AlexandraKo Публикувано: 6 юни, 2016 Сподели Публикувано: 6 юни, 2016 (редактирано) Eden village Sikania Resort в Марина ди Бутера.Страхотно място, с чудесен пясъчен плаж и красиви дюни. Хотелът е перфектен,кофтито е само ол-инклузивът и хубавата храна с много риба и морски неща. И като сме тука сме все преяли препили. Добре, че не седим все в комплекса.Днес цял ден на плажа и на бара,ама утре съм планувала -Агридженто -долината на храмовете/приятелите ни са за пръв път в Сицилия и ще им покажем каквото можем/и плажче на Скала дей Турки. Снимка от басейна, че на плажа няма нет Редактирано 6 юни, 2016 от AlexandraKo 37 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 6 юни, 2016 Сподели Публикувано: 6 юни, 2016 За двата дни в Генуа няма какво да разкажа, сега сме в Соренто и е страхотна жега. Честно казано очаквах повече, но пак е хубаво. 26 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 6 юни, 2016 Сподели Публикувано: 6 юни, 2016 Днес в Брюксел уцелихме страхотно време, няма такива дни в тази държава. Сигурно нещо сме се объркали, или времето се е сбъркало. Ясно небе, почти никакъв вятър и слънце, високи температури.... Е, вална малко в края на деня, ей така, да не забравяме къде се намираме. Утре поемаме към Лювен (любимо място), след това ще мислим .... Може да направим опит в сряда да минем "границата" и да прескочим до Холандия за ден. Зависи дали тези, които ще работят, ще свършат за два дни, или ще трябва да се трудят и в сряда. 10 Връзка към коментар
randi Публикувано: 6 юни, 2016 Сподели Публикувано: 6 юни, 2016 И аз Сицилия... С риск да бъда разчленен ще изкажа леко отрицателно мнение. Най - голямото разочарование за сега е Таормина. Едно място изгубило отдавна чара и атмосферата си. Чефалу ми харесва сто пъти повече. Като цяло северното крайбрежие и източното от Месина до Таормина за мен са отблъскващи(без Чефалу) пълно е с разрушени заводи и постройки. Явно е било доста индустриално,на моменти ми напомняше на Захарна фабрика и Перник. Друго, което ми прави впечатление, че местните не са силно свързани с морето,та това е остров все пак(може и да си внушавам де). Гледката от Таормина към Исола Бела хубава,но ти мръдне леко погледа и я ще видиш гара я разрушена къща. Планините голи и каменисти. Май в миналото е имало гори, но всичко е заминало. Гледката от върха над Чефалу е невероятна, плажа също си го бива. Ще трупам още впечатления и ще пиша. Отказах се от Агридженто, не ми се бъхта и до там. 34 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 6 юни, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 юни, 2016 Поздрави от Токио! 61 Връзка към коментар
Marabu Публикувано: 7 юни, 2016 Сподели Публикувано: 7 юни, 2016 Букурещ, който определено не ми хареса. 13 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 7 юни, 2016 Сподели Публикувано: 7 юни, 2016 Лювен, жега голяма, след това в Брюксел яка гръмотевична буря, градушка (да не повярва човек) и порой. Е, изпихме по една бира, в случая Gouden Carolus, мехеленска бира в Лювен. 23 Връзка към коментар
Ех Пламене... Публикувано: 8 юни, 2016 Сподели Публикувано: 8 юни, 2016 Австрия - Гмунден и Хаалщад и... един връх с едни гледки... страхотия е там горе! 45 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 9 юни, 2016 Сподели Публикувано: 9 юни, 2016 След Кьолн и Бон, безкрайни ремонти и задръствания, най-накрая се "приземихме" в Rothenburg ob der Tauber. Ей, страхотно градче е, хотелът ни е супер, изобщо очарована съм. Нета на моменти куца, та от друго място ще качвам снимки. 7 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 9 юни, 2016 Сподели Публикувано: 9 юни, 2016 На мен пък Таормина много ми хареса, бяхме там във вторник: Месина също ми допадна, изобщо Сицилия ми се видя по-хубава от Кампания. 26 Връзка към коментар
Ех Пламене... Публикувано: 9 юни, 2016 Сподели Публикувано: 9 юни, 2016 Хърватска, Загреб. Някак си го подценявахме града, но след леката вечерна разходка си промених мнението. 21 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 9 юни, 2016 Сподели Публикувано: 9 юни, 2016 До днес в Словения. Сега в Хърватска за пореден път, но за първи през Истрия до Опатийското крайбрежие. Поред: Блед, Веленско езеро, Пиран и Адриатика от Ловран: 42 Връзка към коментар
randi Публикувано: 9 юни, 2016 Сподели Публикувано: 9 юни, 2016 Я малко Палермо. Тука вече ми допаднаха нещата, които видях. Катедралата е прекрасна отвън. В никакъв случай не се качвайте на покрива не се вижда нищо особено и се движиш има няма 40 метра... За мен най - яко си остава Ballaro street market, това задължително трябва да се види. Фонтана на срама е уникален и нещата около него. Porta Nuova задъмжително. Театро Масимо става, и след него е театро Гарибалди. Транспорт в града не съм ползвал, нещата са близо горе - долу. Отидох и до Монреале... За мен беше изключотелно тъпо и си загубих времето за Палермо. Освен катедралата друго не видях. Отвън не е хубава и не се вижда добре. Вътре пускат 4 пъти за деня и е страхотно да чакаш някой и друг час да отворят. Вътре също не ме впечатли, сякаш в Неапол катедралата беше доста по - изрисувана и внушителна. Това е общо взето от мен за сега. 33 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 10 юни, 2016 Сподели Публикувано: 10 юни, 2016 Минавам по утъпкани магелански пътеки. Нара: Осака: Киото: 48 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 10 юни, 2016 Сподели Публикувано: 10 юни, 2016 Малта в сряда: Палма в четвъртък: Барселона днес: 23 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 юни, 2016 Сподели Публикувано: 10 юни, 2016 Вчера - Долината на храмовете в Агридженто сутринта, на обяд - сладко похапване в ресторанта на Скала дей Турки, после перфектно излежаване на плажа на самата скала. Днес - Пиаца Армерина, страхотното градче + Вила Романа дел Казале,после -пътьом Калтаджироне и Джела. Толкова я харесвам тази Сицилия, а тя продължава да ме изненадва)) Като се върна, ще има много снимки. 14 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 10 юни, 2016 Сподели Публикувано: 10 юни, 2016 Половин ден на Блед, уцелихме първи ден на международна гребна регата, огромен брой автомобили, групи ученици ли, студенти ли, не ми стана ясно, спортисти, и обикновени туристи.... Прекрасно време, успях да паркирам съвсем до езерото (е, платено разбира се, аз съм си така с паркингите, но пък колата ни беше на 5 метра от брега). Направихме си страхотна разходка и ужасни снимки, защото пристигнахме по обяд и всичко, което искахме да документираме беше в контражур. Падна ми батерията на фотоапарата, зарядното остана в куфара, но пък всичко останало си струваше. В крайна сметка, след малко по-дълго пътуване се добрахме до Славонски брод (последно така решихме) по нощите. 9 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 (редактирано) Перущица с малкия. После поемаме към Пловдив -Капана, малката базилика, източната порта, тракарт .. Редактирано 11 юни, 2016 от Zaro 23 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 (редактирано) За първи път в Киев .. Редактирано 11 юни, 2016 от tom777 39 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 (редактирано) В Зайчар. С desislavna, Ellena, Desi75. Едно хубаво време, една студена бира, едни вкусни и топли мезенца... За капак и една српска сватба... Редактирано 11 юни, 2016 от Polina 39 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 В Зайчар. С desislavna, Ellena, Desi75. Едно хубаво време, една студена бира, едни вкусни и топли мезенца...FB_IMG_1465653640389.jpgFB_IMG_1465653632199.jpg За капак и една српска сватба... Лигли такива Поздрави и целувки и на четирите! 7 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 В Марсилия днес е лудница, английски фенове и полиция, ние обаче сме в прекрасния Каси: 26 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 (редактирано) Капана Редактирано 11 юни, 2016 от Zaro 13 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 Капана Къде е това? Изглежда готино. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 (редактирано) В Марсилия днес е лудница, английски фенове и полиция Както казаха в една новинарска емисия: "Английските фенове в Марсиилия първо се сбиха с френските фенове, после с руските (довечера предстои мача Англия -Русия в Марсилия), после с местните банди, после с полицията и накрая - помежду си" Редактирано 11 юни, 2016 от Фичо 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега