църква "Свети Иван Рилски" на язовир Жребчево. Редактирано 29 май, 2016 от krasen_denev 56 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 29 май, 2016 Сподели Публикувано: 29 май, 2016 Добре го докараха центъра на Ямбол, въпреки многото хейтове по въпроса. И на мен ми допадна като минахме от там преди месец и нещо. Само дето аз не съм фотограф и снимките ми са обикновено трагични. 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 29 май, 2016 Сподели Публикувано: 29 май, 2016 Аз съм живяла 13 години в Ямбол и едва го познах. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега