Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Пък аз на ученическа сбирка бях. Върнах се години, години назад (направо машина на времето някой беше инсталирал като че ли ;) ), така не съм се забавлявала от много време.

Пак на 38С

Редактирано от Lyubina
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Току-що кацнах в Доха, температурата е 42 градуса. За темата, където коментирахме безплатните турове, искам да се похваля, че се вредихме и ще ходим сега в 20:00. Питах човека на гишето и ми каза, че от преди 5 дни са увеличили бройката на билетите. Преди са били 22, а сега са 33 :)

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Това нещо като сбирка с бурки ли е?

Хахахаха. От толкова много бурки и фереджета на Малдивите, нищо чудно накрая и на Дани Магелан да й турим една.

Току-що кацнах в Доха, температурата е 42 градуса. За темата, където коментирахме безплатните турове, искам да се похваля, че се вредихме и ще ходим сега в 20:00. Питах човека на гишето и ми каза, че от преди 5 дни са увеличили бройката на билетите. Преди са били 22, а сега са 33 :)

Тази новина много ме радва. Аз трябва да кацна в събота, живот и здраве. Колко по-рано се нареди на гишето и имаше ли опашка? Кога ти е полетът за София, т.е. има ли значение колко време след като ви върнат на летището ще остава до полета ти, за да те одобрят, или това не ги интересува? Някакво друго полезно инфо?

Връзка към коментар

Хахахаха. От толкова много бурки и фереджета на Малдивите, нищо чудно накрая и на Дани Магелан да й турим една.

Моля, моля без такива!

Аз на богатите емирати не се дадох, ти искаш да се дам на тези бедняци. Красива природа и много беден и мързелив народ. Тепърва има да се учат на туризъм. Добре че са чуждите кадри по розортите.

Къде ме пращаш!?

Редактирано от Dani Magelan
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Красива природа и много беден и мързелив народ. Тепърва има да се учат на туризъм. Добре че са чуждите кадри по розортите.

Къде ме пращаш!?

Те, дорде се се научат на туризъм, да не вземе да ги залее океанът и да изчезнат като дестинация?☺

Много ли са бедни?Има ли просяци и бездомни?

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Дават 50 години още на островите. По-богатите купуват имоти на Шри Ланка. Но няма да стане докато всички магеланци не се извървят.

А че е бедничко - факт. Ние познаваме Малдивите основно от туристическите филми и красивите картички. Но реалността е доста различна.

Съчетайте остров с местни и ризорт и ще видите двете страни на медала.

И вече ми се оформя заглавие на пътепис:

Сървайвър на Малдивите (или възможно ли е да се почива бюджетно на Малдиви)

Аз още търся отговора.

Да напишем пътеписа заедно!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Дават 50 години още на островите. По-богатите купуват имоти на Шри Ланка. Но няма да стане докато всички магеланци не се извървят.

А че е бедничко - факт. Ние познаваме Малдивите основно от туристическите филми и красивите картички. Но реалността е доста различна.Съчетайте остров с местни и ризорт и ще видите двете страни на медала.

И вече ми се оформя заглавие на пътепис:

Сървайвър на Малдивите (или възможно ли е да се почива бюджетно на Малдиви)

Аз още търся отговора.

Да напишем пътеписа заедно!

Готово!Нека и ние отидем и се върнем, живот и здраве и ще го напишем.

Не зная там как е, предстои да видя, ама на много места в Азия хората са бедни, но усмихнати и добрички.

Връзка към коментар

Да и тук са такива. Запознай се с Мария - рисувач на сувенири. Много мила, но личи колко трудно изкарва хляба си. Ще ти кажа къде и е магазинчето.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да и тук са такива. Запознай се с Мария - рисувач на сувенири. Много мила, но личи колко трудно изкарва хляба си. Ще ти кажа къде и е магазинчето.

Добре, ще и занесем и сувенир от България.☺

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Тази новина много ме радва. Аз трябва да кацна в събота, живот и здраве. Колко по-рано се нареди на гишето и имаше ли опашка? Кога ти е полетът за София, т.е. има ли значение колко време след като ви върнат на летището ще остава до полета ти, за да те одобрят, или това не ги интересува? Някакво друго полезно инфо?

t_petkov, как мина тура в Доха?

Редактирано от seagull_29
Връзка към коментар

:) За тази снимка бих гласувал за някой от бъдещите календари. :):

В Антверпен с Ellena!

....

Показвам и днешната гледка от стаята ни:

attachicon.gifimage.jpeg

Приятно време и много голи цици на плажа в Лас Палмас.

Хм, не си убедителен. Вярваме ти само за първото твърдение. :P

Редактирано от ven62
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

И аз докато не видя - не вярвам!  :biggrin:

Като видях снимката, първото, което се зачудихе беше колко време ще ти отнеме докато го кажеш...  :lol:  :lol:  :lol:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• feel_the_rush
    • Stanislav Dimitrov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.