Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

В Брюксел!

...

Не си разваляй успеха с тоя Брюксел. :)  Снимката от хотела ви в Антверпен е неповторима.

Ето нещо за окото ;) Не са от Лас Палмас, но и на Кефалония се намират. Вижте какво море само...

attachicon.gifIMG_20160809_121518.jpg

Миртос, нали? Знам си аз, че на Кефалония винаги може да се разчита. Е, на Миртос е малко чакъл, ама на 10-тата секунда го забравяш. Красота!

Тоя с татуирания гръб не можа ли малко да го изрежеш от кадъра. :) Разваля ми пейзажчето.

За да не бъда обвинен във воайорство предпочетох да пропусна☺.

Егати, цял ден да седя на тази страница и да чакам ... и ти - баш това да напишеш. Срамота! :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не си разваляй успеха с тоя Брюксел. :)  Снимката от хотела ви в Антверпен е неповторима.

...

Добре, че няма да кандидатствам! :)

Гледката от Антверпен наистина е незабравима!

Още повече, че я наблюдавах от леглото.

А през нощта всичко това беше красиво осветено!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Mary, както винаги, с брилянтни снимки и вълшебни облаци! Ех, че красиво....

А от къде е 3-тата снимка?

Благодаря!!

Третата снимка е от гробището до Église Notre-Dame de Laeken.

"Мислителят" на Роден от бронз.

За съжаление, църквата беше затворена, но нашата цел беше Роден.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

t_petkov, как мина тура в Доха?

Мина перфектно. Като за без пари даже идеално. Качват те в автобусче и те разкарват из Доха. Ние хванахме последния тур в 20 часа и май е най-добрия вариант. Времето беше изключително влажно и горещо. Все едно се намираш в сауна, абсолютно не преувеличавам. Не искам да си представям какво ще е времето през дневните турове. Накрая имаш половин час на един пазар, на който може да си купиш сувенири, сладки.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Мина перфектно. Като за без пари даже идеално. Качват те в автобусче и те разкарват из Доха. Ние хванахме последния тур в 20 часа и май е най-добрия вариант. Времето беше изключително влажно и горещо. Все едно се намираш в сауна, абсолютно не преувеличавам. Не искам да си представям какво ще е времето през дневните турове. Накрая имаш половин час на един пазар, на който може да си купиш сувенири, сладки.

Да, тези неща ги знам, мерси. По-скоро ме интересуваха другите въпроси. Аз ако се класирам, ще е за първия тур.

Колко по-рано се нареди на гишето и имаше ли опашка? Кога ти е полетът за София, т.е. има ли значение колко време след като ви върнат на летището ще остава до полета ти, за да те одобрят, или това не ги интересува?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да, тези неща ги знам, мерси. По-скоро ме интересуваха другите въпроси. Аз ако се класирам, ще е за първия тур.

Колко по-рано се нареди на гишето и имаше ли опашка? Кога ти е полетът за София, т.е. има ли значение колко време след като ви върнат на летището ще остава до полета ти, за да те одобрят, или това не ги интересува?

Ние хванахме тура на път за Азия, не на връщане. Кацнахме в 5:30 следобед. Гишето за вечерния тур отваря в 4:00 и човекът на гишето ми каза, че когато ние се записваме, автобусите са някъде наполовина пълни. Давате си паспорта и билетите, защото трябва да видят, че имаш повече от 8 часа престой, за да имаш право на този тур. :)-
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

На гости при едни изчезващи от света хайванчета като гавиала и капучино коня на Прежевалски, за последния от които има специална програма за спасяването му и връщането му в Монголия @ Praha zoo

post-3680-0-46180600-1470997431_thumb.jpg

post-3680-0-95288200-1470997796_thumb.jpg

• Харесвам 32
Връзка към коментар

На летището в Доха. 15 часа трансфер а не ми се полага нито хотел, нито дори храна. Ако и за тура не се класирам, тази авиокомпания ще я зачеркна от списъка си.

Връзка към коментар

До преди няколко минути на върха на планината,далеч от града и неговите светлини.Отидохме да наблюдаваме метеорите-Персеиди и умряхме от студ и то посред лято.Докладвам,че за 2 часа видяхме около 15 метеора.  ;)

post-259-0-91732500-1471124902_thumb.jpg

post-259-0-89543900-1471124922_thumb.jpg

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 39
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• traveler
    • Stanislav Dimitrov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.