oli_mali Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Ето нещо за окото Не са от Лас Палмас, но и на Кефалония се намират. Вижте какво море само... 27 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 В добрия стар Гибралтар. 39 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 За да не бъда обвинен във воайорство предпочетох да пропусна☺. 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 В Брюксел! 42 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 В Брюксел! ... Не си разваляй успеха с тоя Брюксел. Снимката от хотела ви в Антверпен е неповторима. Ето нещо за окото Не са от Лас Палмас, но и на Кефалония се намират. Вижте какво море само... IMG_20160809_121518.jpg Миртос, нали? Знам си аз, че на Кефалония винаги може да се разчита. Е, на Миртос е малко чакъл, ама на 10-тата секунда го забравяш. Красота! Тоя с татуирания гръб не можа ли малко да го изрежеш от кадъра. Разваля ми пейзажчето. За да не бъда обвинен във воайорство предпочетох да пропусна☺. Егати, цял ден да седя на тази страница и да чакам ... и ти - баш това да напишеш. Срамота! 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Не си разваляй успеха с тоя Брюксел. Снимката от хотела ви в Антверпен е неповторима. ... Добре, че няма да кандидатствам! Гледката от Антверпен наистина е незабравима! Още повече, че я наблюдавах от леглото. А през нощта всичко това беше красиво осветено! 2 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Mary, както винаги, с брилянтни снимки и вълшебни облаци! Ех, че красиво.... А от къде е 3-тата снимка? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Mary, както винаги, с брилянтни снимки и вълшебни облаци! Ех, че красиво.... А от къде е 3-тата снимка? Благодаря!! Третата снимка е от гробището до Église Notre-Dame de Laeken. "Мислителят" на Роден от бронз. За съжаление, църквата беше затворена, но нашата цел беше Роден. 2 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 В класическата, но по някакъв начин обаятелна лудница на центъра в Прага 45 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 t_petkov, как мина тура в Доха? Мина перфектно. Като за без пари даже идеално. Качват те в автобусче и те разкарват из Доха. Ние хванахме последния тур в 20 часа и май е най-добрия вариант. Времето беше изключително влажно и горещо. Все едно се намираш в сауна, абсолютно не преувеличавам. Не искам да си представям какво ще е времето през дневните турове. Накрая имаш половин час на един пазар, на който може да си купиш сувенири, сладки. 9 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Мина перфектно. Като за без пари даже идеално. Качват те в автобусче и те разкарват из Доха. Ние хванахме последния тур в 20 часа и май е най-добрия вариант. Времето беше изключително влажно и горещо. Все едно се намираш в сауна, абсолютно не преувеличавам. Не искам да си представям какво ще е времето през дневните турове. Накрая имаш половин час на един пазар, на който може да си купиш сувенири, сладки. Да, тези неща ги знам, мерси. По-скоро ме интересуваха другите въпроси. Аз ако се класирам, ще е за първия тур. Колко по-рано се нареди на гишето и имаше ли опашка? Кога ти е полетът за София, т.е. има ли значение колко време след като ви върнат на летището ще остава до полета ти, за да те одобрят, или това не ги интересува? 1 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Приятно очарован от Толедо. 45 Връзка към коментар
cck Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Сан Джиминиано. Тоскана 38 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Да, тези неща ги знам, мерси. По-скоро ме интересуваха другите въпроси. Аз ако се класирам, ще е за първия тур. Колко по-рано се нареди на гишето и имаше ли опашка? Кога ти е полетът за София, т.е. има ли значение колко време след като ви върнат на летището ще остава до полета ти, за да те одобрят, или това не ги интересува? Ние хванахме тура на път за Азия, не на връщане. Кацнахме в 5:30 следобед. Гишето за вечерния тур отваря в 4:00 и човекът на гишето ми каза, че когато ние се записваме, автобусите са някъде наполовина пълни. Давате си паспорта и билетите, защото трябва да видят, че имаш повече от 8 часа престой, за да имаш право на този тур. - 1 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 На гости при едни изчезващи от света хайванчета като гавиала и капучино коня на Прежевалски, за последния от които има специална програма за спасяването му и връщането му в Монголия @ Praha zoo 32 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 В добре познатия за мнозина от вас Ретиро парк в Мадрид. 32 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Гид-гел из до болка познатата ви Виена - къща на Хундервасер, Белведере, Франц Йосиф резиденция, колоната на чумата, свети Стефан 26 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Top of the Rock (на върха на Гибралтар демек). Впечатляващи гледки и интересни приятелчета щъкащи наоколо .. 39 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 (редактирано) Привет на всички от Москва! Редактирано 13 август, 2016 от vl_stamboliev 19 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Букурещ 22 Връзка към коментар
VladimirK Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 (редактирано) В задръстване на пътя между Ормос Панагия и Никити, Ситония, Гърция. Редактирано 13 август, 2016 от VladimirK 22 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Букурещ Охо, капанът за туристи Caru cu Bere... Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 На летището в Доха. 15 часа трансфер а не ми се полага нито хотел, нито дори храна. Ако и за тура не се класирам, тази авиокомпания ще я зачеркна от списъка си. Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Охо, капанът за туристи Caru cu Bere... Да, но е много вкусно 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 (редактирано) До преди няколко минути на върха на планината,далеч от града и неговите светлини.Отидохме да наблюдаваме метеорите-Персеиди и умряхме от студ и то посред лято.Докладвам,че за 2 часа видяхме около 15 метеора. Редактирано 13 август, 2016 от krasen_denev 39 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега