Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Вече в самолета, пълна лудница беше на чек ин-а с една камара полети. Но пък се запознахме се с Emilia, която беше с магелански етикет докато чакахме заедно на опашките :)

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 21
Връзка към коментар

Вече в самолета, пълна лудница беше на чек ин-а с една камара полети. Но пък се запознахме се с Emilia, която беше с магелански етикет докато чакахме заедно на опашките :)

Ето, винаги на лошото има и нещо добро:)

Каква хубава магеланска случка,а?:)))

• Харесвам 3
Връзка към коментар

По-рано днес в Межев. Пухкави писти въпреки -8°C. Елхата е все още с украса :)

Аууу, завижд, завижд, завииииииижд! :)))))

Невероятно място!:)))Даже, за мен е по - красиво от Шамони. Еееех, що не съм вече млада, преди точно 10 години слязох от ските.:((((((Ама там и лятото е прекрасно.

С Бай Кольо и Ели на мини магеланска среща в Пном Пен. Наздраве!

Второ завижд, завижд, завииииииижд за страшната тайфичка , дето сте си заформили на топличко!Наздраве!:)))

А пък аз съм си в любимото кресло,с нещо любимо - серийки на "Комисаре Монталбано".:), гледайки невероятните пейзажи и си мечтая за Сицилия,пак, пак и пааак. :))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

След страхотна работна вечеринка из варненския ъндърграунд полузаспалите ми телеса в момента се извозват автобусно (поради осезаемата липса на сутрешен полет) към летище София, където гоня FlyDubai полет в 15:20. Ура, пътищата са почистени и проходими :)

Не мога да не похваля Етап Адрес, на които им е хрумнала гениалната идея да пътуват директно от автогара Варна до летището и така ми спестяват едночасово разкарване из София :)

• Харесвам 35
Връзка към коментар

Не мога да не похваля Етап Адрес, на които им е хрумнала гениалната идея да пътуват директно от автогара Варна до летището и така ми спестяват едночасово разкарване из София :)

Завиждаааам :O ! Как ми липсва това, автобусите от Бургас да спират поне на спирката на разклона за летище. Choice taxi са удобни за трансфер автогара-летище, но загубеното време е повече от час.

Връзка към коментар

Плаж Ортез

Сиануквил.

Мъка... мъка

Една идея от мен....Идете на на пазара в Сиануквил,купете си морски дарове по избор и ги дайте на кухните покрай пазара да ви ги сготвят...всичко това за без пари и за нула време...от там на плажа + студена бира =страхотен пикник ....трябва обаче да наемите скутер или тук-тук...https://www.facebook...&type=3   

https://www.facebook...&type=3

Редактирано от strelec72
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Завиждаааам :O ! Как ми липсва това, автобусите от Бургас да спират поне на спирката на разклона за летище. Choice taxi са удобни за трансфер автогара-летище, но загубеното време е повече от час.

Само да вметна, че автобусите от Бургас за София /със сигурност на Юнион Ивкони/ спират на спирката на Експо Център, откъдето директно с метрото са 3 спирки до летището.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В момента... 

Картинка няма, но предстои багажиране за Кот д'Воар, както следва:

- един гаща

- два чорапа и половина

- шапка

- чадър, чанта и хляб ;-)

- една камера

- втора камера

- един статив

- осветление

- силови кабели

- синхронизационни кабели

- мултимедийни кабели

- 1839402861839 батерии и зарядни за батериите

- меджик армс, щипки, закачалки, гъши вратове

- външни дискове 

- още външни дискове

- 1бр Киндъл

- 1бр таблет

- 1бр външен/филд монитор

И после, иди разправяй, че нашето не било тежък физически труд...

:-)))

Редактирано от PAVZO
  • Харесвам 23
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.