Mary Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 На топло...мноооого топло. 21 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Супер, ама отиди да гледаш Цвети Пиронкова, около 17 часа играе срещу Симона Халеп...мач мечта за мен... 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Супер, ама отиди да гледаш Цвети Пиронкова, около 17 часа играе срещу Симона Халеп...мач мечта за мен... Еееех, защо не каза по-рано? Имам купени билети, но...за друго място. Бих гледала Цвети с удоволствие. Дали да не пуснем една тема за предстоящи такива събития? 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Тук не се знаеше до вчера. Вчера победи и се класира. Тениса е така...може да се случи, може не...нищо де. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2015 Останах без думи, определено има някаква магия в това място. 31 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 19 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2015 Това е мястото, до което искам да се телепортирам. Истинско съвършенство! 1 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Все още сме живи, но нахапани до смърт от комари. Мястото си заслужава! 7 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Привет от Раджастан - току-що пристигнах в Джайпур след сутрешно разглеждане на Фатехпур Сикри и последвало 4-часово клатушкане с колата. Интернетът отново е супер бавен, та пак не мога да пусна снимки от Агра и Ню Делхи. До момента научих няколко неща за Индия: 1) Всяко ядене е люто без изключение. Дори и 40 пъти да повториш накрая все има нещо, дето люти. 2) Винаги носи дребни пари за бакшиш. Иначе те гледат с поглед "тоя па мизерен европеец/американец". 3) Всички шофьори и пешеходци са безсмъртни по пътищата. 4) Изненадах се да разбера, че Индия не се води официално хинду държава, а е най-голямата демокрация в света. 5) Крави. Много крави. Навсякъде и по всяко време. И изникват най-внезапно. Продължавам утре с разглеждане на забележителностите в Джайпур и околия. 23 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 1) Всяко ядене е люто без изключение. Дори и 40 пъти да повториш накрая все има нещо, дето люти. Казва се "дезинфекция" 3 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 (редактирано) Рио feels like 44°С зaрaди влaгaтa. Инaче е сaмо 39 Редактирано 20 февруари, 2015 от wilks 26 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Айде тогава малко да "поохладя страстите", защото аз съм в Боженци 27 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Айде тогава малко да "поохладя страстите", защото аз съм в Боженци 20150218_155542_ff.jpg 20150218_154708_ff.jpg 20150218_154835_ff.jpg Еми, па да ти кажа, в Боженци си е по хубаво. Да не се обиди Уилки, ама тази снежна приказка на снимките е невероятна! Как беше - от Искъро... 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 (редактирано) Че е хубаво, хубаво е, но тук не ги мерим различните хубости колко са хубави , а и всяка хубост си има своята спецефична хубавина , така че нека да имаме възможност и късмет да видим много и различни хубави хубости, хубави по различен начин Редактирано 20 февруари, 2015 от Фичо 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Фичоо, май не се изразих разбираемо. Аз съм тази, дето все нашето си ми е по по най от всичко на света. За мен от Искъро и тн... Самоиронизирах сееее. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 (редактирано) Останах без думи, определено има някаква магия в това място. tajmahal.jpg Нали ? Колкото и да си го гледал на живо е нещо изключително ...едно от най-красивите неща които съм виждал. No spicy е точно нашата представа за люто , а от това което те имат за нормално се разплакваш , от това дето имат за люто пощръкляваш Освен крави има и доволно много биволи и черни прасета свободни по улиците ...най-голямата демокрация в света Иначе аз съм в Барселона за уикенда на 100-ина метра от "Ла Педрера" Това , че е малко преди полунощ не спира азиатски туристи да се гърчат във всевъзможни пози за снимка дори в момента Редактирано 20 февруари, 2015 от stenk 9 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Аз съм в Сан Хуан. Пристигнахме в Пуерто Рико след 3 дена път с камили . Кефя се много на жегата! 17 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 21 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2015 Да внеса отново малко студ, в Пампорово, и докато хората се кефят на това , аз си пия капучиното до това . Наздраве,де се вика! 16 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2015 Направих го... като махараджа 44 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2015 А-ха-ха!!! Яко! За мен това е за класацията снимка на годината на форума!! 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2015 Даже слона си умира от кеф 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 21 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2015 (редактирано) Даже слона си умира от кеф Как няма да си умира от кеф,като самият виден магеланец Георги Матеев го е яхнал :DИ да е все пак по темата - в момента съм на работа Редактирано 21 февруари, 2015 от Костов 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 21 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2015 Аз още не съм поздравявала от Шри Ланка Прекарахме два абсолютно съвършени дни, пътувайки с два самолета, един влак, 6 автобуса и четири тук тук. Хах, много е забавно да видиш европейци в обществения транспорт По някаква причина всички туристи са светли и руси и си личим от километри. Толкова е видимо, че не сме от тук, че ни трябваха цели три дни, за да получим люта храна. И то лютото ни го дадоха отделно, изцяло на наша отговорност да тестваме. Плажовете бяха чисти, улиците също, навсякъде е изключително красиво. Днес вече се позиционирахме в градче и къща, които по никакъв начин не се различават от циганско гето, освен с палмите и отново уникалната природа. Бях почнала да се притеснявам, че цялата ми предварителна настройка, създадена от Сънчо, ще си остане непотребна в Шри Ланка. Ок, и тук ми харесва, ще преживея нощта. Нямам снимки на този телефон, друг път ще илюстрирам многословието си. Да ни стискате палци да видим утре леопарди. На китовете видях основно опашките, а това не е достатъчно: ) 26 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 21 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2015 На китовете основно се виждат опашките (и това се брои).. на леопардите - сенките... Наслаждавайте се и не му мислете много много... 3 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 21 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2015 Пловдив на магеланска среща, сменяйки бирарията с бар 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2015 На супа в Супа бара в Пловдив! С останалите до втори петли магеланки.. Тони, Penina, bulpa. Добро утро! 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега