Дани Магелани Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 (редактирано) Мая каза, че едва ли ще издържа 2 часа "Оммммм...." на Качак. Имаше подобно като клипа. Редактирано 9 април, 2017 от Dani Magelan 1 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Забавлявай се. Когато се върнеш ще ми разказваш на живо. Нали не си забравила, че имам дълг към теб? 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Споко! В хотела има джакузи, в което си сам. Не пускат други и се кефя. След това масаж...Ох, ще се влюбя в Бали! Нощес тръгвам за Камбоджа. Колкото, толкова. Доволна съм до тук. Връщам се на 18.04. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 9 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Вчера Палермо. Живот, пулс, битак, зелен боб, красиви сгради, някои доста запуснати, нарекохме ги ранен барок :), карабинери, коне с шапки. Шарения по пазара, много ми хареса. После северното крайбрежие и красивото Скопело. Прекрасно малко селце и наоколо огромни поляни с горски цветя и цъфнала люцерна. Добре, че съм просто турист и виждам само романтиката и магията на Сицилия. 54 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Сицилия е прекрасна! Бих живяла там! 7 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Чудно време сте хванали, гледам. Голяма красота. Айде, Дани. И аз се присъединявам. И на мен ми харесва да живея там! Ще си направим мини магеланска колония Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Ами в едно селце недалеч от Чефалу продаваха недовършени къщи по 1 евро....(като се плащат и няколко хиляди евра такси за това, че купуваш имот в Италия, искаха и гаранция, че ще довършиш къщата) 5 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Каньонът на водопадите до Смолян. 38 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Есента се убихме да ги търсим тия водопади и така и не успяхме да ги намерим... Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 На кафенце и разходка в Болоня 16 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 (редактирано) Празнуваме Цветница във Видина - града голЕма. Честито на всички цветя, тревички, клонки и върбички! Пътувайте и бъдете здрави ! Редактирано 9 април, 2017 от bibi 29 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 преди 13 часа, Евгения каза: Ми не точно... Доста повече са.. Прави се около храм, убий ме сега не се сещам името. Трябва да погледна. Не са облечени като маймуни, макар малко да приличат Просто правят едни странни неща като звучи и с ръцете и тялото си... Сега ще погледна има ли го някъде в нета Ти разправяй през това време... Виж това. Откъс от любимия ми филм "Барака". Започва с малко кадри от Ангкор Ват и след това минава на Бали, ама тъкмо да се настроиш Евгения, точно на този откъс от Baraka, който си сложила, е Кечак-маймунския танц, започва от 3:22 на видеото. На Baraka, най-уникалния филм! започва от 13:22. Маймунския танц представлява следното: мъжете, в хор от пет части, играят ролята на вокален фон на история от хиндуиската митология, в която невестата на крал Рама е отвлечена от гигант и после спасена от Хануман - кралят на маймуните и неговата орда. Толкова невероятен гид имах за 16 дни в Бали, разказа ми и ми показа всичко! Ето го 10 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Емика, ти си щастливка. Моята компания беше изключително мързелива и предпочиташе да цака карти по цял ден на плажа. Затова сама опитах да пообиколя. Без гид. Тъй че къде разбрала, къде не. Но когато наближи края на престоя ми, а той не беше много кратък - и аз постоях 16 дни, ми се щеше да се окова в хотела и да поискам политическо убежище. Просто нямаше никъде ограда, на която да го направя. Това е мястото, от където не ми се тръгваше. Дори сега като гледам снимката ти, ти завиждам .... хахахаха.... завиждам на всички които са били там, които са там, и които ще тръгнат за там. Нямам насита на снимки от Бали Щом харесваш Барака, сигурно си гледала и Самсара? А обяснението беше за Дани, но тя сигурно ще го прочете, нищо че не е адресирано до нея. Сега й предстои още по-вълнуващо изживяване - да се сбори с жегата в Камбоджа.... хахаха.... Дани, просто като си помисля какво те чака и ми се допива вода 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 преди 2 минути , Евгения каза: Емика, ти си щастливка. Моята компания беше изключително мързелива и предпочиташе да цака карти по цял ден на плажа. Затова сама опитах да пообиколя. Без гид. Тъй че къде разбрала, къде не. Но когато наближи края на престоя ми, а той не беше много кратък - и аз постоях 16 дни, ми се щеше да се окова в хотела и да поискам политическо убежище. Просто нямаше никъде ограда, на която да го направя. Това е мястото, от където не ми се тръгваше. Дори сега като гледам снимката ти, ти завиждам .... хахахаха.... завиждам на всички които са били там, които са там, и които ще тръгнат за там. Нямам насита на снимки от Бали Щом харесваш Барака, сигурно си гледала и Самсара? А обяснението беше за Дани, но тя сигурно ще го прочете, нищо че не е адресирано до нея. Сега й предстои още по-вълнуващо изживяване - да се сбори с жегата в Камбоджа.... хахаха.... Дани, просто като си помисля какво те чака и ми се допива вода И Baraka, и Samsara препоръчвам на всички! Baraka от години го гледам почти всяка седмица А като ме ядоса някой от близките ми плаша, че ще имигрирам на Бали 3 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Ще дойда с теб И аз ги знам наизуст... и двата филма ... 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Хаха, бройте ме и мен сред феновете на Бали. Аз гледах танца Кечак в Улувату и много ми хареса. Въпреки че историята и самият танц са наивни и не могат да претендират за нещо повече от традиционен танц, смятам че за опознаването на Бали е нужно да се види. Дори самата история да не грабне някого, мястото на което се изнася представлението си заслужава. Да наблюдаваш постановката на фона на залеза и после тъмнината, огъня, ритъма и всичко останало ти оставят силен балийски вкус и усещане за радост. И аз не исках да се връщам. Не бих казала, че е най-красивото място но със сигурност е мястото, което внасяше спокойствие в мен и вътрешно ме правеше щастлива. Със сигурност ще се върна там, този път без програма и ще използвам цялото време за безцелно шляене из зеленината. 6 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 О, Мили, казват, че един от най-красивите залези на Земята бил при Улувату О, да, о, да, о, да. Не съм луда аз. И други са го почувствали. Безкрайното спокойствие и хармония, което никъде другаде не съм усетила, усещането за радост, за щастие (сама се изумих от налензения си вид по снимките). Мога и есе да напиша на темата, но няма да отегчавам аудиторията 4 Връзка към коментар
Yabandzhieva Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Чаровна и различна - Матера 40 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 преди 1 час, Yabandzhieva каза: Чаровна и различна - Матера Дупките в които са живяли заедно с животните, в дясната част на снимката на Yabandzhieva. 12 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Днес беше невероятно в подножието на Средна гора. Все по-често се улавям, съвсем инстинктивно - паля колата, хващам на посоки къра, абсолютно без идея къде, и почвам да тичам. Точно като Форест Гъмп. Начи, тва планове, графици, екскурзии от-до, хотели, забележителсности, удобства... нямат такъв ефект върху мен, колкото оня първичен човешки устрем за свобода да ида сред някое диво зелено поле или хълм пролетта, да гледам заснежените върхове и сенките на облаците по тях, да потичам като луд малко и да седна до някоя чиста река, без да мисля, ама за абсолютно нищо! Вярвате ли, че това в последните години ме прави триста пъти по-щастлив от всички стандартно планирани екскурзии? 46 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 9 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 април, 2017 На Цветница подобава да си обкръжен с цветя... Честито на всички празнуващи! Мисля, че преизпълних задачата! Силно се надявам снимките поне малко да покажат красотата, която днес видях! Не казах къде... В Истанбул! Тук по това време на годината е царството на лалетата! Утре продължавам. 56 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 преди 11 минути , Mary каза: Тук по това време на годината е царството на лалетата! Леле, как обичам лалета.... И Истанбул. Сигурно преди 15 години беше, когато прочетох в едно списание "Одисей" за Истанбул и от тогава ми е мечта. Сигурно чакам да стане султанат за да го посетя този град. С тая моя тактика да си оставя близките дестинации за периода, когато остарея Страхотни снимки, изпълни ми душата. Благодаря! 3 Връзка към коментар
Популярно мнение randi Публикувано: 9 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 април, 2017 С риск да съм прекалил с броя снимки и да ви бъде твърде досадно, ще покажа малко от храмовете на Ангкор през моя поглед... Има сходни снимки, но ми беше трудно с избора. 53 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 преди 2 минути , randi каза: С риск да съм прекалил с броя снимки С Ангкор никога не може да се прекали 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 преди 42 минути , Mary каза: Тук по това време на годината е царството на лалетата! Определено ми събра погледа... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега