Alexander Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 На агнешки кебапчета в Белград 42 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Сиена 44 Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Днес на кафе и ”кухен” в едно малко баварско градче Kaufbeuren Като гледам немските "кухен" са точно три пъти по-големи от белгийските пастички. Много опасно-вкусни изглеждат. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение bibi Публикувано: 7 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 И още малко Флоренция: 50 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 На Пукет, Патонг. Вчера гледах невероятен спектакъл! Днес имам среща с Джеймс Бонд. 44 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 8 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Christo reminder , Sugarloaf , Copacabana: 54 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Днес бяхме в крокодилската ферма в Банкок Тук видяхме и най-щастливите тигри,особено три малки и палави. После продължихме с Ancient Siam. На нас и двете места много ни допаднаха.Като се приберем ще дам повече инфо и ще кача снимки от фотоапарата. 41 Връзка към коментар
Bendju Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 (редактирано) Днес бяхме в крокодилската ферма в Банкок IMG_1311.JPG IMG_1312.JPG Тук видяхме и най-щастливите тигри,особено три малки и палави. После продължихме с Ancient Siam. IMG_1326.JPG IMG_1333.JPG На нас и двете места много ни допаднаха.Като се приберем ще дам повече инфо и ще кача снимки от фотоапарата. С нетърпение ще очаквам повече инфо за крокодилската ферма Видях, че е на 40 км. извън Бангкок, та като имаш възможност сподели как стигнахте до там и колко струва цялото удоволствие. Другият месец и ние сме в Бангкок за първи път и с интерес следя всяка крачка на магеланец там Редактирано 8 февруари, 2017 от Bendju 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Christo reminder , Sugarloaf , Copacabana: Ооо,супер място!Весело да ти е! 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Един мъжки ден в Модена и Маранело, въореки че и на мен много ми хареса. При къта на дЕдо Шумахер ревнах с глас. Много добре е направено и можеш да усетиш частица от емоцията. 34 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 С нетърпение ще очаквам повече инфо за крокодилската ферма Видях, че е на 40 км. извън Бангкок, та като имаш възможност сподели как стигнахте до там и колко струва цялото удоволствие. Другият месец и ние сме в Бангкок за първи път и с интерес следя всяка крачка на магеланец там Ще ти отговоря сега,докато помня цените.Спим в Tara place,което е близо до Каосан.С такси с метер до фермата 400бата.В цената влиза бакшиш и 50 бата такса за магистрала.Пътува се около час.Входът за зоото е 300бата. После от там до Ancient Siam за 100бата на пазарлък.Входът за музея е 700бата на човек.Голф количка е 150бата/час.Искат шофьорска книжка.Ние ползвахме безплатните автобуси.Обиколката е два часа.Прави спирки на няколко места и казват колко минути е паузата.Можеш да си вземеш безплатен аудиогид.На автобуса имаше гид,но говореше само на тайландски. Обратно до хотела пак с такси с метер по магистралата-500бата с бакшиша. 9 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Сан Джиминяно Най-хубавия сладолед, който съм яла, от джелатерията на първата ти снимка 4 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Най-хубавия сладолед, който съм яла, от джелатерията на първата ти снимка Не случайно е избран за сладолед за 2016 г. Умопомрачителен е ! 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Днес бяхме в крокодилската ферма в Банкок IMG_1311.JPG IMG_1312.JPG Тук видяхме и най-щастливите тигри,особено три малки и палави. После продължихме с Ancient Siam. IMG_1326.JPG IMG_1333.JPG На нас и двете места много ни допаднаха.Като се приберем ще дам повече инфо и ще кача снимки от фотоапарата. Тази ферма има ли име, или мястото? Какво казваш на таксито? 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 (редактирано) Crocodile farm,Samut Prakan. Обясних повече на Евгения,с която се запознахме преди малко на рецепцията.Тя ще ти обясни вдругиден. Колко е малък Банкок. Офтопик:За първи път пия наливна бира в Тайланд.За бога Магеланци,не си купувайте наливна Singha. Редактирано 8 февруари, 2017 от Emil Chakalov 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Днес бях на круиз до Джеймс Бонд. Избрах голяма лодка заради гарантирания от турагента сенник. Ако ми разрешат, ще публикувам името на фирмата. С гид руснак с тайски. Цена 1400 бата с трансфера от хотела. Първа и втора спирка кану, пещери с прилепи, плуване. Трета - фото пауза на остров ДБ. С лодки ни закараха до сушата. Четвърти - плаж, плуване и маймунки. До плажа се стига с кану. Не ми издържа батерията за маймунките. И още нещо - не са агресивни. Crocodile farm,Samut Prakan. Обясних повече на Евгения,с която се запознахме преди малко на рецепцията.Тя ще ти обясни вдругиден. Колко е малък Банкок. Благодаря! Дано Жени се съгласи да отидем до там! Аз утре ще гушкам тигри в Пукет. Ако не ме хване страх! 47 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 На път за Карачи, Пакистан. P.S. FlyDubai са пълна кочина, а седалките им са по-неудобни дори от тези на Wizz / Ryanair. 35 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Не случайно е избран за сладолед за 2016 г. Умопомрачителен е ! Хм, интересно, беше избран и за 2014 г. Явно си е абониран за наградата 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Хм, интересно, беше избран и за 2014 г. Явно си е абониран за наградата И аз съм му фенка,може и за 2017г да грабне наградата! 2 Връзка към коментар
Bendju Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Ще ти отговоря сега,докато помня цените. Спим в Tara place,което е близо до Каосан.С такси с метер до фермата 400бата.В цената влиза бакшиш и 50 бата такса за магистрала.Пътува се около час.Входът за зоото е 300бата. После от там до Ancient Siam за 100бата на пазарлък.Входът за музея е 700бата на човек.Голф количка е 150бата/час.Искат шофьорска книжка.Ние ползвахме безплатните автобуси.Обиколката е два часа.Прави спирки на няколко места и казват колко минути е паузата.Можеш да си вземеш безплатен аудиогид.На автобуса имаше гид,но говореше само на тайландски. Обратно до хотела пак с такси с метер по магистралата-500бата с бакшиша. Сърдечно благодаря! Запазих Tara Place и аз Приятно изкарване Връзка към коментар
ECC Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Днес бях на круиз до Джеймс Бонд. Избрах голяма лодка заради гарантирания от турагента сенник. Ако ми разрешат, ще публикувам името на фирмата. С гид руснак с тайски. Цена 1400 бата с трансфера от хотела. Първа и втора спирка кану, пещери с прилепи, плуване. Трета - фото пауза на остров ДБ. С лодки ни закараха до сушата. Четвърти - плаж, плуване и маймунки. До плажа се стига с кану. Не ми издържа батерията за маймунките. И още нещо - не са агресивни. Благодаря! Дано Жени се съгласи да отидем до там! Аз утре ще гушкам тигри в Пукет. Ако не ме хване страх! Ако искаш остави тигрите за крокодилската ферма.Храненето на малко мисля беше 300бата.Имаше и доста едър за снимки.Иначе другите бяха доста и хубави.Имаше три малки на около 7-8 месеца.Такава игра му хвърлиха в една вада с едни клечки или парчета дърво.То не бяха скокове,детски хапания и какво ли не.Щях да получа слънчев удар докато ги гледах. 4 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 Имаше три малки на около 7-8 месеца.Такава игра му хвърлиха в една вада с едни клечки или парчета дърво.То не бяха скокове,детски хапания и какво ли не.Щях да получа слънчев удар докато ги гледах. А крокодилско хапна ли? Или ти дожаля за гадинките? Лорънс каза, че жестоко готино. Аз не успях. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 А крокодилско хапна ли? Или ти дожаля за гадинките? Лорънс каза, че жестоко готино. Аз не успях. Леко на пилешко удря, мен ако питаш. Ядохме в Куба, но не съм чак толкова впечатлен... Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 А крокодилско хапна ли? Или ти дожаля за гадинките? Лорънс каза, че жестоко готино. Аз не успях. Ние пък ядохме в Австралия. Прилича на пилешко, но според мен е по-добро, по-сочно ми се стори. При всички случай обаче не е нещо уникално и невиждано. 1 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 8 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2017 В Куба си представям един марлин собственоръчно извлечен от мен след тежка битка. 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега