Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Ха, честит рожден ден и на двамата рожденници!

И аз си имам рожденник днес, но ще си го отбележим празника у дома, че .... При тия температури навън никъде не ми се ходи. Скочила съм от ранни зори да приготвя нещо вкусно за любимото момче :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Е честит рожден ден.След 15 мин да взема да дойда и аз да продължим празнуването с моя :lol:  :lol:  :lol:

Честит рожден ден!

Да си жив и здрав! Да имаш достатъчно време и пари за реализиране на всяко мечтано пътешествие!   :)

В моментa прaзнувaм рождения си ден в прекрaснaтa компaния нa Теди, Диaн, Влaди, Брaни, Поли, Георги Мaтеев, Мaртин и Лили :) Нa всичкото отгоре се добрaх до знaмето!attachicon.gifimage-0-02-05-293cd3113268bba21babfdc711c47147f5eb9095ae904d5f258c86b6392d7d94-V.jpgattachicon.gifimage-0-02-05-b8f6f26bc768614f5ce604bb87d1cae10bdb3f461b69b1e634673f854f8a7666-V.jpg

Здраве и късмет! Да осъществиш всяко желано пътуване!  

:)  :)  :) 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Морски ледени фантазии...

край Варна

attachicon.gifDSC_6411-d.jpg

и Тюленово

attachicon.gifDSC_6491-d.jpg

attachicon.gifDSC_6556-d.jpg

Първата снимка да я приготвиш за следващия календар, страхотна е!
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

... в Зермат! По обяд температурите бяха достатъчно приятни за бутилка вино навън, на слънце.

Любимото ми място в Швейцария :)

Редактирано от jungfraujoch
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Двуцветко живот си живееш :)

Гран Канария - жарко слънце, жега, безкрайни плажове, безбрежни дюни, рибарски селища, чудна риба и бира, песни и танци до зори, футбол от примера дивизион на африкански географски ширини.

Понякога живота хич не е лесен.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

На главната в Пловдив  :)

Ох, майко мила... родният ми град прилича на пързалка за кънки :-))

Благодаря за споделеното, връща спомени!

На блажена разходка в Цар Симеоновата градина, в любимото ми време на годината

attachicon.gif20170110_134626.jpg

attachicon.gif20170110_134653.jpg

attachicon.gif20170110_134959.jpg

Това, майните, сме навсякъде! :-)))

Уникално изглежда за снимки! Чак ми липсва!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

О не! Аз ли съм късметлията, но който дори в края на март му се падна 15-18 С в Гранд Канария? Явно - лош късмет като гледам снимките от вчера. 

Обикновенно не се оплаквам от лошо време, но ... явно Канарските острови не са моето място. За разлика от Кабо Верде.  

• Харесвам 5
Връзка към коментар

О не! Аз ли съм късметлията, но който дори в края на март му се падна 15-18 С в Гранд Канария? Явно - лош късмет като гледам снимките от вчера. 

Интересно, верно не си имала късмет :( - вчера удари 26 С

post-299-0-62999900-1484080209_thumb.jpg

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Хаха в Испания са известни с паролите си, това нищо не е :) В китайските барчета в Барселона редовно ми дават два пъти по-дълги :)

Как ме нервят такива  :mad:  - в Италия бях в апартамента на една кака, където паролата за WiFi беше около 20-тина символа, при това написана ръкописно на ръка, а не разпечатана  :blink:  - на моя малък телефон едвам от 5-тия път успях да я уцеля  :crazy:

Добре, че каката малко изкупи греха си като ме закара до гарата с нейната кола - някакъв хубав голям джип, пък и беше симпатяга, че иначе много ѝ бях набрал.  :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.