домосед Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 Осведомявам се за правилните часове за молитва в хотелската си стая в Бон. Днес се пада 27-ми раджаб - един от 4-те свещени месеца. 20 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Теди, ми, много ти хубаво чадърчето!Завижд, завижд, завииижд! Голяма сесия заформих с него под дъгата. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 6 часа, домосед каза: Осведомявам се за правилните часове за молитва в хотелската си стая в Бон. А дали е указано в коя посока е Мека...? 2 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 Тъмна Индия- буквално 42 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 1 минута , milenita каза: Тъмна Индия- буквално Прочети още А ти очакваше нещо светличко ли? 6 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 14 minutes ago, AlexandraKo said: А ти очакваше нещо светличко ли? Хахах слава Богу не Шока беше налице, но съм и приятно изненадана за момента, най-вече от кухнята и отношението на хората. Тоя път ще напиша пътепис 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 В момента, milenita каза: Хахах слава Богу не Шока беше налице, но съм и приятно изненадана за момента, най-вече от кухнята и отношението на хората. Тоя път ще напиша пътепис Ти направо го почвай, докато си още там, че после се забравя. Направи си дневниче и всеки ден пиши, като имаш време и туряй по нЕкоя снимчица. Така хем е по- лесно, хем, "от мястото на събитието", хем, тука всички жадно ще чакат . 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Радо Публикувано: 24 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 април, 2017 Малко културна програма в Хой Ан, Виетнам: 59 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 7 часа, домосед каза: Осведомявам се за правилните часове за молитва в хотелската си стая в Бон. Днес се пада 27-ми раджаб - един от 4-те свещени месеца. Преди 1 час, chandni каза: А дали е указано в коя посока е Мека...? И аз това щях да питам Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 А ние поехме към Сапа... В купето се паднахме с две сестри полякини и бутилка вино... 34 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 11 минути , mililia каза: А ние поехме към Сапа... В купето се паднахме с две сестри полякини и бутилка вино... Прочети още И стигна ли ви? То, на петима - кози крак, взех да ви мисля. 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 4 минути , AlexandraKo каза: И стигна ли ви? То, на петима - кози крак, взех да ви мисля. С две полякини в купето...? Шегуваш се, нали? 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 В момента, chandni каза: С две полякини в купето...? Шегуваш се, нали? Чандниииииии, не четеш ситните буквииии. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 В момента, AlexandraKo каза: Чандниииииии, не четеш ситните буквииии. вЕрно не ги прочетох, че на телефона твърде дребни дойдоха... 2 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 1 hour ago, milenita said: Тъмна Индия- буквално Ужас, а как ще си цял месец :-( 3 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 Контраста е голям, но съм позитивно настроена. Като гледам и те не са лоши, макар и изпаднали Изумена съм от липсата на туристи обаче. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 25 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 април, 2017 Поздрави от Северен Виетнам, Сапа. По взаимно съгласие днешния ден беше много интересен, супер колоритен и различен. За малко да нахлуем през някакъв отворен портал при братския китайски народ. Добре, че някакъв ни видя и ни изгони, след което заключи портала. После видяхме, че сме се провряли от виетнамската страна в междуграничната зона. Абе, голям смях падна. Ето и малко от колорита на района: 61 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 април, 2017 Сподели Публикувано: 25 април, 2017 А купихте ли си шарени шушони? Те там плетат едни много красиви шарени разни работи.:) Имам въпрос с повишена трудност към всички ходили във Виетнам, Тайланд, Лаос и подобни - само аз ли не мога да им определям възрастта, кат са със затворена уста? Като се ухилят ми е лесно - броя пробойните и колкото по- малко зъби, толкоз повече години. 13 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 25 април, 2017 Сподели Публикувано: 25 април, 2017 не знам за зъбите, но това някакъв вид носии ли са и защо са с ботуши Имат страшно изпънати лица наистина Връзка към коментар
mililia Публикувано: 26 април, 2017 Сподели Публикувано: 26 април, 2017 (редактирано) Само шарени шушони не купихме. Няма плетени, но има доста шарении. Отделно в Сапа се продават на много ниски цени спортни стоки на Nord Face. Купих сто якета за има няма 100 лв. Ходят с ботуши, защото тук за ден се сменят по няколко пъти годишните времена и може да вали. Иначе са носии на някоя от общностите. Бабките с ботушите бяха много сладки. Питахме ги да ги снимаме и те се зарадваха. Снимахме тях, после ги снимахме с нас и накрая решихме да им дадем някоя донга, а те не ги искаха. Върнаха ни всичко само искаха да се видят във фотоапарата. Почти всички позираха за снимки. Изглеждат студени, но са много приветливи. Единствено бащата на детенцето ми поиска пари за снимки, а едни баби, облечени по друг начин не искаха да ги снимам. Редактирано 26 април, 2017 от mililia 13 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 април, 2017 Сподели Публикувано: 26 април, 2017 преди 13 часа, AlexandraKo каза: А купихте ли си шарени шушони? Те там плетат едни много красиви шарени разни работи.:) Имам въпрос с повишена трудност към всички ходили във Виетнам, Тайланд, Лаос и подобни - само аз ли не мога да им определям възрастта, кат са със затворена уста? Като се ухилят ми е лесно - броя пробойните и колкото по- малко зъби, толкоз повече години. Прочети още И аз трудно определям възраст. А за зъбите - при теб явно е професионална реакция! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 април, 2017 Сподели Публикувано: 26 април, 2017 преди 17 минути , Dani Magelan каза: И аз трудно определям възраст. А за зъбите - при теб явно е професионална реакция! Даниииии, колко си фино си се из казала! А иначе, деформация е точната дума. В интерес на истината, освен зъбите, гледам и други неща.Например -при жените възрастта личи от ръцете и по това, колко е сбръчкана гушката. А пък, на мъжете винаги гледам обувките, те говорят ужасно много за притежателя си. 6 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 26 април, 2017 Сподели Публикувано: 26 април, 2017 На 24.04.2017 в 10:54, домосед каза: Осведомявам се за правилните часове за молитва в хотелската си стая в Бон. Днес се пада 27-ми раджаб - един от 4-те свещени месеца. Това хотела ли го предоставя на гостите. Ужас. Изнервяме такава натрапчивост. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 26 април, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 април, 2017 Буенос Айрес! Много е хубаво, много мачове, бири, телета, говеда, алфахорес. Ама много бързо се случва тук нещата и няма време за разкази. След трипа ще пусна сборник с размишления :D 58 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 26 април, 2017 Сподели Публикувано: 26 април, 2017 Още малко снимки от Тайланд. Залезите наистина са очарователни , а природата изумителна. .... окабеляването е без коментар :). 44 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега