Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Теди, погледнахте ли екскурзиите по канала Пангалан, които тръгват от там? В Манакара няма кой знае какво за снимане, но имам спомени че наоколо беше много хубаво. С рибарски селца, сламени къщи, пироги и хубава природа - но без лемури.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Porto katsiki - Lefkada

attachicon.gifimage.jpegattachicon.gifimage.jpeg

Дай инфо.Пътувам на 01.09.16 ,отсядаме на Василики.Бих искала да знам с лодка как да стигнем. :)

Кефалония - Melissani cave и Myrtos beachattachicon.gifimage.jpegattachicon.gifimage.jpegattachicon.gifimage.jpeg

Моля за инфо,ако от Фискардо тръгнем към обяд колко е пътя ,имаме връщане на Лефкада с фери?

Връзка към коментар

От Василики не знам как да стигнете с лодка - ние бяхме с кола. Има корабчета, които минават, но спират далеч от плажа. Реално пътуващите само плуват и после тръгват.

Дай инфо.Пътувам на 01.09.16 ,отсядаме на Василики.Бих искала да знам с лодка как да стигнем. :)

Моля за инфо,ако от Фискардо тръгнем към обяд колко е пътя ,имаме връщане на Лефкада с фери?

От Фискардо до пещерата е час и нещо (предвиди си една идея повече време за всеки случай) и после имаш около 30 мин горе-долу до плажа + допълнително време за намиране на паркомясто.
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Днешната програма включваше:

Новият трети мост над Босфора- Yavuz Sultan Selim Köprüsü, който беше официално открит вчера. Вече работи на големи обороти. Потока от коли е непрекъснат.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Yoros Kalesi - крепост от която се вижда Черно море. Не е отворена за посещения.

image.jpeg

• Харесвам 40
Връзка към коментар

Да закрием морския сезон - пристанище Чайка в Бяла

Ама как ще го закривамее, ние имаме още едно море, дето ни чака! :)))

Тия дни гледам, по магазините вече и палта извадили,пък аз търся бански.:(

Викам на една продавачка - " ама защо сте извадили зимните дрехи, ние още на море не сме ходили?":)

Не обаждам кое по ред:)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Осло от онзи ден - мрачна и тъмна 13-градусова идилия примесена с нелош втородивизионен местен футбол, интересни пъбове и главозамайващи цени на иначе добра бира.

post-299-0-04605900-1472375254_thumb.jpeg

post-299-0-71189000-1472375303_thumb.jpeg

post-299-0-94683900-1472375315_thumb.jpeg

post-299-0-91529900-1472375332_thumb.jpeg

post-299-0-28999900-1472375353_thumb.jpeg

post-299-0-61389000-1472375365_thumb.jpeg

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Осло от онзи ден - мрачна и тъмна 13-градусова идилия примесена с нелош втородивизионен местен футбол, интересни пъбове и главозамайващи цени на иначе добра бира.

Двуцветко,не думай бе! Как 13 градуса:(Тъкмо почвам да мътя една идейка за двуседмична скандинавска обиколка за следващия август,че тогава уж да бъде топло.Пък то, ще трябва да си носим овчите кожуси. :(((

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Ама как ще го закривамее, ние имаме още едно море, дето ни чака! :)))

Тия дни гледам, по магазините вече и палта извадили,пък аз търся бански. :(

Викам на една продавачка - " ама защо сте извадили зимните дрехи, ние още на море не сме ходили?":)

Не обаждам кое по ред :)

AlexandraKo, и аз имам същия проблем с търсенето на бански по магазините. :)  Те какво си мислят - че на море се ходи само до август, септември?
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

AlexandraKo, и аз имам същия проблем с търсенето на бански по магазините. :)  Те какво си мислят - че на море се ходи само до август, септември?

Ааааа, аз винаги купувам бански в края на сезона за догодина, че цените стават нормални, а не като в началото. Те се съобразяват само с нашето време, а че по света все някъде става за плаж, не го мислят.:))

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Днес потеглям на едно динамично азиатско-тихоокеанско пътешествие. В следващите 2 седмици ме очакват Филипините, Камбоджа, Бруней, Гуам и Сайпан / Северни Мариански Острови. Ето и машрута (с благодарности към macf1an, който ме светна как да си правя такива гъзарски картинки :)):

attachicon.gifmap.gif

Обещал съм на капитана да проверя една работа на Гуам, скоро ще има информация  B)

Ееее, да! То какво друго да научиш от @macf1an, освен някой мурафет? :)

Биг Мак, официално те предупреждавам! Ако не ни научиш и нас да правим такива гъзарски картинки, да знаеш - отивам на Фиджи, намирам ти пъпа, вземам го с мен и го мятам на ЖП гара Горна Оряховица! B)

• Харесвам 35
Връзка към коментар

Входът в бизнес салона на автогара Ужхород е 8 хривни. Не мрънкат, ако си внесеш бира. Много добра сделка!

За първи път чувам на автогара да има бизнес салон :lol:  Не приемат ли някоя кредитна карта за вход или таксата от 8 хривни твърдо се заплаща? ;)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Малко снимки от вчерашния ден по пътя от Манакара до Фиана, Мадагаскар. И малко да измрънкам... писна ми от тези дълги преходи с кола. Все едно минавам Твърдишкия, Троянския и още 2, 3 прохода всеки ден. Убийствено е.

post-181-0-84090200-1472414993_thumb.pngpost-181-0-21395800-1472415037_thumb.pngpost-181-0-22066800-1472415252_thumb.pngpost-181-0-66320900-1472415307_thumb.png

Редактирано от Tedy
  • Харесвам 28
Връзка към коментар

Теди, интересно, че при теб май отскоро го наблюдавам това завъртане на снимките - по-рано като че ли всички си излизаха нормално.

Нещо по настройките да си пипала?

Това чела ли си го?

Връзка към коментар

Ами надали точно от сайта, щом 90% от снимките са добре. Между другото, от моя телефон снимките се качват нормално, от телефона на жена ми излизат завъртяни.

Имаш ли програма за редакция в телефона? Ако ги отвориш с нея и запишеш какво става?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Magelanko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.