neuromancer Публикувано: 4 юли, 2017 Сподели Публикувано: 4 юли, 2017 Македонския текст ми прозвуча много смешно, затова не можах да се въздържа да го постна 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 5 юли, 2017 Сподели Публикувано: 5 юли, 2017 Кратка спирка в Бари 37 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 5 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 юли, 2017 В момента..... на 2350м Lizum- над Инсбрук:) Не мога да не споделя тази красота: 90 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 5 юли, 2017 Сподели Публикувано: 5 юли, 2017 Преди 1 час, Rainy каза: Зашеметяващо е... Меко казано...Спиращо дъха! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 5 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 юли, 2017 Малдивите - ден първи. След дългия полет, на който даже успях да се включа в нета, следваше по-кратък полет с този красавец: От въздуха се виждаха много красоти! Показвам ви част от тях, като всички те са снимани през прозореца: Излишно е да казвам, че мястото е приказно. Показвам днешния залез: 104 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 5 юли, 2017 Сподели Публикувано: 5 юли, 2017 преди 1 час, Mary каза: Малдивите - ден първи. Мери, разкошни снимки. Хубаво да си починеш и чакам с нетърпение разказа ти , придружен с подобаващо количество снимков материал 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 5 юли, 2017 Сподели Публикувано: 5 юли, 2017 Последно плажче на Охридското езеро и отново сме на път. Снимки от "вулкана" няма да ви показвам. Никоя снимка не може да пресъздаде миризмата Но пушек нямаше, а кратерите са миниатюрни. Това, дето хората намирали там умрели животни, си е съвсем вярно. Ние, например, намерихме умрял червей :D Днешният маршрут беше приказен. Поехюе по течението на Црн Дрим с язовирите Глобочица и Дебър под планината Стогово. Връх Старци Спирка за разглеждане на манастира св. Йован Бигорски. Гледка от манастира към върховете Байрак и Црвена плоча Продължихме в каньона на река Радика... Искрено препоръчвам на всички, пътуващи към Охрид поне в едната посока да направят това орклонение. Този път през Маврово и Дебър е много по-живописен, а и главният път през Кичево има много участъци в ремонт и такива, където се строи новата магистрала, така че пътуването оттам е изнервящо. Снимки от Мавровското езеро ще сложа утре, понеже ще имаме две нощувки там. Днешният финал е с най-красивия високопланински път между Маврово и Галичник през планината Бистра. Отвори се гледка дори и към Кораб, но оттам ще има повече утре 43 Връзка към коментар
Популярно мнение rik4o Публикувано: 5 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 юли, 2017 (редактирано) "Прелетяхме" над Дарданелите, за да проверим актуалното състояние на природния феномен Памуккале. На мястото си е и за онези, които не са се докосвали до него, си е 100-процентова уникална гледка с усещането за нещо много различно. На 5 км от Памуккале, в Карахаят, видяхме и т.н. червен извор или червена вода (Kırmızı Su). И тук, въпреки обедната юлска жега, която май достигна 48 градуса, пак не бяхме сами в желанието си "да разхладим" краката си в бликащата 57-градусова вода. :-) Редактирано 5 юли, 2017 от rik4o 56 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 6 юли, 2017 Сподели Публикувано: 6 юли, 2017 преди 14 часа, Mary каза: Малдивите - ден първи. Излишно е да казвам, че мястото е приказно. Страхотни снимки и отличен избор! За мен най-красивато от Малдивите беше това, което видях от въздуха и под водата. Надявам се да споделиш кой е ризорта и от къде е букнат. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 6 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 юли, 2017 Албанската столица МНОГО ни хареса. Тирана е изненадата на месеца 63 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 6 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 юли, 2017 Малдиви Днес беше деня, когато пробвах новозакупената ми маска за шнорхелинг. Много съм доволна от покупката. Невероятно удоволствие е да наблюдаваш красотите под водата. Като за пръв опит не се отдалечих много от брега, но пак беше хубаво! И днешния залез: 56 Връзка към коментар
Популярно мнение bad kid Публикувано: 6 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 юли, 2017 Програмата за обикаляне плажовете на Саленто върви с пълна сила, до тук Грота делла Поезия, Торе Дел Орсо и Пунта Прошуто....страхотни... 53 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 6 юли, 2017 Сподели Публикувано: 6 юли, 2017 Опера на стадиона - Кармен с Веселина Кацарова 32 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 6 юли, 2017 Сподели Публикувано: 6 юли, 2017 преди 3 часа, bad kid каза: Програмата за обикаляне плажовете на Саленто върви с пълна сила, до тук Грота делла Поезия, Торе Дел Орсо и Пунта Прошуто....страхотни... Където и да отидеш в Саленто няма да сбъркаш. Не пропускайте Gallipoli, Leuca, The Maldives of Salento .... и всичко на около. Виното им е уникално .... надявам се сте го пробвали вече . 4 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 6 юли, 2017 Сподели Публикувано: 6 юли, 2017 Залцбург и околностите 47 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 юли, 2017 Сподели Публикувано: 7 юли, 2017 (редактирано) Вчера се прибрахме разглобени и по тъмно... Затова снимките днес, преди да потеглим обратно от Маврово за София. След снимките на Георги Матеев от Тирана аз ще добавя един малко по-различен поглед към едно друго ъгълче на Албания. Е, не от самолет, но с mary_shery навлязохме в страната през най-високата й точка. Вчера един Голем Кораб отплава под български флаг от надморска височина 2764 метра. Едночасово офроуд преживяване, след което колата все пак остана без сериозни щети, последвано от почти пет часа солидно катерене. Сравнително лек терен, но с много солидна денивелеция от над 1300 метра. Перфектна маркировка, само е добре да си носите по една по-яка сопа да се вардите от големите кучета около стадата овце. Гледка към връх Црна чука. И към Шар планина. И тъкмо когато вече доскучава от ливади, подсичаме Нистровски Кораб и пред нас се разкриват красоти... Кораби да искаш... Цяла флотилия Последно качване до Големия Кораб. И панорамни гледки оттам. Шар, Бистра, Стогово, чак до Солунска Глава и Пелистер. Пирин не се видя. Бяхме на върха твърде късно... Казват, че в ясни утрини и той се виждал. Множество планини в Албания, чак до Проклетье на северозапад. И малко от Косово. По целия път не срещнахме никого, освен двама местни овчари, четирима чехи, които бяха изкачили върха малко преди нас и двама албанци, с които се засякохме на върха. Бяха дошли, яздейки мулета от най-близкото село от другата страна на границата с типичното албанско име Радомир Последва брутално тричасово слизане... Коленете и глезените ми издържаха на магия. Имам три дни за възстановяване преди Етна. За финал - нов етап от офроуд преживяването, но вече по здрач. Почти пълната луна се оказа добра добавка към фаровете на колата П.П. Да се знае че сме влезли и в Албания - граничната кота на върха Редактирано 7 юли, 2017 от master_of_germs 46 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 7 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 юли, 2017 Да пусна няколко снимки и от днес! Продължавам с опознаването на подводния свят! Останалото ... красотата на Малдивите! 61 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 юли, 2017 Сподели Публикувано: 7 юли, 2017 Привет от летище Виена... където се случва чудо в момента... Полетът ми към София с Bulgaria Air излита навреме без абсолютно никакво закъснение! Още съм в шок 25 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 7 юли, 2017 Сподели Публикувано: 7 юли, 2017 преди 3 минути , Георги Матеев каза: Привет от летище Виена... където се случва чудо в момента... Полетът ми към София с Bulgaria Air излита навреме без абсолютно никакво закъснение! Още съм в шок А,честито! Силата е с теб! 4 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 7 юли, 2017 Сподели Публикувано: 7 юли, 2017 преди 30 минути , Георги Матеев каза: Привет от летище Виена... където се случва чудо в момента... Полетът ми към София с Bulgaria Air излита навреме без абсолютно никакво закъснение! Още съм в шок Както хвърлянето на боб показа, Матеев ще летиш по разписание 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Елани, Касандра, Гърция Залезът от вчера по фотогенично ми изглежда 42 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 На 6.07.2017 г. в 16:51, Георги Матеев каза: Албанската столица МНОГО ни хареса. Тирана е изненадата на месеца На мен цяла Албания много ми хареса А Тирана е очарователна! преди 4 минути , cck каза: Елани, Сасандра, Гърция Залезът отвчера по фотогенично ми изглежда Фантастичен е! 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега