Tedy Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Втория ден в Будапеща отново мъгла, гледки йок, много лед и китайци. 42 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Втория ден в Будапеща отново мъгла, гледки йок, много лед и китайци. Теди,като няма гледки,наблягайте с Влади на бирата с фъстъци. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Теди,като няма гледки,наблягайте с Влади на бирата с фъстъци. Краси, в този студ бирата не ми върви много, но се жертвам. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 30 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 И за завършек на исландскито ни приключение Golden circle - Þingvellir, Öxarárfoss, Geysir, Strokkur, Gullfoss, Kerið, Svartsengi Power station и по бира в Blue Lagoon...следващия път си пожелавам в друг сезон за да видя Исландия и в други цветове. 63 Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 BKK за пореден път-през деня спя, щото популярните туристически обекти и всякаква друга скука съм ги обиколил преди години така че проверявам ще остане ли града в топ 10 като дестинация за нощен живот и с..с За съжаление от преди няколко месеца до сега са разчистили района на Sukhumvit rd. от стотиците подвижни барове които заменяха стотиците подвижни магазини от полунощ до сутринта-другото си е същото..... Връзка към коментар
ECC Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) Последни разходки в околията на Чанг Рай. Един сутрешен водопад-Khunkorn И да пунктирам Лорънс-чаена плантация,езеро,студен зелен чай и пудинг от зелен чай Редактирано 31 януари, 2017 от Emil Chakalov 32 Връзка към коментар
Популярно мнение S.Petrov Публикувано: 31 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Heaven, I'm in heaven... както пееше Фред Астер )) Верандата на най-хубавата къщурка... нашият дом за седмица 50 Връзка към коментар
Популярно мнение LaBarba Публикувано: 31 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Ще досаждам пак с Канада - уикенда наех кола и поех по Sea To Sky Highway, която води до Whistler, един от най-добрите зимни курорти в Северна Америка, и дом на зимните олимпийски игри през 2010г. Резултатът може да видите долу! Кликнете за по-голям размер. 72 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Heaven, I'm in heaven... както пееше Фред Астер )) Верандата на най-хубавата къщурка... нашият дом за седмица Къде?! 3 Връзка към коментар
S.Petrov Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 The beach house, Ко Панган 7 Връзка към коментар
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 31 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Въпреки, че вече съм в София, ще пусна две снимчици от изминалия дълъг уикенд в Германия. Олимпийският парк в Мюнхен Отново Алпите, с гледка към Австрия 56 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) ... Отново Алпите, с гледка към Австрия 16409426_1376368722382901_1865679961_o.jpg Откъде точно е снимката? Редактирано 31 януари, 2017 от Фичо Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Откакто сме в Тайланд се счупваме да ядем! 38 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) Откъде точно е снимката? Точно оттук Mittenwald, Германия. От там с лифта Karwendelbahn до горе, където има различни пътеки с невероятни гледки във всички посоки. Редактирано 31 януари, 2017 от П.Кръстев 6 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) Откъде точно е снимката? На мен ми прилича като да е от Karwendel П.П. А, междувременно е отговорил Редактирано 31 януари, 2017 от iaia_mama 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Откакто сме в Тайланд се счупваме да ядем! половината ми манджи изглеждат по този начин...ма вие щом се счупвате от ядене, значи имат различен вкус от моите 9 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Днес в ужасно мъгливото Бергамо, утре се надявам да съм на по-топло място. 16 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Днес в ужасно мъгливото Бергамо, утре се надявам да съм на по-топло място. Много потискащо! А,Бергамо е толкова красив,когато е слънчево.Един от любимите ми италиански градове. 9 Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 половината ми манджи изглеждат по този начин...ма вие щом се счупвате от ядене, значи имат различен вкус от моите За мен тайландската кухня е сред най-лошите в ЮА-може би спори само с филипинската, визирам озахаряване на почти всичко, а за филипинската пържене до припадък, общото на двете е микроскопичното използване на свежи зеленчуци с мноого малки изключения (грийн папая салад и някаква с краставица и мента-другото е за украса) Та и в момента съм в Тайланд и днес си купих нарязани зеленчуци от супермаркета-има и зехтин и балсамико на щанда за ползване, че си оправих сладникаво-джиндифиловия вкус който е общ за почти всичко тайландско. Разбира се изказвам лично мнение от много пътувания в ЮА и не искам да споря с никого. 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 31 януари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Днес сме във Винялес - Куба! Прекрасен е! Яздих кон и беше супер забавно! И позволете ми да кажа: Честит рожден ден, Rainy! Наздраве! 74 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Наздраве,дами! Rainy,честит празник!Здраве,успехи и пътешествия ,ти пожелавам от сърце! 4 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 И от мен честит рожден ден на Рейни! А и на двете ви пожелавам чудесни моменти там, където сте! Наздраве! 1 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 1 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 В Сан Марино отидохме с малки очаквания ,но бяхме приятно изненадани и много ни хареса. А селцето Castiglion Fiorentino, в което ни е вилата се оказа много приятно. 52 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 След подобаваща вечеря на водка в едно барче с жива музика в Чанг Май 24 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Mary, и друг път съм го казвала, но пак ще го повторя. Правиш невероятни снимки - и като качество, и като уловен момент. Успяваш да вкараш /поне на мен/ винаги една такава еретична мисъл "Искам и аз там, защо не съм и аз там?" От която понякога се раждат планове, а понякога си остават само мечти. Но и в двата случая е добре. Rainy, честит рожден ден! Бъди здрава, все така креативна и организирана, с прекрасно чувство за хумор и отзивчива към неволите на околните! Пожелавам ти реализиране на много планове за пътешествия /и не само/ и все по-смели мечти! И продължавай все така подробно да описваш плановете си. Искрено се кефя на всички подробности, които включваш в тях, както и на постоянството, с което го правиш. В заключение - бъдете здрави и двете и искрено се забавлявайте от пътуването! И разбира се, че чакаме репортаж от него. 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега