123456 Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Малко работа и бира в Букурещ. 36 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 В Цари Мали Град 32 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 преди 30 минути , Alexander каза: В Цари Мали Град Отидете в Каймакановата къща за обяд ще ви хареса, откриха я преди месец:) 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Мюнхен ни хареса , макар че престоят ни беше прекалено кратък. Следващият път повече .... 44 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 (редактирано) Преди 1 час, liliya каза: Отидете в Каймакановата къща за обяд ще ви хареса, откриха я преди месец:) Видях, че е в Самоков, ще е друг път. Решихме да идем до Самоков и с изненада установихме, че имало такава кръчма в Белчин.... Редактирано 8 юли, 2017 от Alexander Връзка към коментар
liliya Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 (редактирано) преди 2 часа, Alexander каза: Видях, че е в Самоков, ще е друг път. Решихме да идем до Самоков и с изненада установихме, че имало такава кръчма в Белчин.... В Самоков е затворена мисля. Принципно имах предвид новата в Белчин. Ако сте в Самоков идете в Кокошковата къща или в Старата къща:) ... ако искате може и Чардаците в Туристическата градина. В тези е супер. Редактирано 8 юли, 2017 от liliya 2 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Пиейки леден Mythos на плажа в Керамоти 25 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Привет от Кюстендил. 30 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 8 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Да не си помислихте, че днес няма да ви кажа с какво се занимавах? Имаме си стройна програма - всеки предиобед правим шнорхелинг. Всеки ден избираме различно място и днес късмета беше с мен. Видях много красоти, но ще ви покажа няколко от тях. Първо се озовах в неочаквана среща с една акула: Щом пиша, значи е била от безопасните. После се гледахме очи в очи с този сладък рибок: А при второто гмуркане имах прекрасната възможност да плувам заедно с тази костенурка: Доста време си обикаляхме от корал на корал заедно. И за да не са само морски обитатели, ето и няколко снимки от острова: Малдивите са прекрасно място! 91 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Благодарим за прекрасните снимки Mary.Просто са великолепни.Без думи съм,особено като видя къщичките във водата и.. все едно съм в рая.Приятно прекарване. 7 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Море нашето, плаж уж див но не съвсем... Вая...Иракли и за десерт нос Емине, не може без малко скаляци Красотата е на всякъде. 49 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 преди 9 часа, wiliko каза: Море нашето, плаж уж див но не съвсем... Вая...Иракли и за десерт нос Емине, не може без малко скаляци Красотата е на всякъде. Красота!Последната снимка в момента е на десктопа ми! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 9 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 (редактирано) Ние пък днес се разходихме до къщата на Александър Дюма, наречена "Замъкът Монте Кристо". Историята на името е, че когато къщата е построена, Дюма изобщо не е имал намерението да я нарича "замък". Един ден негов приятел, търсейки я в околностите, питал местните за къщата на Александър Дюма и всички вдигали недоумавящо рамене. Когато обаче им казал "Александър Дюма... нали сте чували за "Граф Монте Кристо", отговорът веднага бил "А, разбира се, граф Монте Кристо. Замъкът му е ей там нататък" И така къщата била кръстена Редактирано 9 юли, 2017 от Роца 52 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 О,замъкът на "Граф Монте Кристо"-като от приказка!Колко са всъщност сградите? 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 До преди малко се чипках тук, вече ми липсва.... МНОГО Мястото е Конка Спекиула, в района на Отранто и го открих случайно 46 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 9 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 За разнообразие днес ще ви покажа залеза, видян от лодка! Компания ни правиха делфини. Добавям и няколко снимки от острова ни. И днешната наздравица: 77 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 Преди 1 час, Сосче! каза: О,замъкът на "Граф Монте Кристо"-като от приказка!Колко са всъщност сградите? Сградите са две: - "Замъкът Иф" (на първата снимка), където е работният кабинат на Дюма, посторен в нео готически стил. Намира се на "остров", заграден от малки езерца и поточе; - самата къща, на последната снимка, където на долния етаж има няколко стаи и трапезария, а на горния етаж са спалнята на Дюма и един разкошен салон в близкоизточен стил. И това, насред разкошен парк в английски стил, с няколко потока, камъни, езерца... 19 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 11 minutes ago, Mary said: За разнообразие днес ще ви покажа залеза, видян от лодка! Компания ни правиха делфини. Добавям и няколко снимки от острова ни. И днешната наздравица: Мари, разкошно е! 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 преди 20 минути , Mistela каза: Мари, разкошно е! Ти ако знаеш каква разкошна снимка има от лодката с нея, ама мълча, че ще ме набият Връзка към коментар
liliya Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 (редактирано) Последен ден в Нюрнберг. Градчето е чудесно - страхотна архитектура, красиви катедрали , но определено ми се стори, че няма това очарование, което очаквах. Много безделници по улиците и кафетата, доста мръсно и наши балкански съмнителни субекти обикалящи наоколо. В заведенията , почти във всяко, в което седнахме имаше работещи от дълги години българи. Те споделиха нашите наблюдения със съжаление. Редактирано 9 юли, 2017 от liliya 42 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 В Панагюрище, за кратко 22 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 9 юли, 2017 Сподели Публикувано: 9 юли, 2017 Така е, но тук имам чувството , че бяха в пъти повече. Много концентрирано . В Мюнхен и други големи градове , така не ме е впечатлила гледката, както тук. 1 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 10 юли, 2017 Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 Liliya и аз мисля, че Нюрнберг като всеки голям град (а не градче) има и тази не лъскава страна. Въпрос на късмет е, че при вас се е набила повече на очи тя. Има един район с български магазин, както и всякакви други ненемски магазини и заведения, в който не бих казала , че в Германия. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 юли, 2017 Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 (редактирано) Слънчеви поздрави от Sitges, Каталуня. Упс, исках да кажа Испания Редактирано 10 юли, 2017 от Георги Матеев 44 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 10 юли, 2017 Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 Ачитреца. Снощи циклопите отвориха око и ни се представиха в цялото си могъщество. 32 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега