Lindt Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 (редактирано) Поздрави от селото до Гергети Съвсем непредвидено колата ни се предаде на една пряка пред къщата ни за гости и се оказахме блокирани за последните си 2 дни в Грузия. Силно се надявам на обяд да ни докарат кола и да се доберем до Кутаиси в някакво разумно време. В района има страхотни трекове, заради които дойдохме всъщност, но нищоправенето тези дни буквално предизвика непоносимост към тази местност. П.П. Най-неразбираемите неща в страната след грузинската азбука са тоалетната хартия и чаршафите, в които не можеш да спиш без пижама, защото са твърди, гофрирани и дерат неприятно. Прилагам снимка Редактирано 21 юли, 2017 от Lindt 36 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 Централен Балкан, Алтън Тетювен. В очакване на големия мач .. 19 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 (редактирано) В момента съм в гр. Петра на о-в Лесбос. Но не това исках да споделя а вас. Сутринта се събудих с новината за разрушенията на о-в Кос - любимо място с невероятни спомени от миналата есен. През октомври се пекохме и къпахме, беше невероятно. Град Кос е прекрасно място, без пълчища туристи и с таверни, чиито собственици дават всичко да ти угодят. Снимките са от миналата есен и от днес. Бързо ще се възстановят, така че ако имате възможност - идете и усетете за какво говоря. Има директни полети от Солун. Редактирано 21 юли, 2017 от 45#2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 преди 9 часа, Lindt каза: Поздрави от селото до Гергети Ако не е късно, поздрави на Васеко, познат повече като Васеко Шумахер в селото! Този пич кара една Лада-Шевролет и е № 1 в областта по отношение на скоростно изкачване и слизане от Гергети. Всички се пазят от него, клаксонът е залепнал за пръста му, попръжните са част от пътуването..........изключителна атракция! Не успях да го снимам, защото всичко беше "на педал", но Васко Шумахера е голям, много голям!! 6 Връзка към коментар
Популярно мнение baiKolio Публикувано: 21 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 На Sunset cruise в Черно море... е, добре де - в Бургаския залив @Milena реши да ме изненада след работния ден, да изчакаме залеза св морето с чаша вино в ръка 54 Връзка към коментар
Популярно мнение DenitsaS Публикувано: 21 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 (редактирано) Най-накрая и аз стигнах до Северна Исландия (при третото идване) и много ми харесва (то друго не се и очакваше). Започнахме с водопада Goðafoss: Минахме през кратерите Skútustaðir: След това през Dimmuborgir: Обедната почивка беше във Vogafjós Cafe, имат хубави сладкиши и много любвеобилни крави: Като абсолютен фен на GoT най-много се зарадвах на пещерата Grjótagjá. Разходихме се и по континенталния рифт над нея: Иначе най-впечатляващото място за деня беше геотермалната област Hverir, едновременно напомня за Geysir, но в една много по-драматична среда с всички планини наоколо: Обиколката завърши с час и половина релакс в Mývatn Nature Baths - радвахме се на 20 градуса и слънце. Горещо мога да препоръчам мястото, защото има страхотен изглед от басейна, много по-евтино от Blue Lagoon и не толкова натоварено: И за финал изглед към Акурейри: Редактирано 21 юли, 2017 от DenitsaS 75 Връзка към коментар
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 21 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 На разсъмване се развлачваха едни мъгли, после се задомъкваха едни заплашителни облаци - викам си "Язък, няма да се катерим май." Но за един сандвич + кафе време при къщурките и те взеха, че се разнесоха и грейна слънцето. Хайде нагоре! После настана и пек (а на сенчестото - студ). Че и дъжд ръсна някъде там из скалите ... Ох, зор, зор по сипеите... Ама кеф, кееееееф горе Le Dolomiti magnifiche! 82 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 Припаднахххххххххххх... Връзка към коментар
Роси 777 Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 преди 7 часа, iaia_mama каза: На разсъмване се развлачваха едни мъгли, после се задомъкваха едни заплашителни облаци - викам си "Язък, няма да се катерим май." Но за един сандвич + кафе време при къщурките и те взеха, че се разнесоха и грейна слънцето. Хайде нагоре! После настана и пек (а на сенчестото - студ). Че и дъжд ръсна някъде там из скалите ... Ох, зор, зор по сипеите... Ама кеф, кееееееф горе Le Dolomiti magnifiche! УАААУ спиращи дъха гледки . В коя част на Доломитите е тази красота ? 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 (редактирано) преди 9 часа, iaia_mama каза: На разсъмване се развлачваха едни мъгли, после се задомъкваха едни заплашителни облаци - викам си "Язък, няма да се катерим май." Но за един сандвич + кафе време при къщурките и те взеха, че се разнесоха и грейна слънцето. Хайде нагоре! После настана и пек (а на сенчестото - студ). Че и дъжд ръсна някъде там из скалите ... Ох, зор, зор по сипеите... Ама кеф, кееееееф горе Le Dolomiti magnifiche! Както викат руснаците , на човек не му остава друго , освен: "сидеть, разинув рот и смотреть". Превод: " гледам с отворена от изумление уста". Редактирано 22 юли, 2017 от AlexandraKo 7 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 преди 10 часа, iaia_mama каза: На разсъмване се развлачваха едни мъгли, после се задомъкваха едни заплашителни облаци - викам си "Язък, няма да се катерим май." Но за един сандвич + кафе време при къщурките и те взеха, че се разнесоха и грейна слънцето. Хайде нагоре! После настана и пек (а на сенчестото - студ). Че и дъжд ръсна някъде там из скалите ... Ох, зор, зор по сипеите... Ама кеф, кееееееф горе Le Dolomiti magnifiche! Приказно красиво!!! 2 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 (редактирано) Усмихнат ден на всички. Поздрави от Велинград! Редактирано 22 юли, 2017 от oli_mali 28 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 (редактирано) Според мен в тая част. Дано не ви подвеждам. Редактирано 22 юли, 2017 от Тони 10 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 @DenitsaS, заради тебе цяла нощ се въртях в спалния вагон от Добрич за София... Дано повечето комшии са заминали на почивка, защото очевидно цял ден ще тормозя входа с Dimmu Borgir (уж не са ми сред най-любимите метъл групи, ама ей тъй кат' стане, все тъй става ) ...Прехвърлям се в темата "Песните за юли" 4 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 В Родопите. Отсреща Белинташ, отдясно Караджов камък, зад гърба ми Кръстова гора. Силно енергиен триъгълник. 29 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 преди 1 час, Тони каза: Според мен в тая част. Дано не ви подвеждам. Браво... Успяхте да ми наврете не муха, а мухище в главата Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 преди 3 минути , Rainy каза: Браво... Успяхте да ми наврете не муха, а мухище в главата Е то в самия район около Тренто има безброй невероятни места за гледане. Там сме били около 10-ина пъти и според самата мен още нищо не съм видяла. Добре, че се очертава още едно ходене натам скоро, та ще запълня още няколко дупки. 4 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 2 hours ago, master_of_germs said: @DenitsaS, заради тебе цяла нощ се въртях в спалния вагон от Добрич за София... Дано повечето комшии са заминали на почивка, защото очевидно цял ден ще тормозя входа с Dimmu Borgir (уж не са ми сред най-любимите метъл групи, ама ей тъй кат' стане, все тъй става ) ...Прехвърлям се в темата "Песните за юли" Хаха, ние вчера сутринта с тях се събудихме за надъхване :)) 4 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 19 hours ago, Duke said: Ако не е късно, поздрави на Васеко, познат повече като Васеко Шумахер в селото! Този пич кара една Лада-Шевролет и е № 1 в областта по отношение на скоростно изкачване и слизане от Гергети. Всички се пазят от него, клаксонът е залепнал за пръста му, попръжните са част от пътуването..........изключителна атракция! Не успях да го снимам, защото всичко беше "на педал", но Васко Шумахера е голям, много голям!! Късничко го прочетохме.Ние от нямане на работа минахме по 4 различни пътеки между селото и манастира, но все пеша. На връщане към Кутаиси ни возиха 8 часа грузинци и ни стигна 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 В момента сме в Тренчин, Словакия. 39 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 Още малко клипове от втората вечер на Armada Music Festival 2017, Croatia. Line up: David Gravell and MarLo 11 Връзка към коментар
Популярно мнение milenita Публикувано: 22 юли, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 По SH20 на път за Проклетия, Албания 59 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 Поздрави от Пирин! Да не видя от Матеев 36 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 преди 14 часа, Роси 777 каза: УАААУ спиращи дъха гледки . В коя част на Доломитите е тази красота ? Сан Пелегрино. 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 22 юли, 2017 Сподели Публикувано: 22 юли, 2017 5 hours ago, milenita said: По SH20 на път за Проклетия, Албания Заприлича ми на Tрансфагараш в Румъния, не знаех, че и в Албания има такова чудо 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега