Георги Матеев Публикувано: 4 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2014 Лебедите са често срещана и красива гледка в езерото Тьорнин в централен Рейкявик... 12 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 5 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2014 Поздрави от Вечния град 11 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 6 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2014 Катерим един ледник на 25 км. от вулкана Eyjafjallajökull. Тръпка е. 27 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 (редактирано) В момента съм на летището в Рейкявик. Тръгвам си от Исландия изпълнен с много впечатления, наистина прекрасна страна и прекрасни хора... Заедно с това затвърдих подозрението си, че определено имам слабост към по-изолирани и не чак толкова населени места. През 2015 да се готвят Гренландия, Свалбард и Фарьорските острови. Редактирано 7 ноември, 2014 от Георги Матеев 12 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 В момента съм на летището в Рейкявик. Тръгвам си от Исландия изпълнен с много впечатления, наистина прекрасна страна и прекрасни хора... Заедно с това затвърдих впечатлението си, че определено имам слабост към по-изолирани и не чак толкова населени места. През 2015 да се готвят Гренландия, Свалбард и Фарьорските острови Защо бързаш толкова,да беше поостанал Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 Защо бързаш толкова,да беше поостанал Толкова време имах на разположение. Едва 4 дни, но от сутрин до вечер обикалях. Оставих си и доста неща за следващия път, тъкмо така ще имам допълнителен стимул да се върна 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 В момента съм на летището в Рейкявик. Тръгвам си от Исландия изпълнен с много впечатления, наистина прекрасна страна и прекрасни хора... Заедно с това затвърдих подозрението си, че определено имам слабост към по-изолирани и не чак толкова населени места. През 2015 да се готвят Гренландия, Свалбард и Фарьорските острови. Добре дошъл в клуба. Мисля, че ако някой каже, че не му е харесала Исландия да го глобяваме с автоматичен бан, защото със сигурност е трол 7 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 8 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2014 Баните на семинар. Днес бяхме и до Дяволския мост. Родопите са невероятно красиви с есенните си цветове. 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2014 На върха/платото/билото на Тейбъл маунтин 10 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 9 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2014 Добре дошъл в клуба. Мисля, че ако някой каже, че не му е харесала Исландия да го глобяваме с автоматичен бан, защото със сигурност е трол Исландия е родината на троловете 3 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 Тел Авив, апартамент под наем за 3 дена, близо до крайбрежния булевард. За последен път (надявам се) правя компромиси със самолетни компании/билети/цени. Винаги съм казвал на себе си, че трябва да се избира удобния, а не евтиния или компромисния полет. Като се прибера ще разправям перипетиите ни. Интерсена случка и около резервацията на апартамента през бООкинг.цом , но и затова по-късно... 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 В къщи, боядисвам! Да видите, че и аз съм нормална, не си давам парите единствено за скитане пък! Връзка към коментар
traveler Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 Браво! Връзка към коментар
гост Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 В къщи, боядисвам! Да видите, че и аз съм нормална, не си давам парите единствено за скитане пък! Ти ли боядисваш? Ако да, кой ти каза, че си нормална? 3 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 В къщи, боядисвам! Да видите, че и аз съм нормална, не си давам парите единствено за скитане пък! Очакваме пътепис! 5 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 Хахаха, идиотки... Ми сама ами, няма пари - щото съм ги изхарчила по скитане Обаче се правя на Том Сойер и се забавлявам... Ще ви дам да мацнете по веднъж срещу огризка от ябълка и билет до Перу Връзка към коментар
Mary Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 Хи-хи, боядисват някои... А други се разхождаме ... в Париж. Излишно е да казвам, че предпочитам второто. 10 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 Хахаха, идиотки... Ми сама ами, няма пари - щото съм ги изхарчила по скитане Обаче се правя на Том Сойер и се забавлявам... Ще ви дам да мацнете по веднъж срещу огризка от ябълка и билет до Перу За билет до Перу ще боядисвам не, ми и ще шпакловам, Рейни. Иначе аз се прибрах в ница малко джет лагнат. Ще пиша за Реюнион тези дни :-) сега се сгушвам под дебелото одеяло, а вчера пиех пунш на плажа :-( 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2014 За билет до Перу ще боядисвам не, ми и ще шпакловам, Рейни. Иначе аз се прибрах в ница малко джет лагнат. Ще пиша за Реюнион тези дни :-) сега се сгушвам под дебелото одеяло, а вчера пиех пунш на плажа :-( Не бе, аз искам билет за Перу от желаещите да боядисват - забавление срещу заплащане Кой е забравил Том Сойер... Оправяй се бързо и да разправяш за Реюнион... Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 11 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2014 Natural Bridge, Kentucky 19 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Храня патици и лебеди в Брюж, вместо аз да се храня с тях. 12 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 (редактирано) Днес ми е ден за проверки. Първо проверих правят ли все още добри парфюми истинските парфюмеристи в Париж - правят. После проверих здрав ли е новия стъклен под на Айфеловата кула - здрав е. Ето го: След това проверих добре ли изглеждат осветени най-известните железа в света. Даа, добре изглежда. Ето и снимка: В момента проверявам едно червено вино...и то е добро. А най-важната проверка запазих за себе си... Редактирано 12 ноември, 2014 от Mary 16 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Мари, всичко си изпълнила ! Стъклото си е здраво! Само най-важната снимка не си качила . На виното от базара. В коя чяст е той- към Триумфалната арка или към Конкорд? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 От Конкорд в посока Триумфалната. Виното тази вечер е в ресторант. Снимка...няма. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Храня патици и лебеди в Брюж, вместо аз да се храня с тях. Храни ги, че нали знаеш легендата 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега