Георги Матеев Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Rainy, кефи ме каква си ефирна... Все едно всеки момент ще разпериш криле и ще отлетиш нанякъде 4 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 На Синия вир до с. Медвен. 14 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 26 декември, 2014 Сподели Публикувано: 26 декември, 2014 Стрийт парти в Ханой. 13 Връзка към коментар
Ана Синона Публикувано: 27 декември, 2014 Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Пролетна коледа беше в Швейцария, но днес в Cheseaux-sur-Lausanne най-накрая всичко е бяло, тихо и спокойно. 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 Привет от Чикаго! Току-що кацнах. Дойдох по работа и ще остана във 'ветровития град' буквално само 6 часа, след което се прибирам обратно в Орландо за да продължа с мързела и увеселителните паркове. P.S. Самолетите на United са пълни каруци. 9 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 Предаване на живо, Пукет, Тайланд. След военния режим по-рано през годината, резултата е, че са поизгонили мафията, поне частично, от плажовете. Парашути, джетове има тук-таме, а най-интересното е, че са изгонили всички арендатори на плажа, барабар с чадърите и шезлонгите. В момента тук е като на Слънчев бряг през 80-те... 29 Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 Поздрави от Бруней 39 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 Предаване на живо, Пукет, Тайланд. След военния режим по-рано през годината, резултата е, че са поизгонили мафията, поне частично, от плажовете. Парашути, джетове има тук-таме, а най-интересното е, че са изгонили всички арендатори на плажа, барабар с чадърите и шезлонгите. В момента тук е като на Слънчев бряг през 80-те... Абе като гледам навалицата на плажа... Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 Има навалица на Ката бийч. Карон и Ката Ной са по-ненаселени. Но истинския кеф е на Bang Tao Beach. Няма никой, пусто е, даже на места на 100 метра от нас нямаше жива душа, сянка под боровете бол, залива е супер, абе истинския Тайланд от едно време... 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 Вече вкъщи след еднодневка до хижа Плевен.Не знам колко е силен вятъра в Патагония,за който писа Wilks,но и днешният в родния Балкан си го биваше. 12 Връзка към коментар
pamelanb Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 В Родопите, с купени билети за Тел Авив и Рим... 7 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 декември, 2014 Сподели Публикувано: 29 декември, 2014 В Благоевград.. Пресушавам канички! 9 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 декември, 2014 Сподели Публикувано: 29 декември, 2014 Kennedy Space Center / Cape Canaveral. 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 декември, 2014 Сподели Публикувано: 29 декември, 2014 (редактирано) Поздрави от Бруней image.jpg Пак ще ми даваш акъл къде и какво да видя, че май ще ми стане навик да ти вървя по стъпките ;) С удоволствие - нали планирам Борнео и Бруней за есента. Тази снимка много хубава, туй да не е султанският дворец? Kennedy Space Center / Cape Canaveral. Сега да не запрашиш към космоса ;) Аз, като чуя Кейп Канаверал си представям веднага совалки, космоси и милионери, запътени натам. ;) А пък аз съм на работа, само устИ насреща ми Редактирано 29 декември, 2014 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 декември, 2014 Сподели Публикувано: 29 декември, 2014 Кенеди спейс центъра е жесток. След малко отивам на совалката Атлантис. И моля някой да оправи бъга, който обръща снимките наобратно когато се качват от (андроид) телефон 10 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 29 декември, 2014 По-скоро бъга ще да е в Андроида, на мен настройките за това нещо са ми елементарни и трудни за контролиране. Ма няма проблем, ти пускай, ние ще въртим глава 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 29 декември, 2014 Сподели Публикувано: 29 декември, 2014 (редактирано) Не знам колко е силен вятъра в Патагония,за който писа Wilks,но и днешният в родния Балкан си го биваше.Нaпрaво не ти трябвa дa го знaеш, Емо! Нa моменти поривите нa Торес горе, стигaхa до 150 км/ч. Инaче постоянния си беле в рaмките нa 70-80 км/ч. Лудa рaботa. И товa не е сaмо чaс-двa. A с дни е тaкa. В тон със зaхвaнaтaтa от Sun4o темa зa плaжовете, преди няколко чaсa се топнaх в лaзурните води нa Тихия океaн, нa плжa Anakena нa Rapa Nui. Моaи имa и тук. Дaже, според легендaтa, точно нa товa място е стъпил първият човек, дошъл по тези местa от Полинезийските острови. Не знaм дaли ще се види тук нaписaното Който не искa пясък, може дa плaжувa под пaлмa. Сaмо че не трябвa дa е точно до стеблото, зaщото пaлмите сa си плододaйни, и кaквото и дa пaдне от тaкaвa височинa, може дa причини неприятен резултaт. A усещaнето дa си нa този мaлък плaж, е...once in a lifetimе Редактирано 29 декември, 2014 от wilks 30 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 Последен ден на 2014-та на Пукет, последен залез... Весело посрещане на НГ на всички магеланци по света! 21 Връзка към коментар
cck Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 Подздрави от Индонезия и Борободур днес. Весело посрещане на всички, започвайки със Сънчо и изобщо тайландската група. Пък Wilks и Mac1fan понеже са от другата страна на кълбото ще почакат до по-късно 14 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 Привет от Universal Studios Orlando и моите нови приятели Весело посрещане на всички, където и да сте по света. 22 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 Поздрави на всички от Трявна! Бъдете щастливи , да ни е топло на душите и да не забравите крилете си, пътища много! 16 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 Честита нова година от Хо Ши мин. 21 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 1 януари, 2015 Сподели Публикувано: 1 януари, 2015 (редактирано) Поздрави и Честита Нова година от Черна гора! Редактирано 1 януари, 2015 от Nati 16 Връзка към коментар
maybe Публикувано: 2 януари, 2015 Сподели Публикувано: 2 януари, 2015 (редактирано) От мен ЧНГ от Лондон! Тук за разлика от България времето е чудесно - днес на Хемпстед Хийт пускаха хвърчила и се наслаждаваха на хубавото слънце. Редактирано 2 януари, 2015 от maybe 9 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 В... Стрелча, изненадващо, но факт. На спа и се размазвам. Искам да похваля, водата е хубава и минерална, механата и ракийката перфектни, цените народни, тракийска могила в близост, а Копрившица на една ръка разсрояние. Какво му трябва повече на човек. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега