rik4o Публикувано: 10 юли, 2017 Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 (редактирано) Тия дни... в Калейчи (в превод - вътре в крепостта) или старата Анталия. Много колоритно, старинно, пъстро и цветно място. И трудно се разделяш с него. Старинни трамваи и приказни колесници на една улица Часовниковата кула (Саат Кулесъ) - символ на града И водни забавления за деца (пораснали бебета :-)) през деня... ...и в полунощ, "подсладени" и с фрешове от портокал (portakal - по детски и по турски), лимон, ананас, моркови, кокос, диня и каквото се сетиш още @Георги - Не, родителите даже нямат ангажимент да си преобличат децата след това. Все пак това е Анталия със среднощни температури от 30 градуса +. ;-) Редактирано 10 юли, 2017 от rik4o 42 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 юли, 2017 Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 На "плажа на прасенцата" в залива на Галиполи, за тези от нас, които се опиянихме от тюркоазените гледки и нямаме време за градски разходки, в далечината се вижда и стария град 37 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 10 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 Безумна жега в Таормина... Обаче точно в момента долу на Изола Белла е чудно за плаж. Както го харесвам. Слънцето се скрива зад скалите и не пече, а камъните са все още нагряти и водата е чайче. По-рано днес В имени мати, сина и светаго Буха... Някой ден ще взема да направя отделна тема за най-невероятните места, където жена ми ляга и заспива... 55 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 10 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 Синьо, златно и ... костенурки! Днес правихме разходка за да наблюдаваме костенурки, а вечерта в любимото ни заведение изпратихме слънцето. Сега слушаме чудна жива музика на открито, на брега на морето в Малдивите. И днешната наздравица! 79 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 юли, 2017 Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 (редактирано) Бишелие. Таксита няма, а градският транспорт в почивните дни не върви. Красива Марина, каменни свободни плажове, платен плаж с дървен под, невероятни градини-паркове на красиви вили, вкусна храна. Почерпиха ни с местното сирене "Бурата" и лимончело и ни върнаха 5 евро от оставените сметка + бакшиш. Защо ли? Защото ние с Евгения сме готини! Е това не ми се беше случвало! Редактирано 10 юли, 2017 от Dani Magelan 43 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 юли, 2017 Сподели Публикувано: 10 юли, 2017 Трани. Няма градски транспорт и таксита. Гарата и автобусната спирка са в съседство. Пеш от гарата до морската градина по перпендикуляра. Местият басейн и плаж към ресторанта. И тук красив залив! Прекрасна архитектура! Вкусна храна! 38 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 7 hours ago, Dani Magelan said: Трани. Няма градски транспорт и таксита. Гарата и автобусната спирка са в съседство. Пеш от гарата до морската градина по перпендикуляра. Местият басейн и плаж към ресторанта. И тук красив залив! Прекрасна архитектура! Вкусна храна! С тези прекрасни снимки от Южна Италия ме "запалихте" много за пътешествие до там. За съжаление ще е следващата година, че тази сме запланували едни дългииии дестинации. В Южна Италия глупаво съм пренебрегнала морката почивка, както виждам :-((( Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 преди 16 минути , Роми каза: С тези прекрасни снимки от Южна Италия ме "запалихте" много за пътешествие до там. За съжаление ще е следващата година, че тази сме запланували едни дългииии дестинации. В Южна Италия глупаво съм пренебрегнала морката почивка, както виждам :-((( Южна Италия определено има какво да предложи. Както навсякъде в Италия - хубави плажове. Има обаче и друга много приятна алтернатива - спокойна къща някъде из селцата (или около тях) на Пуля (Puglia). Тези са от миналото лято, за един уикенд живяхме в самостоятелен комплекс от трули, а съседките бяха.... крави Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 Красотите на България - Синеморец, Кораба и домашен сок от бъз 37 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 Кратка спирка в Монополи на път за летището, симпатично е 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 11 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 Още съм на Малдивите! Днешния ден ще го запомня с многото срещи с акули. Малки, големи - всякакви. Ходихме и на един близък остров, където живеят местни хора. Снимки имам, но няма да ги показвам тук. Просто ще споделя, че това не е моето място. Всички хора бяха много любезни! Показвам и още един залез, който реално беше прекрасен! И традиционната вечерна наздравица: 69 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 11 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 (редактирано) Ден за вулканизация. Избягахме от жегата високо в Етна. Кратерите Барбагало. След подобни спускания по задник придобихме цвят на вулканични пепелянки, та накрая имахме нужда не просто от душ, а от ЕТНИЧЕСКО прочистване Редактирано 11 юли, 2017 от master_of_germs 55 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 (редактирано) Здравейте от Керамоти и Тасос. Редактирано 12 юли, 2017 от Иван Попов 46 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 На концерт на U2 в Берлин. Уникален плейлист, страхотна организация и изключително активна публика. Вярвам, че единствения пън на целия стадион се падна точно пред мен - някакъв тинейджър с баба си и дядо си, който или това му беше някакво наказание или беше случайно паднал от козирката. Никаква емоция. Към края на Elevation целият стадион подскача в ритъм, този не помръдва. Викам му - момче, и сега, ако не се разкършиш те почвам с шамарите. Усмихна се и дотам. Както и да е... концертът попада в топ 3 на най-добрите концерти, на които съм била. Доволна съм! През деня обяд с гледка от ТВ кула в Берлин и шопинг. Утре продължаваме... 47 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 13 юли, 2017 Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 На яхтичка около Йонийските острови. 39 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 13 юли, 2017 Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 Хм, всеки хванал някакви морски дестинации, пък аз стоя на Oxford street и се чудя дали пък случайно някой не ме е телепортирал против волята ми в центъра на Рияд/Багдад/Доха или каквото и да е там от арабския свят. Остава и аз да си метна една забрадка на главата. Само с маанетата не знам как да се справя... това почти цяла нощ. Не че се оплаквам де, да не си помислите. Лондон си е Лондон. Просто споделям пресни впечатления. 17 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 преди 10 часа, Lyubina каза: Хм, всеки хванал някакви морски дестинации, пък аз стоя на Oxford street и се чудя дали пък случайно някой не ме е телепортирал против волята ми в центъра на Рияд/Багдад/Доха или каквото и да е там от арабския свят. Остава и аз да си метна една забрадка на главата. Само с маанетата не знам как да се справя... това почти цяла нощ. Не че се оплаквам де, да не си помислите. Лондон си е Лондон. Просто споделям пресни впечатления. Направи си шопинг терапия и светът ще стане по-хубав. Аз чакам полета за Братислава и си мечтая за виенския шницел. 5 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 Хард рок кафе в Рим Лека загрявка за концерта на U2 утре 28 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 Очилата на Боно от Зоо ТВ са там, или поне бяха преди 8 години... 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 преди 4 часа, Dani Magelan каза: Направи си шопинг терапия и светът ще стане по-хубав. Каква шопинг терапия, те ще ме изядат на закуска .... беден ми е речникът да опиша какво става по магазините в момента. Нали текат разпродажби... За късмет, поне времето е хубаво. 2 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 преди 2 часа, bad kid каза: Очилата на Боно от Зоо ТВ са там, или поне бяха преди 8 години... Тук са 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 От една седмица релакс на Ситония, Халкидики. За първи път ползвам роуминг инет след новите правила 30 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 В Киев, Украйна с Wilks. Плющиме борш и пелмени Печерската лавра си стои все така изящно. 44 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 преди 26 минути , cck каза: Печерската лавра си стои все така изящно. Тая църква я нямаше първия път, като бях там (1981) 2 Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 Привечер 40 С.Мъртво море Йордания 36 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега