randi Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Проблем ли ще е тук да постна снимки от преди 2 месеца? 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 ...на село 17 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Проблем ли ще е тук да постна снимки от преди 2 месеца? Пускай бе, няма да го правим на въпрос (стига да са хубави снимките! ) 5 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 В Рилския манастир! Чудно! Въздействащо! Зареждащо! 36 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 На посещение в цистерциански манастир от XII век - Abbaye de Flaran 25 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 На последния етаж в блока,наблюдавайки или по скоро чудейки се дали някъде по полигоните в България не се извършват "странни тестове"?!? 34 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 На Рибното Бъндеришко езеро и наоколо. Невероятно красиво! 43 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Залцбург, градът на Моцарт. Красота и изящество примесено с екзотика и регионален футбол .. 37 Връзка към коментар
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 21 август, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 август, 2016 (редактирано) В Киргистан,точно се завърнах от планината и езерото Сонг-Кьол Редактирано 21 август, 2016 от malkia 56 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Лелелеле... моля те, разкажи повече! Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 21 август, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Кончето - Пирин 53 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 (редактирано) И още малко снимки от Вихрен от вчера(20,08,2016).Не съм виждал толкова много хора в планината,пък и от снимките ми не си личи. И еделвайс Редактирано 21 август, 2016 от traveler 42 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Няма да забравя как в една мъгла преди много време на Вихрен видяхме черна дива коза. Приближих се внимателно да я снимам, тя ме погледна и се стрелна към Джамджиевия ръб. Беше като магия. 7 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 (редактирано) Няма да забравя как в една мъгла преди много време на Вихрен видяхме черна дива коза. Приближих се внимателно да я снимам, тя ме погледна и се стрелна към Джамджиевия ръб. Беше като магия. Аз пък снимах само това птиче, горе на върха сред хилядите туристи кълвеше трошици. Имаше и доста орли. Редактирано 21 август, 2016 от traveler 14 Връзка към коментар
Популярно мнение randi Публикувано: 22 август, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 август, 2016 В момента НЕ съм.... Сицилия. Пак много снимки, но не можах да избера по - малко. Cefalu - страхотен, китен град с прекрасен пясъчен плаж. Тука са се прали. Taormina Isola Bella Palermo - невероятно място(за мен). Chiesa di San Domenico. Фонтан Pretoria. Ballaro street market - Това определено не трябва да се пропуска, всъщност това е оживения и голям пазар, а не Vucciria. Катедралата Monreale - за мен не си заслужава, катедралата е доста прехвалена и въобще не е толкова хубава. Все пак, за хората които биха отишли да знаят, че в катедралата се влиза 4 или 5 пъти през деня в определени часове. 70 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 23 август, 2016 Сподели Публикувано: 23 август, 2016 И в началото бе Търкиш. 32 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 23 август, 2016 Сподели Публикувано: 23 август, 2016 (редактирано) Резово - проверка за бежанци Пясъчната коса - около 500м на устието на р.Велека Редактирано 23 август, 2016 от Hollywood 38 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 23 август, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 август, 2016 Вчера смело и бодро се качихме в самолета на Търкиш и о, чудо, навреме кацнахме в Истанбул. Там хич не се и замислих и отпрашихме към центъра. Видимо никаква разлика след събитията отпреди 2 месеца. Какво интересно за показване, разбира се манджа. Полетът до Мавриций също мина безметежно като изключвам лекото сърцебиене от убийствените гледки към рифа и плажовете. Едночасов престой и продължихме към Мадагаскар. Сега сме в Тана. Градът е рошав, колоритен и прашен. Харесва ми. Благодаря на Калоян за идеята за хотел, гледката е страхотна. Истанбул. Хапване в закусвалня. Мавриций. Мадагаскар. Гледката от стаята ни в Тана. 60 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 23 август, 2016 Сподели Публикувано: 23 август, 2016 забравих да добавя, че нашия спътник си пада по екзотични мацки и вече си имаме и четвърти в групата - мадагаскарка, та вече доста се забавляваме, то кога ли е било скучно. 19 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 23 август, 2016 Сподели Публикувано: 23 август, 2016 Интересно кой ли е спътникът с вкус към екзотиката, че и с талант да си я осигурява немедлено 3 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 23 август, 2016 Сподели Публикувано: 23 август, 2016 На Лефкада втори ден 37 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 август, 2016 Сподели Публикувано: 24 август, 2016 (редактирано) Четвъртък - Нощна Пиза Петък - Фиренце☺ Събота - Пиза, Ливорно,Лука. Неделя - Виареджо,по стъпките на Мари - Петте земи. Понеделник - Генуа, утре - Ница. Снимки - после.☺☺☺ Ето го и после-то: Пиза: Фиренце: Ливорно: И да изпитам внимаващите - какво мислите че е това? Редактирано 24 август, 2016 от AlexandraKo 38 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 24 август, 2016 Сподели Публикувано: 24 август, 2016 (редактирано) 1) Църква 2) Гълъбарник Long live Livorno - най-отегчителният град в цяла Италия според мен И да изпитам внимаващите - какво мислите че е това? Редактирано 24 август, 2016 от seagull_29 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 август, 2016 Сподели Публикувано: 24 август, 2016 (редактирано) 1) Църква 2) Гълъбарник Long live Livorno - най-отегчителният град в цяла Италия според мен А мен пък, Ливорно ме изненада изключително приятно От една страна - съвременни красиви сгради, от друга - миниатюрното градче / квартал/ Пикола Венеция с канали, досущ като едно копие на истинската . Прекрасната Виа Гранде, с колонадите, подобни на тези в Болоня, двете старинни крепости, кварталът с невероятните къщи и Тераса Маскани покрай морето. Вероятно като мен са мислели английските поети Байрон и Шели, защото точно тук са построили разкошните си вили. А по отношение на питането, горе-долу си прав. Това е Синагогата на Ливорно. Странна архитектура, направо като бункер, с цветни стъкла на прозорците, които имат форма на звезда. Вероятно вътре е много красиво с тази синя светлина, идваща отгоре, но за съжаление, беше затворена. Редактирано 24 август, 2016 от AlexandraKo 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 август, 2016 Сподели Публикувано: 24 август, 2016 Събота - Лука. Неделя - Виареджо,по стъпките на Мари - Петте земи. Снимки - после.☺☺☺ Още снимки от после-то: Лука: Виареджо / Мари, много ти благодаря за идеята, беше чудесно пътуване с корабчето! :) / И пътуваме с корабчето към Петте Земи. 32 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега