Ametist Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Разхождам се по плажа на Маафуши 48 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 (редактирано) Вчера Oficinas Brennand, парк със скулптури на Francisco Brennand, Recife Днес The Beach Club by Sheraton След 4 часа летим Редактирано 23 януари, 2017 от neuromancer 39 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Рим и Ватикана. Браво! Много хубави снимки! 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 23 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Sete Cidades, Азорски острови. Дъхът ми спря от гледката. 81 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Аз съм в една баня. Струва си да се види! IMG_9548 small.jpg Само един кусур - празна ти е ваната. . 2 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Днес над Добринище. А в София беше мъгла... IMG_0077 - Copy.JPG Ей,че красиво е! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 23 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Днес подгизнахме, цял ден не спря да вали дъжд, но все пак си изпълнихме програмата - Skaftafoss, Foss Sidu, Skaftifoss, Jokulsarlon Glacial Lagoon, Ice cave,нощувка в Hofn 53 Връзка към коментар
Популярно мнение bulpa Публикувано: 23 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 В най-старата винарна в Стеленбош -Vergenoegd Парад на гъските 50 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Днес подгизнахме, цял ден не спря да вали дъжд, но все пак си изпълнихме програмата - Skaftafoss, Foss Sidu, Skaftifoss, Jokulsarlon Glacial Lagoon, Ice cave,нощувка в Hofn Ех, съвсем скоро и аз! Тази ледена пещера можеш ли да ми кажеш къде точно се намира? Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 На топло, в Малдивите. 47 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Днес бяхме по плажовете в Каанапали, където е хотелът ни. Утре ни е последен ден на Мауи Редактирано 24 януари, 2017 от Травеолани 40 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 24 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Такава идилия е на Сан Мигел, че се чудя дали да се радвам повече на зеленината или на многобройните крави (които между другото са двойно повече от населението) Този азорски остров ми харесва почти колкото Фарьорите, а това не мога да кажа за много места. 59 Връзка към коментар
Популярно мнение bulpa Публикувано: 24 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Нос Добра надежда и по път пингвини и тюлени. 57 Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 За хардкор фенове на GoT като мен, благодаря за снимката И крепостта от последната снимка била от там. 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 И крепостта от последната снимка била от там. Да, мостът от другата снимка също, изобщо Северна Ирландия им е основната филмова локация. Предполагам полетът ти е бил до Дъблин? 1 Връзка към коментар
Адриана Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Аз пък съм на летището в о-в Guadeloupe, за да продължа обикалянето Редактирано 24 януари, 2017 от Адриана 13 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 24 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 От Hofn до Egilsstadir,през Skutafoss, фар Stokksnes, градчето Djupivogur, където хапнахме супа с морски дарове и от градчето Breitdalvik...не послушах навигацията убедена че минаваме по главния път 1, се оказахме между едни канари а пътя хич го нямаше, ама и на обратно нямаше как да тръгнем... Добре че си имам печена шофьорка и ни измъкна от път 939 и стигнахме благополучно до Egilsstadir където ще спим...още няма сняг....и сияние. 50 Връзка към коментар
Популярно мнение Polina Публикувано: 25 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 (редактирано) Денят ми подобаващо започна по обед и отново с чудните къщички в Сантана: А съм се върнала, защото това е мястото откъдето тръгват няколко левади. Днешната левада е: Caldeirao Verde. Дължината и е около 7км (+7км), денивелацията е не повече от 150м. В началото започва с достатъчно широка пътека, която постепенно се стеснява до към 40см, по които трябва да се движиш, а от едната ти страна е скала, а от другата пропаст... С какво е готина? Цялата пътека е в горите Лорисилва и през цялата и дължина тече вода по скалите и папратите. На места минаваш под водата, на други минаваш през тунелчетата почти свит на две, светвйки си с фенерче и пазейки главата си.По пътя минаваш покрай два водопада, кой от кой по-хубави..., а в края на пътеката, скрит между скалите и горите те очаква и самия водопад: Ето и малко снимки от пътеката: Отмаряйки сега си мисля, че това е идеалната пътека за разходка на Мрън... Редактирано 25 януари, 2017 от Polina 72 Връзка към коментар
zon Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Браво Поли! Били сте добре подготвени с фенерчета. Ние следвахме други туристи с осветление. Снимки в края на Левадата 35 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Escalvado viewpoint, Sao Miguel, Azores. 54 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 (редактирано) Браво Поли! Били сте добре подготвени с фенерчета. Ние следвахме други туристи с осветление. Снимки в края на Левадата Чак подготвени, не бих казала! Аз го карах със сандали - пешеходните ми колумбийки, които отново се доказаха. Фенерчетата ни бяха телефоните (нали имат такава опция). Всичко беше като приказка. От дърветата, мъглата която ни заобикаляше и чак докрая на пътеката със стръмните скали. Разбира се, аз чак на връщане забелязах някои подробности (дълбочината на пропастта), но това само повдигна адреналина. Сигурна съм, че при хубаво време има запомнящи се гледки чак до океана. И си е заслужила името - зелена!! Редактирано 25 януари, 2017 от Polina 14 Връзка към коментар
Популярно мнение randi Публикувано: 25 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Браво! Много хубави снимки! Мерси! И малко от Перуджа. 72 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 randi, само да споделя, че официално ми ставаш любимия магелански фотограф! 19 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Кейптаун. Стадион за крикет Нюландс (да, това отзад е Тейбъл маунтин). Южна Африка - Шри Ланка. Формат Т20. Първи ининг. Протеите батят. След 9 овъра имат 73 ръна за 1 уикет. Бирата е Castle Lager 30 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Кейптаун. Стадион за крикет Нюландс (да, това отзад е Тейбъл маунтин). Южна Африка - Шри Ланка. Формат Т20. Първи ининг. Протеите батят. След 9 овъра имат 73 ръна за 1 уикет. Бирата е Castle Lager 20170125181939.JPG Ясно 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега