Георги Матеев Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Frederiksted / U.S. Virgin Islands 9 Връзка към коментар
cck Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Сънчо, то си е направо гид за Краби. Отделих го тук http://magelanci.com/topic/3635-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B8/ 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Има и едно мнение малко по-нагоре на тази страница за 4-те острова около Краби. Добре ще е и него да го прехвърлиш в темата за Краби. 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 16 януари, 2015 Сподели Публикувано: 16 януари, 2015 (редактирано) Мадрид. 24 км. разходка, страхотни впечатления. Утре продължавам на юг. Редактирано 16 януари, 2015 от luba_rizova 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 януари, 2015 Сподели Публикувано: 26 януари, 2015 В Антверпен - красота, красота и диаманти, диаманти, диаманти... 11 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 27 януари, 2015 Сподели Публикувано: 27 януари, 2015 Привет от Маракеш. За първи път съм в Мароко, изглежда доста приятно 10 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 29 януари, 2015 Сподели Публикувано: 29 януари, 2015 Поздрави на всички от Ел Нидо. Силно препоръчвам на всички запътили се към Филипините да посетят района на Корон и Ел Нидо. Най-добрите месеци са март и април, като може и преди това, но преди януари аз не бих отишъл (ние имахме и слънчеви, и облачни дни). Оптималния вариант е поне 1-2 дни в Корон, след това 5 дни лодка с разглеждане между Корон и Ел Нидо (http://taophilippines.com/ това направихме ние) - така се виждат доста места, които няма как да се направят с еднодневни турове от Корон или Ел Нидо, 3 дни в района на Ел Нидо ще са достатъчни да се разгледа 80-90% от всичко,което предлага района. Ще се опитам да се включа в темата за района след като се прибера. 42 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 30 януари, 2015 Сподели Публикувано: 30 януари, 2015 Ей, живот си живееете.. и каква софра са ви направили! Глезят ви, глезят ви! Поздрави и много забавления и за двама ви! 2 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 30 януари, 2015 Сподели Публикувано: 30 януари, 2015 Ей, живот си живееете.. и каква софра са ви направили! Глезят ви, глезят ви! Поздрави и много забавления и за двама ви! Не се оплакваме.... По интересното е, че тази софра я приготвяха докато правихме обиколките из Ел Нидо - в малката лодка имаха импровизирана кухня с малка скара на дървени въглища... и докато плавахме в един момента като ни замирише на скара знаехме, че обяда наближава... Поздрави от Сандакан, Борнео 7 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 31 януари, 2015 Сподели Публикувано: 31 януари, 2015 ... транзит в Мадрид. Прибирам се най-сетне в София след 2-месечно пътуване. Още не мога да реша дали да се радвам или да скърбя 14 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 31 януари, 2015 Сподели Публикувано: 31 януари, 2015 Намирам се между Преслав и Шумен. 21 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 31 януари, 2015 Сподели Публикувано: 31 януари, 2015 ... транзит в Мадрид. Прибирам се най-сетне в София след 2-месечно пътуване. Още не мога да реша дали да се радвам или да скърбя Като кацнеш ще разбереш... 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 януари, 2015 Сподели Публикувано: 31 януари, 2015 (редактирано) Прибирам се най-сетне в София след 2-месечно пътуване. Още не мога да реша дали да се радвам или да скърбя Време ти беше да посетиш и София/България за малко Редактирано 31 януари, 2015 от Фичо 6 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 31 януари, 2015 Сподели Публикувано: 31 януари, 2015 Casa Perico, Rio Dulce, Guate ...в един от ръкавите на El Golfete 18 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 1 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2015 Днес имах удоволствието да се кача на върха на Mt Kinabalu (Low's Peak). Приключението беше запомнящо се основно от организационна гледна точка. По принцип има безкрайно много агенции, които се опитват да ти пробутат вариант за качване с 1 или 2 нощувки в хижата под върха. Бях чел и за вариант на качване за един ден и съответно се спрях на него. Когато отидох на място персонала от националния парк не искаше да ми даде пермит за качване за един ден (имаха хиляди лъжливи извинения). Почти се бях отказа когато ми дадоха опция да се разходя 4 км сам без водач. Само това и чаках. Успях да преодолея няколко чек пойнта към върха, но накрая се натресох на един рейнджър,който като видя до къде съм стигнал без пермит се хвана за главата. Трябваха ни 20 минути за да се разберем по втория начин,но в крайна сметка ме пусна. Изкачването ще го запмня и със следните факти - 2200 денивелация за 8 часа с 1 литър вода (нямах опция да си доливам вода по пътя,защото нямах пермит и не исках да се набивам на очи.... ) П.С.: На последната снимка от върха духаше страхотен вятър и точно когато изтекоха 10те секунди за снимане си помислих, че фотоапарата ще излети в неизвестна посока 34 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 1 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2015 П.С.: На последната снимка от върха духаше страхотен вятър и точно когато изтекоха 10те секунди за снимане си помислих, че фотоапарата ще излети в неизвестна посока Личи ти по тревожния поглед Иначе евалата за това изпълнение! Агенции и "пермити" трябва да се заобикалят по всички възможни начини! 1 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 На пристанище Барселона, МАГЕЛАНец се изправя срещу КОЛУМБ. 11 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 По всичко, и най-вече по снимката, си личи, че нашият човек е победител. 1 Връзка към коментар
gajev Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Здравейте, в момента съм в Милано и утре ще имам много време за губене - от 23:00 до 6:00 някой да даде идея ? Някакви барове по това време примерно? Връзка към коментар
bronco Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Поздрави от Сингапур. Правят страхотно музикално-светлинно шоу с проекция на картини върху вода. 35 Връзка към коментар
Stanislav Dimitrov Публикувано: 10 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2015 Поздрави от Крит 15 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2015 Това с картините е нещо ново. Преди две години бях много разочарован от постното светлинно шоу пред Марина-та Връзка към коментар
гост Публикувано: 10 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2015 (редактирано) Поздрави от Крит Иха, гръцка зима в Матала! Поздрави на Крит! Редактирано 10 февруари, 2015 от но нейм 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2015 В НДК, Зала 1, на балет!! 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2015 (редактирано) В София, в зала 1на НДК на втори спектакъл на невероятния Руски Имперски балет. След размазващото удоволствие пия червено вино с кеф. Ааа, Поли, сега видЕх, че и ти си там. Какво ще кажеш, невероятни са, нали? Редактирано 11 февруари, 2015 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега