Популярно мнение oli_mali Публикувано: 8 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 8 май, 2017 Още няколко кадъра от родината ни - Шипка, Етъра и Дряновски манастир. Точно такива места ме карат да се гордея, че съм българин! 57
Популярно мнение wiliko Публикувано: 8 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 8 май, 2017 (редактирано) Три прекрасни дни в района на с.Ягодина и красотите на Родопите Вишката над с.Буйново Буйново Самодивското пръскало Горна Каранска Редактирано 8 май, 2017 от wiliko 53
jungfraujoch Публикувано: 8 май, 2017 Публикувано: 8 май, 2017 преди 1 час, oli_mali каза: Още няколко кадъра от родината ни - Шипка, Етъра и Дряновски манастир. Точно такива места ме карат да се гордея, че съм българин! Българската красота!!! преди 22 минути , wiliko каза: Три прекрасни дни в района на с.Ягодина и красотите на Родопите Вишката над с.Буйново Буйново Самодивското пръскало Горна Каранска Родопите,най-очарователната планина!!! 7
Емика Публикувано: 8 май, 2017 Публикувано: 8 май, 2017 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Палацо Николачиииии! А в кафенето срещу него, ако знаеш, какво кафенце правяяят! Пийнах, Алекс, и на едното балконче бях, само 1 е отворено, като влезеш в палацото на братята. Ното ме очарова. Повече от Сиракуза. Ред е на Модика и Шикли:) 4
Популярно мнение Емика Публикувано: 9 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 9 май, 2017 преди 13 часа, Емика каза: Пийнах, Алекс, и на едното балконче бях, само 1 е отворено, като влезеш в палацото на братята. Ното ме очарова. Повече от Сиракуза. Ред е на Модика и Шикли:) А днес съм в Рагуза-стария град Ибла, уникалнооо, типично сицилианско място. 50
Двуцветко Публикувано: 9 май, 2017 Публикувано: 9 май, 2017 (редактирано) Лихтенщайн - шестата най-малка по площ държава в света. В стерилно скучната столицата Вадуц най-голямата забава е да си сложиш печат в паспорта, че си е посетил срещу 3 шв. франка. Туристически капан ама как да не му се метне човек като знае, че повече няма да стъпи, щото работа нормален си няма тук. Единствената шарения радваща окото е местните пощенски марки, но и този бизнес е отекъл с времето - филателията умря! Но мръдне ли се извън столицата, се попада на епични пасторални алпийски гледки достойни за всяка германска напудрена сапунка. Този, който иска да види още по-зашеметяващи алпийски пейзажи от местните (или от австрийските на път за княжеството), го съветвам да забие към швейцарско - границата маркирана с два байряка трудно се забелязва, но след нея Алпите стават още по драматични. Редактирано 9 май, 2017 от Двуцветко 47
Емика Публикувано: 9 май, 2017 Публикувано: 9 май, 2017 преди 3 часа, Двуцветко каза: Лихтенщайн - шестата най-малка по площ държава в света. В стерилно скучната столицата Вадуц най-голямата забава е да си сложиш печат в паспорта, че си е посетил срещу 3 шв. франка. Туристически капан ама как да не му се метне човек като знае, че повече няма да стъпи, щото работа нормален си няма тук. Единствената шарения радваща окото е местните пощенски марки Много ми хареса това:) И ме отказа от Лихтенщайн, щото аз на магеланци се доверявам БЕЗРЕЗЕРВНО! 3
Цвете Публикувано: 10 май, 2017 Публикувано: 10 май, 2017 След изминати днес 340км, вече сме в царството на Мородор. Tongariro national park- заобиколени сме от вулкани. Столицата на НЗ Уелингтън, много ми хареса. Освен това и уцелихме сигурно 1 на 1000безветрени дни. Качихме се с Cable car нависоко, разгледахме малко от ботаническата градина и посетихме музея Te Papa. Много съм впечатлена! Толкова познавателно, модерно, забавно! Природонаучна маст, историческа, изследователска. И тук усетихме ужаса на земетресение в къща - симулатор. Видяхме вулканични изригвания. Има секция посветена на единствената голяма битка във ВСВ , в която участват кивитата и......губят. Но така е експонирано, че всички са горди и помнят. И пих прекрасно еспресо! 49
iaia_mama Публикувано: 10 май, 2017 Публикувано: 10 май, 2017 На 8.05.2017 г. в 20:43, oli_mali каза: Още няколко кадъра от родината ни - Шипка, Етъра и Дряновски манастир. Точно такива места ме карат да се гордея, че съм българин! Много хубави снимки! 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 10 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 10 май, 2017 Wai-o-tapu, Нова Зеландия. Навсякъде в района се срещат следи от вулканичната дейност. 52
Популярно мнение milenita Публикувано: 10 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 10 май, 2017 Сафари в Пушка, поради липса на време за Джайсълмер. Завърши с бира върху камилата, която ми дойде буквално като оазис в пустиня 53
Фил Публикувано: 10 май, 2017 Публикувано: 10 май, 2017 (редактирано) преди 6 часа, Цвете каза: След изминати днес 340км, вече сме в царството на Мородор. Това чудо какво е? Октопод, сепия, калмар? Веднага ми напомни две картинки, които са се запечатали в още детското ми съзнание - от "20 хиляди левги под водата" на Жул Верн, имах хубаво издание с оригиналните илюстрации. Това е и една от книгите, които определено запали въображението и мечтите ми за пътешествия. Редактирано 10 май, 2017 от Фичо 23
Популярно мнение домосед Публикувано: 10 май, 2017 Популярно мнение Публикувано: 10 май, 2017 [oт миналата неделя] Слушам едновременно Hare Krishna, Shine On You Crazy Diamond, камбанен звън, фитнес поп и Kатюша на Piazza del Popolo в Рим ... ... и после продължавам на лов за пирамиди и обелиски из града. Същи Египет! Не пропускам и някои бюстове! Специални благодарности на @Spqr за темата с римските маршрути 62
Цвете Публикувано: 10 май, 2017 Публикувано: 10 май, 2017 преди 7 часа, Фичо каза: Това чудо какво е? Октопод, сепия, калмар? Веднага ми напомни две картинки, които са се запечатали в още детското ми съзнание - от "20 хиляди левги под водата" на Жул Верн, имах хубаво издание с оригиналните илюстрации. Това е и една от книгите, които определено запали въображението и мечтите ми за пътешествия. Гигантска сепия е. А на екран имаше анимация на битка между нея и кашалот на дълбочина над 1500м. 6
Lyubina Публикувано: 10 май, 2017 Публикувано: 10 май, 2017 На 7.5.2017 г. в 18:04, Sara каза: Поздрави от северното ни Черноморие.Отидохме да гледаме цъфналите божури в Яйлата,но ни посрещна море от жълти цветя.Подранили сме със седмица за морето от божури,но беше прелест. Е, имаше и божури за нетърпеливите. Едно от магическите места на България. Благодаря ти, че ме върна назад във времето ... прекрасно е! преди 15 минути , mu_ry каза: Страсбург Аха, .... както казваше един мой колега от Франкфурт: "Виж колко германски град е .... " И кухнята им, и тя е доста ... хм, не знам как да я дефинирам, но най-общо - немска, с киселото зеле и макароните Хубаво място, има дух! 4
Георги Матеев Публикувано: 11 май, 2017 Публикувано: 11 май, 2017 В хо(с)тела City Garden Lodge в Оклънд, помещаващ се в историческа сграда, която изненадващо се оказа бивша лятна резиденция на кралицата на Тонга. Е на такова място досега не бяхме спали! 38
Двуцветко Публикувано: 11 май, 2017 Публикувано: 11 май, 2017 (редактирано) И един бърз Мюнхен за протокола. Центърът - лалета и кубета. Кварталът - стадиони и пилони (кули) Редактирано 11 май, 2017 от Двуцветко 29
mu_ry Публикувано: 11 май, 2017 Публикувано: 11 май, 2017 преди 8 часа, Lyubina каза: Едно от магическите места на България. Благодаря ти, че ме върна назад във времето ... прекрасно е! Аха, .... както казваше един мой колега от Франкфурт: "Виж колко германски град е .... " И кухнята им, и тя е доста ... хм, не знам как да я дефинирам, но най-общо - немска, с киселото зеле и макароните Хубаво място, има дух! точно това и ние си мислехме, идваме за пръв път във Франция, а то чиста Германия :D нищо де, харесва ни 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега