Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Пристигнах!! А къде? В Мачико, Мадейра!

Гледката ми от прозореца е подобаваща. Малко от градчето и много от летище Фуншал!

attachicon.gif_20170117_192816.JPG

Малииии, таз Поли, много потайна бе!

Трае си, трае си и току - тУри снимки от някое прекрасно място!:))))

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Пък нийййййй, днеска съчетахме Тоскана и Емилия - Романа, да не се карат:)))

Тосканско вино с Пармиджано Реджано - тююююх, отиде ми дайетът на кино.:(((

post-1504-0-04122700-1484750327_thumb.jpg

post-1504-0-59508400-1484750359_thumb.jpg

Специално за БатКид, от любимите ми италиански винца:

post-1504-0-16382800-1484750564_thumb.jpg

Сутринта, с полета в 6.40 всичко тръгна по ноти.Пристигнахме на летището в такава виелица от Пловдив, че нищо не се видеше по магисталът :(((

В София, учудващо, посред нощ не валеше.

Чекирахме се без опашка /чудо невидяно/, скенер без опашка /второ чудо невидяно/,натовариха ни в самолета навреме /трето чудо невидяно/.

И понеже не бях си лягала, че тръгнахме в 2 посред нощ, кат седнах в самолета и заспах блажено.По някое време мъж ми ме събуди, да ме уведоми, че два часа клечим на летището, че завалял силен сняг и разчистват.Той мрънка, пък аз се кефя, щото едно е да клечиш в самолета на топличко, друго -на студено на летището.

Еле - еле, разчистиха, размразиха самолета и тръгнахме.Пристигнахме сигурно с два часа закъснение, ма, понеже за никъде не бързам, та не си нося часовника по хубавите пътувания.Нали пристигнахме живи и здрави.

Тук е мястото да похваля екипажа - ма едни усмихнати девойки,българки, ма едни сладки и приятни, удоволствие.

А пък кога кацнахме, толкова леко, че даже не разбрах -браво на пилота - мъж ми рече, че бил млад човек.

И на връх на всичко - в нааай- любимата ми Италия е пекнало едно слънце, пък няма сняг, пък всички едни такива усмииихнати:)))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 39
Връзка към коментар

А пък кога кацнахме, толкова леко, че даже не разбрах -браво на пилота - мъж ми рече, че бил млад човек.

И на връх на всичко - в нааай- любимата ми Италия е пекнало едно слънце, пък няма сняг, пък всички едни такива усмииихнати :)))

...пък като ги заколандрисваш такива словолейни, и мен ме усмихваш :) 

Връзка към коментар

Тук е мястото да похваля екипажа - ма едни усмихнати девойки,българки, ма едни сладки и приятни, удоволствие.

И на връх на всичко - в нааай- любимата ми Италия е пекнало едно слънце, пък няма сняг, пък всички едни такива усмииихнати :)))

Браво, че сте уцелили хубаво време и приятно изкарване, в което не се съмнявам, защото в Италия все е приятно :) С коя компания летяхте?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

...пък като ги заколандрисваш такива словолейни, и мен ме усмихваш :)

Ама това си е самата истина - слънчице, Кианти и Пармиджано!

Как да не се усмихнеш.:))

Отделно, дето мъж ми спи, че докато аз съм хъркала в самолета, той се притеснявал.:(((

Пък аз допивам сомелиерската бутилка от обяд и си хортувам с кеф с вас.:)))

Браво, че сте уцелили хубаво време и приятно изкарване, в което не се съмнявам, защото в Италия все е приятно :) С коя компания летяхте?

С Уиз - овете, ненагледни :)))

Ооооо, Италия си е бела от всякъде - и като култура, огромен музей под открито небе, и като темперамент, и като манджа, и като климат.

Много отдавна спрях да броя посещения ни тук -те са поне 4 пъти годишно / и по работа / и всеки път откриваме нещо уникално, нещо, което го няма никъде другаде по света. :))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 21
Връзка към коментар

Casa do Sardinha, Мадейра:

post-21-0-98712600-1484868710_thumb.jpg

post-21-0-51860700-1484868761_thumb.jpg

Най-източната точка на острова. Издухаха ме ветровете. Ту отляво,ту отдясно, но си струваше!!

Около Бетанкорската къща гущерчета не видях, но накукушинени гълъби имаше колкото искаш и всички приятелски настроени идваха да се запознаем.

• Харесвам 47
Връзка към коментар

В момента... 

Картинка няма, но предстои багажиране за Кот д'Воар, както следва:

- един гаща

- два чорапа и половина

- шапка

- чадър, чанта и хляб ;-)

- една камера

- втора камера

- един статив

- осветление

- силови кабели

- синхронизационни кабели

- мултимедийни кабели

- 1839402861839 батерии и зарядни за батериите

- меджик армс, щипки, закачалки, гъши вратове

- външни дискове 

- още външни дискове

- 1бр Киндъл

- 1бр таблет

- 1бр външен/филд монитор

И после, иди разправяй, че нашето не било тежък физически труд...

:-)))

....а втори статив за втората камера?!....бягаш по тъча нещо ми се струва...къде дават така.. с лекото?!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Днес направихме една разходка над облаците в Национален парк Халеакала. Кратерът на този спящ вулкан е на 3055 метра надморска височина и изглеждаше като пейзаж от друга планета :) Духаше ураганен вятър и заради него не можахме много да се насладим на гледката.

post-2024-0-29097400-1484886743_thumb.jpg

post-2024-0-41188700-1484886763_thumb.jpg

post-2024-0-05711000-1484886793_thumb.jpg

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 44
Връзка към коментар

В Белгия. Без грам сняг, с ясно небе и слънце (макар и срамежливо). :)

Малко снимки от Мехелен:

Наистина сте извадили късмет, такива дни в Белгия са рядкост по принцип, а през зимата са направо казуистика. Миналата година, точно по това време и сняг даже валя (което е още по-рядко).

Връзка към коментар

Още гледки от Дака, Бангладеш - определено колоритно място :) Последната снимка е на парламента, много интересна сграда.

Така, както го гледам тоя зандан (парламента), ам чи то, много народна любов явно има и там... Звучи като подобрена версия на Мавзолея на Г.Димитров :)))

....а втори статив за втората камера?!....бягаш по тъча нещо ми се струва...къде дават така.. с лекото?!

Оставил съм си втория куфар празен, ако може, на връщане да нося какако и слонова кост... :))))

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.