П.Кръстев Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Не случайно е избран за сладолед за 2016 г. Умопомрачителен е ! Все повече ме хваща яд, че Септември като бяхме в Сан Джиминяно не ни се чакаше 30 минути на опашка за този сладолед.... 3 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 (редактирано) Все повече ме хваща яд, че Септември като бяхме в Сан Джиминяно не ни се чакаше 30 минути на опашка за този сладолед.... Заради последните коментари и (нека сме честни) моята лакомия прерових последните 10 страници докато разбера къде е тоя сладолед (много вяжно инфо за в бъдеще) плаша се от себе си цццц Редактирано 17 февруари, 2017 от Diant 10 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Заради последните коментари и (нека сме честни) моята лакомия прерових последните 10 страници докато разбера къде е тоя сладолед (много вяжно инфо за в бъдеще) плаша се от себе си цццц Станахме две Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 18 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 (редактирано) Buenos Aires Редактирано 18 февруари, 2017 от liliya 66 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 (редактирано) Все повече ме хваща яд, че Септември като бяхме в Сан Джиминяно не ни се чакаше 30 минути на опашка за този сладолед.... Много е добър Санджиминянския сладолед. Има страхотни комбинации като малини с розмарин, боровинки с лавандула, забайоне с винсанто, сладолед с шафран и др. подобни. Редактирано 18 февруари, 2017 от dechy 3 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Моля, покажете сладоледа пак! Или направете отделна тема, с инфото къде/ как? Май ще се превърне в горещ въпрос. Ако става дума за италиянско джелато, не се изненадвам въобще :D 4 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 (редактирано) Моля, покажете сладоледа пак! Или направете отделна тема, с инфото къде/ как? Май ще се превърне в горещ въпрос. Ако става дума за италиянско джелато, не се изненадвам въобще :D Ето това е http://www.gelateriadondoli.com/english/master-gelato-maker.html Редактирано 18 февруари, 2017 от neuromancer 3 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 (редактирано) Ето това е http://www.gelateriadondoli.com/english/master-gelato-maker.html Нещо не мога да отворя линка. Редактирано 18 февруари, 2017 от neuromancer Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Ако се махне специалния символ след линка (%C2%A0) се отваря. Оправих го. 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Люцерн, много приятно градче! 44 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Дай и снимка от моста в Люцерн, не се стискай 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Тръгнахме от гостоприемния Ко Паям. В момента сме в едно спретнато хотелче в Курабури в очакване на утрешния Сурин 30 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Дай и снимка от моста в Люцерн, не се стискай Беше много мъгливо и снимах с фотото, та ще пусна по-късно. Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 (редактирано) Сапарева баня- комплекс Котва, малко глезотии с децата и приятели Редактирано 18 февруари, 2017 от wiliko 27 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Наближаваме Сурин, нереално прозрачна вода, чака ни 2 дена сноркелинг. 38 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Лондон (: 41 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 (редактирано) хехе За нас наказаните от Варна пътуването започва като кацнем на летището в София(поне за връщане от европейските дестинации).Дори и от Дубай примерно полета е по-къс отколкото после прибирането до Варна. Еееее, стига сте се оплаквали варненцииии!Ама пък, си имате море, което компенсира всички други пътешественически неудобства.))Какво да речем ние у Филибето - ни море, ни летище.((Онова, мършавото,с гръмкото име "Летище Пловдив", не го броя.(( Редактирано 19 февруари, 2017 от AlexandraKo 8 Връзка към коментар
maybe Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 На мен пък ми харесва летище Пловдив, ама лошото е, че почти хич не работи... Връзка към коментар
ECC Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Лондон (: Натиснах "Харесва ми",не че сте ме впечатлили,че сте в Лондон,а защото сте толкова щастливи и усмихнати.На българите това май най-много ни липсва. Бъдете все така щастливи където и да сте! 14 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Еееее, стига сте се оплаквали варненцииии!Ама пък, си имате море, което компенсира всички други пътешественически неудобства. ))Какво да речем ние у Филибето - ни море, ни летище. ((Онова, мършавото,с гръмкото име "Летище Пловдив", не го броя. (( Всеки си реве за каквото му липсва.Колкото до морето- последното лято не се сещам да съм го виждал(поне варненското). Като цяло родното черноморие няма притегателна сила за мен.Така че благородно ви завиждам. Да не отварям и темата,че сте само по магистрала, а ние и от тази гледна точка сме много наказани. 3 Връзка към коментар
mariya* Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Тази вечер намерихме едно заведение в Канчанабури,където сам си печеш всичко на масата.Знам,че и в България има такива и не държа сам да си приготвям храната.Предимството тук е,че можеш да си я овкусиш както искаш.Плаща се куверт 220 бата (11-12лв.) за храната и ядеш колкото и кавото искаш.Изборът беше прекалено голям-риба,миди,скариди,раци,свинско,пилешко,зеленчуци и какво ли още не.Беше пълно с местни,които ми скриха топката с ядене и пиене на Кока кола.Последната снимка е от масата на четири двайсетина годишни момиченца.Ако някой ще идва в Канчанабури и го интересува кръчмата,мога да дам координати. Иначе тук е пълен релакс.Чак не ми се тръгва утре към Банкок. Моля за координати на заведението. Все повече ме тегли към Канчанабури, надявам се 2 нощувки да ни стигнат Благодаря за споделеното Връзка към коментар
ECC Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Не съм бил на урока как да го сторя от таблет,но пиши в Google maps-IM-Jung Mookata(BBQ) Kanchanaburi и ще ти излезе. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 19 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Валенсия. Второто ми посещение и съм все така очарована. Потеглих от София с чудна магеланска компания, но ми се случи и неочаквана среща. Със стъпването на площада пред Катедралата бях разпозната от съфорумец тръгнал на футболен мач. Така е, Европа вече ни е тясна. 50 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Днес още един слънчев и приятен ден в Albarracin, красиво селце в Арагон. Препоръчвам за приятна, еднодневна разходка. Прекрасна атмосфера, червени дувари, хълмове с крепостни стени, опасани от меките извивки река. 47 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2017 Теди,много красиви снимки!))В това намусено време, направо ме стоплиха!) 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега