bobole4e Публикувано: 14 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2017 Отново в Стокхолм. След 8- те часа в Хелзинки и 32 на ферибота, пак сме в Стокхолм. Днес влязохме и в Парламента. Всяка събота има тур на английски в 13.30 ч. Снимките са във фотоапарата, затова ви пускам една Пипи за настроение. Вечеряхме лос -много ми хареса, пробвахме го по два начина приготвен, и двете порции бяха много вкусни. 39 2 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 14 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 октомври, 2017 Мексико,Ривиера Мая. 62 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 15 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Добро начало на деня на терасата на хотела ми в Найроби. След закуска се хвърлям да 'откривам' града 55 Връзка към коментар
Популярно мнение Гергана Пенина Публикувано: 15 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Бромо 68 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Подсмърчаща, в Гранада, катедралата и параклисът, където са гробниците на "Кастилските крале" - Изабела и Фернандо (плюс дъщеря им, Хуана Лудата и съпругът й, Фелипе I). 45 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 На софийския low-cost маратон. 28 6 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 преди 3 часа, Lyubina каза: гробниците на "Кастилските крале" - Изабела и Фернандо Ох, грешка, не са кастилски, а католическите крале. Така са известни. А Изабел Кастилска и Фернандо Арагон, които всъщност обединяват Испания и изтласкват маврите от териториите на днешна Испания по време на реконкистата. 5 Връзка към коментар
Популярно мнение obsession Публикувано: 15 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 (редактирано) Вчера - Люцерн, Лаутербруннен, Берн...Прекрасна Швейцария! Изключителна красота! Снимките не могат да хванат и 50 % от това, което в действителност се вижда и усеща.... Люцерн ме изуми - не очкавах да е толкова красиво...езерото, изрисуваните къщи...разкошно!!! В Берн бяхме около 19 часа и ни изненада колко тиха и спокойна може да бъде една европейска столица. Нямаше нито един работещ магазин, от който да си купим магнити....Съвсем случайно попаднахме на забавна прожекция върху сградата на Bundeshaus (последната снимка), която беше събрала невзрачна тълпа от...предимно китайци...и малко местни... Лаутербруннен е известен освен с невероятната си природа и неземната си красота (заради което е използван като сцена на много филми, в това число и от поредицата за Джеймс Бонд), с водопада Щаубах (с височина 300 м, което го нарежда сред първенците в Европа). Водопадът се спуска точно над селцето и създава впечатлението, че се излива директно върху покривите на къщите. Долината е изпълнена с водопади (общо 72 на брой) и величествени, спиращи дъха гледки. Най-добрият начин за обикаляне в изследване на красотите на Алпите наоколо (върховете Айгер, Мьонк и Юнгфрау) за тези, които не искат/не могат да се катерят или не обичат пешеходните преходи, е чрез зъбчатата железница. Организацията е перфектна, но цените не са ниски. Редактирано 15 октомври, 2017 от obsession 65 6 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 преди 15 минути , obsession каза: Вчера - Люцерн, Лаутербруннен, Берн...Прекрасна Швейцария! Изключителна красота! Снимките не могат да хванат и 50 % от това, което в действителност се вижда и усеща.... Люцерн ме изуми - не очкавах да е толкова красиво...езерото, изрисуваните къщи...разкошно!!! В Берн бяхме около 19 часа и ни изненада колко тиха и спокойна може да бъде една европейска столица. Нямаше нито един работещ магазин, от който да си купим магнити....Съвсем случайно попаднахме на забавна прожекция върху сградата на Bundeshaus (последната снимка), която беше събрала невзрачна тълпа от...предимно китайци...и малко местни... Лаутербруннен е известен освен с невероятната си природа и неземната си красота (заради което е използван като сцена на много филми, в това число и от поредицата за Джеймс Бонд), с водопада Щаубах (с височина 300 м, което го нарежда сред първенците в Европа). Водопадът се спуска точно над селцето и създава впечатлението, че се излива директно върху покривите на къщите. Долината е изпълнена с водопади (общо 72 на брой) и величествени, спиращи дъха гледки. Най-добрият начин за обикаляне в изследване на красотите на Алпите наоколо (върховете Айгер, Мьонк и Юнгфрау) за тези, които не искат/не могат да се катерят или не обичат пешеходните преходи, е чрез зъбчатата железница. Организацията е перфектна, но цените не са ниски. Любимите ми местенца в Швейцария! 4 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Разходка в Париж 35 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 15 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 (редактирано) Да покажа днешният прекрасен ден в малко цвят! започваме с наситено зелено за да продължим с палитра от цветове-червено,жълто,светло зелено и всичко това на син фон със черни изсъхнали клони и завършим с прекрасно жълто Есента е чудесна!!! Редактирано 15 октомври, 2017 от krasen_denev 56 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Lirea Публикувано: 15 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Сега на Кремиковския манастир 50 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 На разходка из улиците на мрачно и дъждовно Осло. 39 Връзка към коментар
Популярно мнение Rositsa88 Публикувано: 15 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Последни дни в Кипър (: 55 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 преди 2 часа, krasen_denev каза: Да покажа днешният прекрасен ден в малко цвят! започваме с наситено зелено за да продължим с палитра от цветове-червено,жълто,светло зелено и всичко това на син фон със черни изсъхнали клони и завършим с прекрасно жълто Есента е чудесна!!! Есента е богата на цветове и аромати.Любим сезон,прекрасна е! @krasen_denev,благодаря ти за красотата,с която напълни душата ми!Втората снимка е на десктопът ми 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 (редактирано) На плуване с делфините,дето са ни в задния двор:))) Редактирано 15 октомври, 2017 от AlexandraKo 38 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 15 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Nairobi National Park / Animal Orphanage. Погалихме животинките и нахранихме лъвовете 62 2 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Rumiana Публикувано: 15 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Вдън горите... 56 5 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 Polignano, Monopoli, Alberobello 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Здравко Ангел Публикувано: 16 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 октомври, 2017 В Исфахан, и да се знае, че Магеланци не е блокиран в Иран. 61 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Sju Публикувано: 16 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 октомври, 2017 На гости на масайско племе. 62 4 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Гергана Пенина Публикувано: 16 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 октомври, 2017 Сините пламъци на Иджен, Индонезия 53 2 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 16 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2017 преди 22 часа, krasen_denev каза: Да покажа днешният прекрасен ден в малко цвят! Като стана въпрос за цветове, малко от вчерашен слънчев Стокхолм. Музея на открито Скансен. Аз съм била вече в подобен музей в Осло, но този е по-голям и с много животни. Много ми хареса Има зоологическа градина за децата. Тук може да се наблюдават зайци през тези люкове. Поляната със зайците е на нещо като малко хълмче, под поляната влизаш в едни тунели и си показваш главичката в люка и си до зайците Отделно из целия парк свободно щъкат кокошки, петли, патици, пауни. 39 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 16 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2017 Да кажа благодаря на индийците, закуска в хотела в Париж и пак на разходка 37 3 Връзка към коментар
zory Публикувано: 16 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2017 преди 9 часа, Здравко Ангел каза: В Исфахан, и да се знае, че Магеланци не е блокиран в Иран. Разбрах го от 1 л. ед. ч. И аз в момента съм в Исфахан . 9 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега