Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 24 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Още гледки от Великденския остров. Тук цари пълно спокойствие, доста наподобява на селски туризъм (в най-добрия смисъл). Тази сутрин ме събудиха гръмогласни петли Отговори ли на очакванията ти? Да си изкараш страхотно! И един въпрос. Четох, че статуите са вкопани дълбоко в земята. Има ли такова нещо? Статуите в пълен ръст ли са? На този етап дори надминава очакванията ми. Някои статуи са вкопани, а други са поставени на изкуствени конструкции, но поне засега в пълен ръст не видях. Днес обаче тепърва ми предстои голямо обикаляне на острова. 74 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 На този етап дори надминава очакванията ми. Някои статуи са вкопани, а други са поставени на изкуствени конструкции, но поне засега в пълен ръст не видях. Днес обаче тепърва ми предстои голямо обикаляне на острова. Обикаляй и заради всички нас, дето в момента го не можем 1 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Още гледки от Великденския остров. Жоре, кво прави Топфлай по снимките ти? Да нямахте тайна среща? 28 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 но поне засега в пълен ръст не видях. Няма и да видиш: 35 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Ето какво имах в предвид и се чудех дали е истина: 17 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 февруари, 2017 Ahu Tongariki - едно от най-впечатляващите места на Великденския остров. 72 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 25 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2017 Ahu Tongariki - едно от най-впечатляващите места на Великденския остров. Епично! Дай Боже всекиму. 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 25 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2017 Ahu Tongariki - едно от най-впечатляващите места на Великденския остров. 20170225_073731.png Светиш... Няма и да видиш: Дали наистина е така... Защеметяващо. Това е извън мозъка ми просто Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2017 Жоре, кво прави Топфлай по снимките ти? Да нямахте тайна среща? На тази снимка е братовчеда на Topfly. А самият Topfly е тук 38 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 25 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2017 (редактирано) Пукет- липса на климатик в хостела и хлебарки като врабчета- снимките са излишни. Честно казано освен жиците нищо друго не ме е впечатлило особено до момента Редактирано 25 февруари, 2017 от milenita 15 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 25 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2017 Много красиво и зелено 1 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 25 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2017 На тази снимка е братовчеда на Topfly.А самият Topfly е тук 20170225_112654.png Без съмнение! Само дали знаят и двамата с братовчед му, че по нещо ми докарват на диспенсъра за вода в офиса: 21 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 В Единбург. 44 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 (редактирано) Прибрахме се благополучно от ЮА и се разминахме на косъм със стачката , нямаше отменени и закъснели полети. Нашето пътуване приключи за съжаление ,но беше невероятно. За това имат пръст разбира се няколко съфорумци-neuromancer, fly traveler, carrie, cumalissa, mililia & rаiny. Много благодаря за пълната и споделена информация в техните постове. Като обобщение мога да кажа,че отново ще се ходи там. Южна Америка е вирус от който не можеш да се излекуваш лесно и бързо,а мен ще ме държи със сигурност много дълго. Относно сигурността, както вече беше отбелязано в едноименните теми -спазваш ли основните правила за безопасност, няма проблем.Въпреки ,че бяхме изцяло женска компания, не сме изпитали за миг дори несигурност. Ето и обещаните няколко снимки от Колония и Тигре: Редактирано 26 февруари, 2017 от liliya 38 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 В Лондон, където пролетта е дошла 47 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 Колония дел Сакраменто: 30 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 Tigre 32 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 Полет Банкок-Доха 9 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 На карнавал. 25 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 (редактирано) С едни руснаци празнувам Последняя неделя масленицы - по стар езически обичай се изгаря чучало, за да си отиде зимата. Ядем пирожки с картошки, жулим червено вино и си усъвършенствам руския с една староверка. Довечера, естествено, ще се хамка халва, а и чакам разкази за белия кукер със седемте агнешки кожи от Странджа. Простете ми всяко прегрешение или обида, във волен или неволен постинг, простено да бъде и на вас, чудесни магеланци! Редактирано 26 февруари, 2017 от Бай Добри 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 26 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 Последни снимки от Великденския остров - Anakena Beach и вулканите Rano Raraku / Rano Kau. 94 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 Втори ден в Бангкок-и той като първия динамичен, горещ и противоречив. Видяхме много интересни неща, ядохме още по- интересни Топ- атракциите като двореца и Wat Pho ги пазим за утре, за да ги видим заедно с група транзитно преминаващи магеланци. Купих си и рокля в чест на тази среща, но за жалост я забравих в едно такси, така че ще минем без официалности 18 Връзка към коментар
Популярно мнение Desi75 Публикувано: 27 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 (редактирано) В момента сме на летището в Банкок с Яничка, logist13 и съпругата му, а desislavna e в друг салон, но наблизо. Всички дружно си чакаме полета за Нова Зеландия. Днес се разходихме из Банкок по храмове и дворци в компанията на друга магеланка Lyusi и нейния съпруг. Въпреки умората имахме прекрасен ден :-) Редактирано 27 февруари, 2017 от Mary Завъртане на снимка 73 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 27 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 Беше наистина прекрасен Много хубава среща се получи макар и кратка, че и без бира. Приятен полет и приятно прекарване в Нова Зеландия. 6 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 27 февруари, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 Поздрави от Волтера! Трудно осъществена логистика, но пък си заслужаваше. 66 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега