Популярно мнение liliya Публикувано: 14 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 февруари, 2017 Игуасу от по-красивата аржентинска страна: 76 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 14 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2017 Завиждам! Slujitel, ти не замина ли през ноември за Колумбия (и Еквадор). И още си там? Неее, ноември бях в Иран, Армения и Грузия, сега съм в Колумбия и Еквадор. 8 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 14 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2017 Шведагон пагода, където незнайно защо има интернет. А в Янгон е пълна лудница, ама ни харесва. 43 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 14 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2017 Честит ви Св.Валентин или Св. Трифон, който каквото празнува, от тематичният хотел Vinum в Трир, Германия! Не само грузинците, но и тук подаряват вино. И мисля не само на тази дата. Добра локация за обиколка на района. Летще Хан е на 1 час с Флибко. Тук се адаптирам от Азия към Европа. Вчера спах цял ден и едва днес видях градчето. Много приятно, заслужава да се посети. 33 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 14 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2017 Игуасу-бразилска страна: Божествено е! 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 14 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2017 Ко Паям. Тайланд. Препоръчвам на хора, които обичат природа. Няма организирани туристи, няма пътища, няма транспорт, освен мото такси. Недокосната природа. Компания за обяд в ресторанта на хотела. 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 14 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 февруари, 2017 В Берн 52 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 14 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2017 ... вкъщи... След почти триседмично отсъствие, броим съкровища ... това след като сме раздали всичко що се яде и носи ... ми заявките мноооого 27 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 Ко Паям. Само ние и животните в джунглата. Ко Паям е един от най-големите производители на кашу. Така расте кашу. Има цели плантации. 47 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 Marisha, егати кефааа ! 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 Marisha, егати кефааа ! Дълго избирах място в Тайланд, където мога да се насладя на тишина и спокойствие и да си почина истински. Минали сме вече през туристически дестинации там преди няколко години и не ме интересуват вече. Дори тогава беше навалица, сега изобщо не мога да си представя какво е. 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 Дълго избирах място в Тайланд, където мога да се насладя на тишина и спокойствие и да си почина истински. Минали сме вече през туристически дестинации там преди няколко години и не ме интересуват вече. Дори тогава беше навалица, сега изобщо не мога да си представя какво е. И сега е така. Ще споделиш ли как класираш островите в Тайланд, които си посетила? И други могат да го направят. Ще е полезно. 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 Много ми е трудно, защото всички посещения бяха преди 3-5 години. Сега от четеното в интернет разбирам, че не е същото. Например преди 5 години Ко Ланта не беше много посещаван остров, в Ао Нанг също нямаше организирани туристи, сега вече не е така. В дъното на класация при всички случаи е Пукет и Ко Самуи. Ко Тао е за дайвери. 3 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 Аз съм на най-скучното място на света (ако гледам снимките и местата, които посещавате напоследък), на всичкото отгоре, не за кеф, а по работа. Много съм нещастна, Canary Wharf, London, UK Добре че поне времето е приемливо, като за тук. Само малко вали и само малко духа 10 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 Още едно прекрасно място в Колумбия, долината Кокора. 47 Връзка към коментар
akair Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 Аз съм на най-скучното място на света (ако гледам снимките и местата, които посещавате напоследък), на всичкото отгоре, не за кеф, а по работа. Много съм нещастна, Canary Wharf, London, UK IMG_20170214_0816243871.jpg Добре че поне времето е приемливо, като за тук. Само малко вали и само малко духа Такава мъка се бори само в местните барове и пъбове 12 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 Ко Паям. Тайланд. Препоръчвам на хора, които обичат природа. Няма организирани туристи, няма пътища, няма транспорт, освен мото такси. Недокосната природа.IMG_20170212_102124_HDR.jpgIMG_20170214_164026_HDR.jpgIMG_20170212_182018_HDR.jpg Компания за обяд в ресторанта на хотела.IMG_1.jpgIMG_20170213_160914_HDR.jpg Какъв разкош-недокосната природа! Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 "Такава мъка се бори само в местните барове и пъбове " Тъпо е да си сам, дори и в местния бар. Не че няма, ама колегите ми са нещо побъркани и като свършим 11-часовия работен ден, всеки се мята я на метро, я на нещо друго и по хотелите. И аз следвам светлия им пример За щастие, днес ще свършим в по-човешко време, но пък за сметка на това утре сутринта ще гоня полета на British в 8,10 сутринта. Дано не решат в последния момент да стачкуват. С едно изречение, не обичам да ходя в Лондон в командировка. Друго си е човек да отиде на разходка Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 La Croissanterie Sea View, Larnaca в очакване на полета към Банкок с йорданските авиолинии.☺️ 26 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 (редактирано) днес се завърнах от Финландия и Швеция, три дни порихме ледените блокове по пътя за Хелзинки.. Редактирано 16 февруари, 2017 от ZORI 42 Връзка към коментар
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 17 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Шри Ланка ме остави със смесени чувства. Май очаквах малко повече, или май съм се разглезил и нещо не мога много да се впечатля от един момент нататък. Но това е при условие, че бях само 4 дни и не посетих Гале например. Сафарито в Яла беше доста постно, но пътуването с влак ми хареса 57 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Летище Варна (: Първия ми полет от Варна....колко е хубаво да не пътуваш 6-7 часа до друг град, за да хванеш полета от там :Р 30 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Летище Варна (: Първия ми полет от Варна....колко е хубаво да не пътуваш 6-7 часа до друг град, за да хванеш полета от там :Р Основен мотив, когато защитавам тезата "Защо не бих живял извън София" :D 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Здравко Ангел Публикувано: 17 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 В Сингапур, където всичко е спретнато, чисто и уредено, но и много скучно. Утре отпрашваме за Малайзия. 52 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Основен мотив, когато защитавам тезата "Защо не бих живял извън София" :D хехе За нас наказаните от Варна пътуването започва като кацнем на летището в София(поне за връщане от европейските дестинации).Дори и от Дубай примерно полета е по-къс отколкото после прибирането до Варна. 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега