Цвете Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Ко рече? 7 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Аз разбрах бирата. Наздраве. 11 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 25 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 (редактирано) Вече и Myvath, по пътьом се отклонение до Seyðisfjörður като не пропуснахме Dettifoss и Selfoss,но пътя беше ужасен..ледена пързалка ...и най накрая ледена красота Редактирано 25 януари, 2017 от wiliko 63 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Чак подготвени, не бих казала! Аз го карах със сандали - пешеходните ми колумбийки, които отново се доказаха. Фенерчетата ни бяха телефоните (нали имат такава опция). Всичко беше като приказка. От дърветата, мъглата която ни заобикаляше и чак докрая на пътеката със стръмните скали. Разбира се, аз чак на връщане забелязах някои подробности (дълбочината на пропастта), но това само повдигна адреналина. Сигурна съм, че при хубаво време има запомнящи се гледки чак до океана. И си е заслужила името - зелена!! Не знам защо, но от такива места имам чувството че всеки момент ще ме полази някоя гадина :-) Имаше ли змии, гущери, жаби или други гадинки? 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Формат Т20. Първи ининг. Протеите батят. След 9 овъра имат 73 ръна за 1 уикет. Бирата е Castle Lager За бирата всичко ми стана ясно, за крикета... :lol: 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Не знам защо, но от такива места имам чувството че всеки момент ще ме полази някоя гадина :-) Имаше ли змии, гущери, жаби или други гадинки? Не. Нито една животинка не съм видяла, а походих доста и то по време на и след дъжд. Дори червейче не съм видяла. Просто няма... Ще видя утре как ще е. 3 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 (редактирано) В Adaaran Prestige Ocean Villas Редактирано 26 януари, 2017 от tom777 48 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 (редактирано) В Adaaran Prestige Ocean Villas Най-после ... Приятно изкарване ... чакаме отзиви... randi, само да споделя, че официално ми ставаш любимия магелански фотограф! Вече си има фен група - поне от двама. А и снима със сапунерка ... доколкото си спомням - бях разпитвал по повод някакъв водопад ... Редактирано 26 януари, 2017 от ven62 2 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Вече си има фен група - поне от двама. randi ми е легнал на сърце и на мен със спотърските си снимки, така че сме доста повече от 2-ма във фен клуба... 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 А и снима със сапунерка ... доколкото си спомням - бях разпитвал по повод някакъв водопад ... А, със сигурност прави някаква пост-обработка, но от онези, които поне моето съзнание възприема като естествени и естетични... 1 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 26 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Казахме довиждане на Италия белла и вече сме в къщи 56 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 А, със сигурност прави някаква пост-обработка, но от онези, които поне моето съзнание възприема като естествени и естетични... Да си признае т.е. малко да ни (ме) ограмоти. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 26 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Минимагеланска среща с bulpa, Клейнмонд, Южна Африка 67 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Минимагеланска среща с bulpa, Клейнмонд, Южна Африка IMG_20170126_142122.jpg Под тази шатра ли е срещата? 6 Връзка към коментар
randi Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Наистина се радвам, че снимките ви харесват! Мен ми се ще да постигна още, че не съм доволен от това, което се получава за сега... Снимам със сапунерка. Обработката на снимките е сведена до абсолютния минимум и снимките са съвсем реални. Всъщност нямам големи познания при обработката във фотошопа а и съм свикнал да не правя остри и нереални обработки, тъй като в спотърските сайтове има строги изисквания за снимките и не се допускат нереални снимки с прекалено ярки цветове, или каквито и да било други корекции. Общо взето при тези снимки съм изправял хоризонта, кадрирал съм, ако има нужда(изрязвам част от снимката), намалял съм размера, оправял съм хистограмата и съм шарпвал леко. 15 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 26 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Привет от Мелиля - един от двата основни испански анклава в северна Африка, граничещ с Мароко. Толкова много красота, събрана на толкова малко място... 79 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Привет от Мелиля - един от двата основни испански анклава в северна Африка, граничещ с Мароко. Толкова много красота, събрана на толкова малко място... Дори не бях чувала за Мелиля Супер изглежда 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 (редактирано) Това наистина ли се води като област Андалусия ? Изглежда уникално, знаех за Сеута, но това го бях чувал бегло И ако мога да си допълня въпроса - коя е държавата в чужбина в която си бил в най-много различни градове ? Редактирано 26 януари, 2017 от edbloom Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Наистина се радвам, че снимките ви харесват! Мен ми се ще да постигна още, че не съм доволен от това, което се получава за сега... Снимам със сапунерка. Обработката на снимките е сведена до абсолютния минимум и снимките са съвсем реални. Всъщност нямам големи познания при обработката във фотошопа а и съм свикнал да не правя остри и нереални обработки, тъй като в спотърските сайтове има строги изисквания за снимките и не се допускат нереални снимки с прекалено ярки цветове, или каквито и да било други корекции. Общо взето при тези снимки съм изправял хоризонта, кадрирал съм, ако има нужда(изрязвам част от снимката), намалял съм размера, оправял съм хистограмата и съм шарпвал леко. А с коя програма обработваш? Връзка към коментар
liliya Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Привет от Мелиля - един от двата основни испански анклава в северна Африка, граничещ с Мароко. Толкова много красота, събрана на толкова малко място... Уау! Страхотно! Наистина се радвам, че снимките ви харесват! Мен ми се ще да постигна още, че не съм доволен от това, което се получава за сега... Снимам със сапунерка. Обработката на снимките е сведена до абсолютния минимум и снимките са съвсем реални. Всъщност нямам големи познания при обработката във фотошопа а и съм свикнал да не правя остри и нереални обработки, тъй като в спотърските сайтове има строги изисквания за снимките и не се допускат нереални снимки с прекалено ярки цветове, или каквито и да било други корекции. Общо взето при тези снимки съм изправял хоризонта, кадрирал съм, ако има нужда(изрязвам част от снимката), намалял съм размера, оправял съм хистограмата и съм шарпвал леко. А всъщност каква е сапунерката....? ...Страхотни снимки. Поздравления. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Това наистина ли се води като област Андалусия ? Изглежда уникално, знаех за Сеута, но това го бях чувал бегло И ако мога да си допълня въпроса - коя е държавата в чужбина в която си бил в най-много различни градове ? Мелиля е напълно автономен град и не е област Андалусия. Чехия, в която съм бил в повече от 30 населени места. 9 Връзка към коментар
zon Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Чехия, в която съм бил в повече от 30 населени места. Изненада ме Очаквах по-голяма държава. Предполагам, че не си живял в Чехия. Или греша? Връзка към коментар
randi Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Fujifilm Finepix S8000fd, а обработвам с photoshop. Връзка към коментар
Популярно мнение Polina Публикувано: 27 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 Обедно стартирах с Pico Dos Barcelos: И панорамата: След това продължих към Eira Do Serrado, като до там се стигаше през такива гледки и красоти: А това е и долината, погледната от малко над 1000м н.в.: Времето, макар и ветровито беше слънчево, часът почти 16ч за това е време за втори опит за стигане до Pico Ariero, 1810м нв. А там облаците ме настигат и само от време на време ми дават възможност да хвърля поглед към околните върхове. Гледката обаче си струва: Истинско удоволствие. 57 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 27 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 След слънчевите снимки на Поли малко снежни от Исландия. Днес Myvath - Akureyri... Пътьом през Grjotagia, Dimmudorgir, Kirkja, Skutustadagigar, Godafoss, Grenevik....и за завършек Сияние... 68 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега