Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Ако и за тура не се класирам, тази авиокомпания ще я зачеркна от списъка си.

Успя ли?

Хахахаха. От толкова много бурки и фереджета на Малдивите, нищо чудно накрая и на Дани Магелан да й турим една.

Моля, моля без такива!

Аз на богатите емирати не се дадох...

Къде ме пращаш!?

И пак съм при емиратите, но на сигурно място - в бизнес салона на Т2 в Дубай. Не че някой се е засилил да ми слага бурка, но знае ли човек!?

Редактирано от Dani Magelan
Връзка към коментар

Успя ли?

Да! Наредих се първи, в 5 без 10. Гишето отвори точно в 6. Записах се за тура и вече съм малко по-спокоен. Както нямаше хора, като ме видяхя, че се редя, опашката стана от 50 китаеца зад мен. Като изключим, че е 43 градуса навън, мисля, че добре се получи. Сега ще ходя в 8.

Внимавай с твоите емирци! Че не бурка ми нещо дрго може да ти турат.. хахаха Като говорим за араби - нормално ли е тук почти всяка двойка мъже, които се разхождат, да се държат за ръце?! Това някаква културна особеност ли е или какво?

Да се похваля и, че ми сервираха бира в самолета!! За сметка на това пък, тресе такава турболенция че ми се отпи :D Рускинята и алжиреца от хотела също бяха на тоя полет. Те не бяха ли на лодката в 17 с теб? Ако и аз бях тръгнал в 17 значи нямаше да го изпусна. Но не съжалявам, защо от третия път Мале взе, че ми хареса. А и компянията ми беше интересна.

Имаше и други българи на полета. Една от стюардесите беше сръбкиня и нещо си ме хареса май, бая си поговорихме хахах

След това си поспах два часа на пода в "тихата стая". Преди това бях заспал на една пейка докато си зареждам телефона. Събудиха ме трима охранители, които ме ръчкаха и гледаха много подозрително..

Толкова от моя репорт. И до скоро в БГ.

Редактирано от seagull_29
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Не се бъзикай със стария човек! Това младото поколение нямате никакво

уважение! На къде отива светът?! И...после се чудите, че се е изпед...ил!

Ще споделиш ли как беше безплатния тур в Доха?

Редактирано от Dani Magelan
Връзка към коментар

Не се бъзикай със стария човек! Това младото поколение нямате никакво

уважение! На къде отива светът?! И...после се чудите, че се е изпед...ил!

Ще споделиш ли как беше безплатния тур в Доха?

Като изключим жегата, турът мина супер. Намерих си спътничка българка дори, та даже имаше кой да ме снима. Сега чакаме да отворят гейта. Хайде, до скиф! Редактирано от seagull_29
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Четвъртък - Нощна Пиза

Петък - Фиренце☺

Събота - Пиза, Ливорно,Лука.

Неделя - Виареджо,по стъпките на Мари - Петте земи.

Понеделник - Генуа, утре - Ница.

Снимки - после.☺☺☺

Много приятно ме изненада Ливорно,много ми хареса.

Да кажа за Гранд хотел Бонанно в Пиза - всичко си му е наред, има си интернет, има си паркинг, чудесна закуска, като за 62Е двойната стая /залових го на прИмоция/е перфектен.Освен това е на десетина минути влачене от Пиаца дей Мираколи.Който ще ходи, препоръчвам да иде рано, Баптистерията отварят в 9, катедралата -в 10.

После става такова стълпотворение от обезумели туристи /да се чете китайци/, че не мож се размина.

В Генуа сме в хотел Mercure hotel San Biagio,в президентския апартамент,че имаме повод, перфектен.

Честит празник днес на всички християни!

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Четвъртък - Нощна Пиза

Петък - Фиренце☺

Събота - Пиза, Ливорно,Лука.

.......!

Стига подпира тая кула. :)

В Лука се разминахме с Райна Кабаиванска - по главната улица, малко след къщата на Пучини. Още ме е яд, че не я поздравих.

И хайде - връщай се - Малдивите тебе чакат ... а ние, подробни отзиви.

Приятно изкарване.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Привет от Мадагаскар! Лемурите пращат магелански поздрави :)

attachicon.gif15august2016.jpg

Определено си личи кой е шефа тук...

attachicon.gifrps20160815_151613.jpg

Е тоя шефа много непрично с дясната ръка :) цензура +18
Връзка към коментар

В Генуа сме в хотел Mercure hotel San Biagio,в президентския апартамент,че имаме повод, перфектен.

Честит празник днес на всички християни!

С теб по хотелите се преследваме ;) Миналата седмица бях в него на път за Чинкуе Терре. Добър избор. Честита годишнина и да си изкарате приятно.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

С теб по хотелите се преследваме ;) Миналата седмица бях в него на път за Чинкуе Терре. Добър избор. Честита годишнина и да си изкарате приятно.

Еееее, жалко, щяхме да си спретнеем купонче :(

Денят ми започна с литургията в църквата Света. Мария отсреща. Отчето като разбра, че баш днес имам рожден ден, така ми се израдва и ме благослови :)

Денят ще завърши след малко с вечеря в едно малко снобско място в Ница. :)

Стига подпира тая кула. :)

В Лука се разминахме с Райна Кабаиванска - по главната улица, малко след къщата на Пучини. Още ме е яд, че не я поздравих.

И хайде - връщай се - Малдивите тебе чакат ... а ние, подробни отзиви.

Приятно изкарване.

Аааааа, трябва да минат всенародните тържества, да отръшкаме Cote d'Adzur, да си починем на нашето си място в Гърция, да сколасаме с Австралия, че тогава. :)

Тоест,ще трябва да почакаш :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Антекера, в сърцето на Андалусия. Между Севиля и Гранада (запад-изток) и Малага и Кордоба (юг-север). Не е място като изброените 4, което трябва да се посети на всяка цена, но е място, за което си заслужава човек да се отбие и да изкара половин ден там за автентично некомерсиално преживяване. Впечатляваща катедрала, мавърски замък, чудна гледка към града облят в слънце и бяло, интересни скални формирования и приятна вариация на тема гаспачо.

post-299-0-32146300-1471293520_thumb.jpeg

post-299-0-24089000-1471293620_thumb.jpeg

post-299-0-25206900-1471293664_thumb.jpeg

post-299-0-65926800-1471293679_thumb.jpeg

post-299-0-83374800-1471293816_thumb.jpeg

• Харесвам 38
Връзка към коментар

Антекера, в сърцето на Андалусия. Между Севиля и Гранада (запад-изток) и Малага и Кордоба (юг-север). Не е място като изброените 4, което трябва да се посети на всяка цена, но е място, за което си заслужава човек да се отбие и да изкара половин ден там за автентично некомерсиално преживяване. Впечатляваща катедрала, мавърски замък, чудна гледка към града облят в слънце и бяло, интересни скални формирования и приятна вариация на тема гаспачо.

Още от приказките ти за Гранада се бия през пръстите да не те ръчкам за акъли, ама не мога се въздържа сега :) Ще те врънна да опишеш откъде минавате, защото октомври и аз (ние) ще обикаляме там и извън Алхамбра ще се радвам на всякакви съвети и препоръки - не че не съм ровила яко... Ще те питам в моята тема и ще те замоля да надникнеш, като ти остане време :)

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

No hay problema, но тук има също много спецове на тема Андалусия, така че няма да останеш неупътена :)

А и Андалусия си мисля, че всеки сам за себе си трябва да си е открие, защото е многопластова и не се знае в кой пласт човек ще задълбае :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

...

Денят ще завърши след малко с вечеря в едно малко снобско място в Ница. :)

Аааааа, трябва да минат всенародните тържества, да отръшкаме Cote d'Adzur, да си починем на нашето си място в Гърция, да сколасаме с Австралия, че тогава. :)

Тоест,ще трябва да почакаш :)

Не ми стига Георги Матеев да ме сдухва, ами сега и ти. :) Дори не успях да запомня целия ти списък. :P  

Приятно изкарване.

p.s. А кое е местенцето в Гърция. Дано не е тайна и дано ... ме изненадаш. :)

Редактирано от ven62
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Не ми стига Георги Матеев да ме сдухва, ами сега и ти. :) Дори не успях да запомня целия ти списък. :P  

Приятно изкарване.

Вече сме в Ница, сега отиваме в Антиб, любимо място.

Ауууу, ма недей така, ще остарееш бързо, ще погрознееш, ще ти се появят бръчки, все лоши неща.

Вместо да се сдухваш , радвай се, че познаваш такива пътешественици и пиеш вода от извора. :)))

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Stanislav Dimitrov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.