AlexandraKo Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 преди 7 часа, Роца каза: След 4 чудесни дни във Виена, отново вкъщи, с изкълчен глезен след падане вчера сутринта по стълбите на Виенската опера. Поне на хубаво място паднах Роца, какъв късмет!Трябвало е още да поостанеш, не те е пускала Операта да си ходиш! Бързо да минава! Подсети ме, как преди десетина години се ФърлИх от най - горната площадка на стълбите в Галерия Уфици. А те са много стръмни и се спрях чак долу.Охраната изпадна в паника, сигурно си мислеха, че се убих.Пък аз, станах, поотупах се, попипнах се тук-там и оооо, чудо - нищо ми нямаше. А мъж ми стоеше с ей такива очи горе, толкова бързо се изтърколих, че никой не успя да реагира. Сега ми е смешно, но тогава се уплаших много. Оттогава в Уфици не влизам. 16 Връзка към коментар
cck Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Светли празници и Честито Возкресение. Поздрави от Крайова, Румъния 37 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Христос Воскресе и от нас. От летящите делви на Керкира. 41 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 (редактирано) А аз си пия кафето в окъпаната си от дъжда градина и ви завиждам, че сте на интересни места Христос воскресе! Здраве и благословение! Редактирано 16 април, 2017 от Цвете 46 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Times Square, 5:00 сутринта. Сега пътувам към летище Newark, където се качвам на най-дългия ми директен доместик полет - 11 часа нон-стоп от Ню Йорк до Хонолулу. Замислих се - някой сеща ли се за по-дълъг полет в рамките на само една държава? 47 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 (редактирано) преди 56 минути , Георги Матеев каза: Times Square, 5:00 сутринта. Сега пътувам към летище Newark, където се качвам на най-дългия ми директен доместик полет - 11 часа нон-стоп от Ню Йорк до Хонолулу. Броят ли се полети като Париж-Реюнион? Иначе можи би полети от Москва до Камчатка? Но трябва да се видят милите. Редактирано 16 април, 2017 от П.Кръстев 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Христос воскресе, магеланци! Поздравявам ви от един хубав град на мюсюлманска страна! До обяд плаж на басейна, а след обяд изкъпване от тропически дъжд. Това е известен нощен бар, който денем е към плувния басейн. преди 2 часа, Цвете каза: А аз си пия кафето в окъпаната си от дъжда градина и ви завиждам, че сте на интересни места Христос воскресе! Здраве и благословение! Во истина воскресе! И аз да имам такава градина, няма да мръдна от там! 26 Връзка към коментар
cck Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Синая. Замъкът Пелеш. 40 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Ей, много пътуват магеланци И аз тръгвам след малко към Емилия-Романя 6 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 (редактирано) On 4/15/2017 at 4:38 PM, Lyubina said: А някои сме в Балчик, на една спонтанно организирана разходка: В Балчик - слънчево и красиво! Редактирано 16 април, 2017 от Mistela 17 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 На 12.04.2017 г. в 20:27, Sun4o каза: Японски ресторанти в Лисабон. Пак ми разправяйте после колко културни и вежливи били японците... Аз вдъхновен от Сънчо да добавя една поетична табела някъде в нищото на Корфу 17 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Май се досещам какъв е топ специалитета в кръчмите в това село. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Добри Публикувано: 16 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Курджиева махала - Чуката - Чотрова махала - Сини връх - Ряката - Хайдушки поляни под Караджов камък - резерват Кормисош - вилно селище "Сабазий" и "Родопска приказка" под Белинташ Няма, казвам ви, няма да видите никъде по света тия чуднозелени родопски тераси с нацъфтели череши и стари къщици, които почти се сливат с природата, тая тънка бяла мъглица в 8 сутринта до купите със сено и дървените оградки, почти като източен пейзаж, но тук озвучен с ехо на каракачанки и всевъзможни чурулици, пък и тия прекрасни родопчани с широки души, с които може не само да опалите пещта, обработите агнето и да попеете, но и да се напиете в механата с отлежало винце, както си му е реда! Светло да ви е на душите, магеланци! Един Великден в Родопите е невъзможен без огъня Агнето: Самодивата: Вярата: И пазачът: Както някои наши нововъведения като цветния чийзкейк: и едни яйца с квилинг, които си харесахме: 75 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 преди 10 часа, Цвете каза: А аз си пия кафето в окъпаната си от дъжда градина и ви завиждам, че сте на интересни места Пък аз ти завидЕх на градината 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Преди 1 час, Бай Добри каза: Курджиева махала - Чуката - Чотрова махала - Сини връх - Ряката - Хайдушки поляни под Караджов камък - резерват Кормисош - вилно селище "Сабазий" и "Родопска приказка" под Белинташ Няма, казвам ви, няма да видите никъде по света тия чуднозелени родопски тераси с нацъфтели череши и стари къщици, които почти се сливат с природата, тая тънка бяла мъглица в 8 сутринта до купите със сено и дървените оградки, почти като източен пейзаж, но тук озвучен с ехо на каракачанки и всевъзможни чурулици, пък и тия прекрасни родопчани с широки души, с които може не само да опалите пещта, обработите агнето и да попеете, но и да се напиете в механата с отлежало винце, както си му е реда! Светло да ви е на душите, магеланци! Един Великден в Родопите е невъзможен без огъня Агнето: Самодивата: Вярата: И пазачът: Както някои наши нововъведения като цветния чийзкейк: и едни яйца с квилинг, които си харесахме: Наистина,никъде,ама никъде я няма тази божествена красота!!! 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Гергана Пенина Публикувано: 16 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 април, 2017 В Будапеща 60 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 Преди полета: 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 април, 2017 Сподели Публикувано: 16 април, 2017 C нетърпение! 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 април, 2017 Сподели Публикувано: 17 април, 2017 преди 14 часа, П.Кръстев каза: Броят ли се полети като Париж-Реюнион? Иначе можи би полети от Москва до Камчатка? Но трябва да се видят милите. И аз се сетих първо за Москва-Камчатка, но сега проверих и този полет е със 700 мили по-къс от Ню Йорк-Хонолулу. Иначе Париж-Реюнион е по-дълъг, но въобще не съм убеден, че това е доместик полет. 2 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 17 април, 2017 Сподели Публикувано: 17 април, 2017 12 hours ago, Бай Добри said: Курджиева махала - Чуката - Чотрова махала - Сини връх - Ряката - Хайдушки поляни под Караджов камък - резерват Кормисош - вилно селище "Сабазий" и "Родопска приказка" под Белинташ Няма, казвам ви, няма да видите никъде по света тия чуднозелени родопски тераси с нацъфтели череши и стари къщици, които почти се сливат с природата, тая тънка бяла мъглица в 8 сутринта до купите със сено и дървените оградки, почти като източен пейзаж, но тук озвучен с ехо на каракачанки и всевъзможни чурулици, пък и тия прекрасни родопчани с широки души, с които може не само да опалите пещта, обработите агнето и да попеете, но и да се напиете в механата с отлежало винце, както си му е реда! Светло да ви е на душите, магеланци! Един Великден в Родопите е невъзможен без огъня Агнето: Самодивата: Вярата: И пазачът: Както някои наши нововъведения като цветния чийзкейк: и едни яйца с квилинг, които си харесахме: Толкова красота и поезия има в думите ти, че успя да ме убедиш още преди да съм видяла снимките. А и самите те са прекрасни, запечатали багри и тонове, с интересен поглед за детайла. Прекрасна е Родопа планина, човек само трябва да има очи да види красотата й. 6 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 април, 2017 Сподели Публикувано: 17 април, 2017 Слънчеви усмивки от Waikiki Beach 45 Връзка към коментар
cck Публикувано: 17 април, 2017 Сподели Публикувано: 17 април, 2017 Сигишоара, Румъния 30 Връзка към коментар
Популярно мнение Nevena Публикувано: 17 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 април, 2017 На по чашка чай в Wadi Rum Йордния 65 Връзка към коментар
Популярно мнение БраниB Публикувано: 17 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 април, 2017 (редактирано) 1 седмица в Шотландия. Малко впечатления..... Редактирано 17 април, 2017 от БраниB 54 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 17 април, 2017 Сподели Публикувано: 17 април, 2017 В Болоня 33 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега