AlexandraKo Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 (редактирано) Обедно стартирах с Pico Dos Barcelos: Истинско удоволствие. Тази ми ти Полиииии, ах, каква скрита лимонка! ;) Ма какви са тез висини, дето ги преодоляваш, бе, какви са тез красоти? :unsure: Редактирано 27 януари, 2017 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 След слънчевите снимки на Поли малко снежни от Исландия. Днес Myvath - Akureyri... Пътьом през Grjotagia, Dimmudorgir, Kirkja, Skutustadagigar, Godafoss, Grenevik....и за завършек Сияние... Жестоко... Но-о,... няма да се разминеш само с няколко поста в "В момента съм ..." Чакаме подробен доклад в подходяща тема. Приятно изкарване и на останалите ви дни в Исландия. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 и за завършек Сияние... Eхааа, браво 14 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 Eхааа, браво Страхотен завършек!!! 2 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 randi, моля те планирай си една Япония за тази пролет, че имам нужда от добър фотограф. Предлагам безплатно настаняване в замяна. С други думи - фен групата е от трима вече. 8 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 randi, моля те планирай си една Япония за тази пролет, че имам нужда от добър фотограф. Предлагам безплатно настаняване в замяна. С други думи - фен групата е от трима вече. Ама как от трима? Аз мисля, че е поне двуцифрено число фен групата, при това не от най-малките. Аз лично също много харесвам снимките на randi, ама като не живея в Япония, нямам какво да предложа в замяна. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 27 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 Последни снимки от Мелиля, която остави в мен прекрасни впечатления. След час излитам към Мадрид / София и се настройвам психически за отрицателните температури 71 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 Последни снимки от Мелиля, която остави в мен прекрасни впечатления. След час излитам към Мадрид / София и се настройвам психически за отрицателните температури И аз съм впечатлен от Мелиля(от твоя репортаж )Много ми хареса и зелето на пред,пред последната снимка.Другата испанска област в Мароко - Сеута като че ли не е толкова хубава? 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 randi, моля те планирай си една Япония за тази пролет, че имам нужда от добър фотограф. Предлагам безплатно настаняване в замяна. С други думи - фен групата е от трима вече. И ме вземи - ще ръкопляскам на всяко твое "щрак". 3 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 (редактирано) Скромничко за днес от Akureyri до Blonduos, с леко отклонение до Слончето - Hvitserkur Редактирано 27 януари, 2017 от wiliko 41 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 Изненада ме Очаквах по-голяма държава. Предполагам, че не си живял в Чехия. Или греша? Не съм живял в Чехия, но в недалечното минало ходех там по работа на всеки 2-3 месеца и бая пообиколих страната. И аз съм впечатлен от Мелиля(от твоя репортаж )Много ми хареса и зелето на пред,пред последната снимка.Другата испанска област в Мароко - Сеута като че ли не е толкова хубава? Все още не съм бил в Сеута и не мога да направя сравнение, но Мелиля определено ме изненада много положително 6 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 (редактирано) Скромничко за днес от Akureyri до Blonduos, с леко отклонение до Слончето - Hvitserkur Кажи ми, че не сте с 4х4, pls, pls. Така и аз ще имам шанс март месец. Редактирано 27 януари, 2017 от ven62 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 Определено не сме с 4х4, колата ни е Hyundai i30 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 randi, моля те планирай си една Япония за тази пролет, че имам нужда от добър фотограф. Предлагам безплатно настаняване в замяна. С други думи - фен групата е от трима вече. Япония ми е мечта... Мен не ми трябва много канене, че да взема да дойда! 8 Връзка към коментар
PAVZO Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 Япония ми е мечта... Мен не ми трябва много канене, че да взема да дойда! Какво за Япония? Кога заминаваме? :-) В момента - в жегата на Кот д'Воар... 27+ и не спада, а е 23ч. http://www.accuweather.com/en/ci/abidjan/113725/weather-forecast/113725 Компът ми едва смогва да рендва видео и фото. 8 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Цял слетобяд в Porto Moniz: 42 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 На разходка из Мадрид с Линдт и Джентълмена и на задължителните тапас в известния с кръчмите си квартал Malasañas. 45 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Съвременно изкуство: рисуване с GPS: 21 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 (редактирано) Какво за Япония? Кога заминаваме? :-)В момента - в жегата на Кот д'Воар... 27+ и не спада, а е 23ч. http://www.accuweather.com/en/ci/abidjan/113725/weather-forecast/113725 Компът ми едва смогва да рендва видео и фото. Оф, не се оплаквай, че има и по - лошо, същите градуси, ама с минус отпред.(((((Даже и нетЯт иде на пресекулки и с подсмърчане, измежду ледените висулки наоколо.((( Редактирано 28 януари, 2017 от AlexandraKo 4 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 (редактирано) Снощи в Hofbrauhaus - Мюнхен. Редактирано 28 януари, 2017 от П.Кръстев 25 Връзка към коментар
Популярно мнение Здравко Ангел Публикувано: 28 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 В Чанг Рай на фестивала на цветята, но незнайно защо не ще да се качи снимка с цветя, затова The White Temple. 56 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 В Чанг Рай на фестивала на цветята, но незнайно защо не ще да се качи снимка с цветя, затова The White Temple. Мога да кача вместо вас от миналата година. :D 8 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Хайде и една с цветя... 48 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Хайде и една с цветя... Много,много са красиви! Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Китайската нова година в Брюксел. Годината на петела резбована храна/плодове танци оот района на Шангхай посрещане на дракона жълтият дракон, червеният не успях да снимам 36 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега