chandni Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 IMG_8791.JPG Quattro stagioni... Мммммммм... 1 Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Снощи се разходих до язовир Искър с един приятел и се разходихме по леда: 38 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Ти май си единственият в последните два месеца, който случи на слънце там А, и ние в началото на януари месец в Будапеща имахме слънчево, макар и много студено време И две снимки на Desi75, направени тогава. 37 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Наздраве с това дайкири, което ми осигури великолепна гледка! Листото от роза оправдава цената, не питайте колко. Е, не е като нощувка в Марина бей! Изглед от към Гардън бей. 46 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Допадна ми доста този Турин. Местните са супер, за разлика от някои други места в Италия. 37 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Снощи се разходих до язовир Искър с един приятел и се разходихме по леда: 32606405661_6d968219a2_k.jpg32689252356_fea9dc2b9c_k.jpg Ааа, ти хубава разходка си си направил, ама къде се изгубиха маратонките - да не останаха в язовира? 5 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Bangkok,Hotel Tara place -Where do you come from? -Bulgaria. -Bulgaria?!?Do you know Duke?Mr.Duke? Сега честно благодарско на Duke за подсказката за хотел. Успяхме да джитнем за час-два до Каосан роуд. 40 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Допадна ми доста този Турин. Местните са супер, за разлика от някои други места в Италия. Торино - северна Италия, аристокрация, ФИАТ, Ювентус, интелигенция... 9 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 (редактирано) Боровец, ски за децата, почивка за мама!!! Редактирано 6 февруари, 2017 от Mistela 24 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Впечатляващият дървен мост U Bein край Мандалей. А утре потегляме по планините край Сипо за двудневен трек сред местните племена. 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Kalinko Публикувано: 6 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 (редактирано) Поздрави от Imlil, Morocco Изкачване на Атласките планини Редактирано 6 февруари, 2017 от mom4eto 65 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 6 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Да не помислите, че се върнахме вече? За втори път в Хавана! Снощи имахме културно-масово мероприятие: посещение на Cabaret Le Parisien! Разбрахме, че Тропикана ни хареса повече. А сега е време за ... слънце, ром, пури и ... Мохито! Последователността е без значение, че времето отлита... :) 51 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 А сега е време за ... слънце, ром, пури и ... Мохито! Нещо непълен ми изглежда списъкът - не виждам салса, бачата, меренге ... (за мулати даже не смея да споменавам, да не стане фал ) 5 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Снощи имахме културно-масово мероприятие: посещение на Cabaret Le Parisien! Разбрахме, че Тропикана ни хареса повече. Аз, а предполагам и Фичо, нямаме нищо против и по отношение на танцьорките от Cabaret Le Parisien, та ако случайно нямат планове за вечерта (някоя в обозримото бъдеще), да заповядат... 5 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Поздрави от новия ни любим град, Мадрид! Не че успяхме да разгледаме особено за кратките престои, но пътят към сърцето ми минава през стомаха. На отиване Александър ни води из 3-4 бара из Мадрид, после на съботен фермерски пазар в Тенерифе, а сега видях и рибен щанд в произволен магазин и съм напълно готова да заживея в Испания и да стана 90-100кг 41 Връзка към коментар
Популярно мнение bibi Публикувано: 6 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Сан Джиминяно 55 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Скиорски вълнения Боровец Ястребец, чудесно време 37 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 (редактирано) Поздрави от новия ни любим град, Мадрид! Не че успяхме да разгледаме особено за кратките престои, но пътят към сърцето ми минава през стомаха. На отиване Александър ни води из 3-4 бара из Мадрид, после на съботен фермерски пазар в Тенерифе, а сега видях и рибен щанд в произволен магазин и съм напълно готова да заживея в Испания и да стана 90-100кг Поздрави от новия ни любим град, Мадрид! Не че успяхме да разгледаме особено за кратките престои, но пътят към сърцето ми минава през стомаха. На отиване Александър ни води из 3-4 бара из Мадрид, после на съботен фермерски пазар в Тенерифе, а сега видях и рибен щанд в произволен магазин и съм напълно готова да заживея в Испания и да стана 90-100кг Много внимавай какво си пожелаваш! Има едни рестотантчета, за които винаги има опашка до улицата. Комбинираш си меню с чаша вино, мисля беше само за 10 евро, и всичко - много вкусно! Има такъв срещу мечето. А Мадрид е прекрасен! Редактирано 6 февруари, 2017 от Dani Magelan 2 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Днес на кафе и ”кухен” в едно малко баварско градче Kaufbeuren 38 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Ти май си единственият в последните два месеца, който случи на слънце там О, това е само половината от истимата и важи за вчера. Днес Будапеща беше с облаци и дъжд от сутринта. И изборът беше баня Сечени. Не съжаляваме нито за миг и препоръчвам за зимните месеци. Удоволствие и пълно отпускане. Особено ни харесаха външните басейни. Не, никак не е студено и е ммого забавно! И здравословно! 34 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 И аз съм фен точно на тези басейни 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 6 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Adiós, Cuba! 71 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Вече в Рио, след приятен полет с KLM. 37 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 И няколко отсамолета 31 Връзка към коментар
S.Petrov Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Вече на Райли. Засега е разочарование, малко компенсирано от появата на едно колибри и група маймуни, точно до нашето бунгало... 40 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега