mililia Публикувано: 30 април, 2017 Публикувано: 30 април, 2017 преди 11 минути , Rainy каза: Прекраснотия... @mililia, колко време бяхте в Хой Ан? Пълни три дни с четири нощувки. Първият ден градчето те очарова с романтиката си. Всеки детайл е пипнат и на мястото си. На втория ден, поради безумно ранния трип, на който се бяхме записали и съвпадането на уикенд, национален празник и поредица от почивни дни, довело до изсипването на орди от хора, леко се изнервихме. Но днес се влюбихме в градчето и ни се щеше да останем още поне ден в повече. С две думи градчето е черешката на тортата Виетнам. 5
Vanko Публикувано: 30 април, 2017 Публикувано: 30 април, 2017 Фаро. За малко да увисна на Станстед - бях изключил, че е неделя и не работят на пълен капацитет. 34
Популярно мнение Dian Публикувано: 30 април, 2017 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2017 (редактирано) Поздрави от Осло! Тук поне е пролет. Редактирано 30 април, 2017 от Dian 56
mililia Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 Вече в Хюе. Пек и липса на хора е първото впечатление. Снимка от прехода: 39
Популярно мнение Роси 777 Публикувано: 1 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2017 Поздрави от Казабланка Мароко 50
П.Кръстев Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) Директно включване от Сими Редактирано 1 май, 2017 от П.Кръстев 45
dechy Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) преди 6 минути , П.Кръстев каза: Директно включване от Сими Идете и на Халки, ако успеете. Макар че по това време сигурно е доста умряло, а и за плаж едва ли става, но е чудно. Един мини Сими с прекрасен плаж на 15 минути от пристанището. А на Родос да отидете в Линдос. Редактирано 1 май, 2017 от dechy 5
Популярно мнение milenita Публикувано: 1 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) Магично Варанаси Редактирано 1 май, 2017 от milenita 57
Популярно мнение Roberto Baggio Публикувано: 1 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2017 На мястото, което винаги събужда малко по-заспалото ми чувство за национална гордост! 64
jungfraujoch Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 преди 9 минути , Roberto Baggio каза: На мястото, което винаги събужда малко по-заспалото ми чувство за национална гордост! Тази красота я няма никъде по света!!!И струва ми се,че по-често трябва да има такива снимки по темата. 11
Популярно мнение Радо Публикувано: 1 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2017 Сингапур... 63
jungfraujoch Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 преди 19 минути , Радо каза: Сингапур... Ехааа,страхотно място е Сингапур!Весело да ти е,Радо! 1
Tedy Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 преди 5 часа, П.Кръстев каза: Директно включване от Сими Хареса ли ви? Гледките са страхотни.
Популярно мнение Vanko Публикувано: 1 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2017 Praia da Falésia. Около 23 градуса температура на въздуха, усеща се по-топло, обаче. Водата е една идея по-хладна, но на мен ми е ОК 52
П.Кръстев Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 преди 43 минути , Tedy каза: Хареса ли ви? Гледките са страхотни. Да, много красиво място. Засега обаче мога да споделя само снимки от телефона. 39
Емика Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 преди 7 часа, Радо каза: Сингапур... Прочети още Радо, докато си там, намери това място, хапни и после кажи как беше http://www.economy.bg/history/view/24807/Zapoznajte-se-s-ulichniya-majstor-gotvach-sys-zvezda-Michelin- уличния майстор-готвач със звезда Michelin За първи път в историята си известната кулинарна библия Michelin отличи със звезда уличния ресторант на Чан Хон Мен в Сингапур. Така неговото Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle стана първото в света улично заведение с престижната награда. Скромното му меню включва пиле със соев сос и ориз. Цената за порция започва от 2 долара. Това прави ястието най-евтиното в историята на отличените със звезда Michelin. 12
Популярно мнение mililia Публикувано: 2 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2017 В момента в Хюе. 56
Популярно мнение desislavna Публикувано: 2 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2017 В столицата на Виетнам Ханой. След забързания Сайгон трафикът тук ни се стори съвсем поносим, докато вчера градът не се напълни с почиващи заради националния празник хора. Точно заради този ден, тази година 1 май е изместен и празникът на труда е 2 май. Очакваме манифестации. Мавзолеят на Хо Ши Мин Паметникът на Ленин Виетнамското кафе с кондензирано мляко 59
mililia Публикувано: 2 май, 2017 Публикувано: 2 май, 2017 А ние продължаваме с Хюе. Тук сигурно е 40 градуса. На вън трудно се стои. Ние обаче изпълнихме програмата на 100%. 45
Гост Публикувано: 2 май, 2017 Публикувано: 2 май, 2017 @mililia, много си почерняла Снимките са прелест...
mililia Публикувано: 2 май, 2017 Публикувано: 2 май, 2017 Преди 1 час, Rainy каза: @mililia, много си почерняла Снимките са прелест... Хахаха, ами не знам. Ама, изгорях на тениска и като си видя ръцете си умирам от смях. На главата ходя с една виетнамска шапка и тя ме пази. Но в Хюе усетихме истинската жега. По обяд сме на климатик. 2
jungfraujoch Публикувано: 2 май, 2017 Публикувано: 2 май, 2017 преди 3 часа, mililia каза: А ние продължаваме с Хюе. Тук сигурно е 40 градуса. На вън трудно се стои. Ние обаче изпълнихме програмата на 100%. Поздравления за изпълнената програма!!! 1
Branko Публикувано: 2 май, 2017 Публикувано: 2 май, 2017 преди 9 часа, desislavna каза: В столицата на Виетнам Ханой. След забързания Сайгон трафикът тук ни се стори съвсем поносим, докато вчера градът не се напълни с почиващи заради националния празник хора. Точно заради този ден, тази година 1 май е изместен и празникът на труда е 2 май. Очакваме манифестации. Мавзолеят на Хо Ши Мин Паметникът на Ленин Виетнамското кафе с кондензирано мляко Ти за това отиде,заради манифестацията нали Признай си 3
Популярно мнение Vanko Публикувано: 2 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2017 Praia da Bordeira. Тук е моментът да сменя фотоапарата с дъска и неопрен 53
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега