Carrie Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 На летището в Кито, чакаме си полета за Богота. След като прекосихме с автобуси от Картахена до Кито, сега започва дългото прибиране към къщи. Страхотно, това е Santiario de las Lajas в Колумбия, нали ? Завиждам ви благородно, много ми се иска и на мен да се озова там някой ден. Нахално ли ще е да помоля за едно пътеписче/фотописче за Колумбия, че и Еквадор? Или поне малко инфо за логистиката до това интересно местенце на снимката. Трудно ли беше прекосяването на границата между двете държави? 2 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 Страхотно, това е Santiario de las Lajas в Колумбия, нали ? Завиждам ви благородно, много ми се иска и на мен да се озова там някой ден. Нахално ли ще е да помоля за едно пътеписче/фотописче за Колумбия, че и Еквадор? Или поне малко инфо за логистиката до това интересно местенце на снимката. Трудно ли беше прекосяването на границата между двете държави? До Лас Лахас се ходи с колективо от Ипиалес, струва 2000 песо на човек, тръгват от автогарата в Ипиалес. Минаването на границата е изключително лесно, ти обиколи почти цяла ЮА, ще стигнеш и до тук някой ден. 2 Връзка към коментар
Carrie Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 До Лас Лахас се ходи с колективо от Ипиалес, струва 2000 песо на човек, тръгват от автогарата в Ипиалес. Минаването на границата е изключително лесно, ти обиколи почти цяла ЮА, ще стигнеш и до тук някой ден. Мерси за информацията и лек път! 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Езерото Чео Лан. Без коментар. 39 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 След 30 минути излитам за Великденския остров - направо ще се пръсна от вълнение! 47 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 След 30 минути излитам за Великденския остров - направо ще се пръсна от вълнение! Ми, да, всеки ден не е Великден. Весело и чакаме снимки! 4 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 (редактирано) Едни последни снимки от моето пътуване: Уругвай- Монтевидео и Пунта дел Есте Редактирано 23 февруари, 2017 от liliya 45 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 (редактирано) За съжаление интернетът е много слаб и качването на снимките отнема много време. Ето още няколко за сега, а повече в събота(включително от Колония и Тигре), когато сме у дома. Сега сме на летището в Буенос Айрес в очакване на полет за Рим. Дано всичко е ОК и да няма отменени полети за БГ. Изпращам много топли и слънчеви поздрави на всички магеланци, които ЮА ги е очаровала. Изкарахме невероятно пътуване и сега изпитваме малко тъга, че си тръгваме.... Редактирано 23 февруари, 2017 от liliya 39 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Madame Musur в Бангкок.. Уникална размазваща атмосфера 33 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 (редактирано) Bugs cafe, Siem Reap (по препоръка на T.E.Lawrence) - в очакване на микс инсекти, кхмерско плато и крокодил по френска рецепта Редактирано 23 февруари, 2017 от chandni 29 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Bugs cafe, Siem Reap (по препоръка на T.E.Lawrence) - в очакване на микс инсекти, плато и крокодил по френска рецепта IMG_20170223_212614.jpg IMG_20170223_220132.jpg Какво включва миксът и как е на вкус? 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 На вкус е неочаквано добро... ☺️ 9 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Леле 3 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 (редактирано) Опитвам се да се пречупя все още с тия "специалитети", с какво би го сравнил? Редактирано 23 февруари, 2017 от milenita Връзка към коментар
mililia Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Поздрави от Пиза! Днес на летището минахме и митническа проверка. Обясняваме кой колко евро, цигари и алкохол носи. Италия явно прави някаква промяна, остава да видим и на къде. 19 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Поздрави от Пиза! Днес на летището минахме и митническа проверка. Обясняваме кой колко евро, цигари и алкохол носи. Италия явно прави някаква промяна, остава да видим и на къде. На случаен принцип ли ви избраха или всички проверяват? 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 IMG_20170223_222217.jpg На вкус е неочаквано добро... ☺️ Аргггггхххххххх... Ето това го не мога... Връзка към коментар
mililia Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Ами стоят на коридора, през който минаваш и питат всички. Не те карат да броиш и показваш нищо, ама си питат всички по ред. Като им казах, че идваме от София и сме част от ЕО и не би следвало да минаваме митница, ми отговориха, че това е граница и всички подлежат на проверка. Беше ми много странно. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Поздрави от Пиза! Днес на летището минахме и митническа проверка. Обясняваме кой колко евро, цигари и алкохол носи. Италия явно прави някаква промяна, остава да видим и на къде. Хъх... Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Ами стоят на коридора, през който минаваш и питат всички. Не те карат да броиш и показваш нищо, ама си питат всички по ред. Като им казах, че идваме от София и сме част от ЕО и не би следвало да минаваме митница, ми отговориха, че това е граница и всички подлежат на проверка. Беше ми много странно. На нас ни се е случвало също в Италия, в Неапол, а и много хора ги вкараха в разни стаички. Предполагам, че в момента е заради тероризъм и т.н... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Опитвам се да се пречупя все още с тия "специалитети", с какво би го сравнил? Ами краката на тарантулата са хрупкави, леко жилави - не са точно chips crispy, abdomen-a собственикът (французин) каза, че някои го намират за леко горчив, но на нас не ни се стори така. Горната част на тялото е като бяло месо. Скакалците също са хрупкави, ларвите са меки сочни, но не мога да опиша на какво имат вкус, но са вкусни. "Пречупи" се и пробвай, не е страшно Единствено гигантската водна буболечка (отляво до задния крак на тарантулата) има странен вкус... На нас не ни допадна, но пак не беше гадно - просто не беше "нашият" вкус. Аргггггхххххххх... Ето това го не мога... Щото не си пробвала... После не могат да те спрат! 7 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Последна сутрин в Као Сок и заминаваме за Банкок. В неделя се връщаме в България, колкото и да не ни се иска. 27 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Аз пък съм във Виена и чакам автобус за Мюнхен,че довечера имам среща с едни другари в бирария Hofbrauhaus 19 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 24 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Привет от Ханга Роа, Великденски остров. Полинезия в пълен блясък. 62 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Привет от Ханга Роа, Великденски остров. Полинезия в пълен блясък. 20170224_060244.png 20170224_055353.png Отговори ли на очакванията ти? Да си изкараш страхотно! И един въпрос. Четох, че статуите са вкопани дълбоко в земята. Има ли такова нещо? Статуите в пълен ръст ли са? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега