Популярно мнение stebal Публикувано: 26 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 След дълъг ден в Хага с mililia , чакаме полет за Сингапур на летище Схипхол в Амстердам ... 51 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 И нещо и от мен! Хага! 43 Връзка към коментар
searus Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 Цял ден с кола по Gorges du Tarn, Франция - без очи останах и без чене! Уникално място! Снимки само на сапунерка, т.е. не мога да покажа нищо в момента... 11 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 2 минути , searus каза: Цял ден с кола по Gorges du Tarn, Франция - без очи останах и без чене! Уникално място! Снимки само на сапунерка, т.е. не мога да покажа нищо в момента... Ще разказваш! Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 11 часа, obsession каза: Много хубави снимки! С телефон сигурно ги е правил, нищо особено Връзка към коментар
searus Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 1 час, Rainy каза: Ще разказваш! Просто не знам дали може да се опише с думи, то са едни драматични скали (имаше катерачи), то едни селца с каменни къщи, а за есенния пейзаж да не говорим, реката беше всъщност най-малко впечатляващото нещо, като се има предвид сухия й сезон, и въпреки това имаше кану маниаци. Ама позакъсняхме с обяда и се оказа, че няма никъде ресторант, който да работи в 2:30, за хранителен магазин пък само може да се мечтае (карахме половин час до ненамсикое село, за да открием такъв и баш навреме в 3:02, че до 3 сиеста), пекарните пък са до обед, ама да не си помисли някой, че те са над път и под път, ааа една на всеки 4-5 села стига, и то повечето спират съвсем да работят края на сезона (разбирай утре). Добре че нахранихме душата :-D 6 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 Боливийската граница. 30 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 9 часа, searus каза: Ама позакъсняхме с обяда и се оказа, че няма никъде ресторант, който да работи в 2:30, за хранителен магазин пък само може да се мечтае (карахме половин час до ненамсикое село, за да открием такъв и баш навреме в 3:02, че до 3 сиеста), пекарните пък са до обед, ама да не си помисли някой, че те са над път и под път, ааа една на всеки 4-5 села стига, и то повечето спират съвсем да работят края на сезона (разбирай утре). Добре че нахранихме душата :-D Това си е местна особеност. Във Франция се яде от 12ч до 14ч и от 19ч до 21ч и точка! Ай ся парижки глезотии, ще ми работят ресторантите по цял ден 3 1 4 Връзка към коментар
searus Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 5 минути , Роца каза: Това си е местна особеност. Във Франция се яде от 12ч до 14ч и от 19ч до 21ч и точка! Ай ся парижки глезотии, ще ми работят ресторантите по цял ден Хаха, да, ние го знаем уж това, ама се надявахме на изключение ;-) щото оняден ни дадоха манджа, като видяха дребното и се смилиха, ама и не беше чак 2:30... Поне една коричка ляб да дадат беее, окъсняхме ние отвсякъде вчера, уж 'все нещо по пътя ще има', ама нА, нямаше даже бензиностанцийка :-D сами сме си виновни. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 12 минути , Роца каза: Това си е местна особеност. Във Франция се яде от 12ч до 14ч и от 19ч до 21ч и точка! Ай ся парижки глезотии, ще ми работят ресторантите по цял ден Се сещам аз в Южна Италия - Таранто - как нямаше нищичко отворено до 20 часа, взимах давах @searus, искам снимки, моля! Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 Очарователно, малко и много симпатично: Civita do Bagnoregio 46 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 (редактирано) преди 1 минута , Roberto Baggio каза: Очарователно, малко и много симпатично: Civita do Bagnoregio Тези точно ги обожавам!!! п.п. не е ли Civita di Bagnoregio Редактирано 27 октомври, 2017 от 45#2 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 27 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 Bourton-on-the-water и Bibury 49 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 (редактирано) The Ruins of St.Paul, Macau. Редактирано 27 октомври, 2017 от stefanrusev 35 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 5 часа, Roberto Baggio каза: Очарователно, малко и много симпатично: Civita do Bagnoregio Разкошно! 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 7 часа, Роца каза: Това си е местна особеност. Във Франция се яде от 12ч до 14ч и от 19ч до 21ч и точка! Ай ся парижки глезотии, ще ми работят ресторантите по цял ден Не само там. В Испания преди 13:30 е невъзможно да се обядва, както и преди 20:00 дори 20:30 да се вечеря. Който е на зор кара на мезета и други залъгалки. Много ресторанти отварят в 20:30 вечерта. 4 2 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 51 минути , Alexander каза: Не само там. В Испания преди 13:30 е невъзможно да се обядва, както и преди 20:00 дори 20:30 да се вечеря. Който е на зор кара на мезета и други залъгалки. Много ресторанти отварят в 20:30 вечерта. Не генерализирайте чак толкова - Испания, Франция... Италия, бих добавил аз - това са обичайните часове за хранене на местните, съответно където е традиционно устроено обществото, това се спазва, но не е съвсем така в столиците/големите градове. Затова - горепосоченото важи като цяло, с уговорката, че в голям град може да се намери отворен ресторант и по друго време. Връзка към коментар
searus Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 4 часа, Alexander каза: Не само там. В Испания преди 13:30 е невъзможно да се обядва, както и преди 20:00 дори 20:30 да се вечеря. Който е на зор кара на мезета и други залъгалки. Много ресторанти отварят в 20:30 вечерта. Изобщо не държа на ресторанти, даже бих казала, че не ми се губи излишно време, особено на красиво място, и с удоволствие минавам на мезета и залъгалки, обаче то просто нямаше абсолютно нищо никъде. Само сладолед в един единствен отворен бар, в едно от по-туристическите села. Без да преувеличавам. Да не се приема за мрънкане, просто отбелязах, даже им се кефя! Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2017 Сингапур.... 41 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2017 Привет от Исфахан, Иран. Вече станахме популярни из квартала и в кръчмите ни посрещат с българския трибагреник 42 1 4 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 28 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2017 ... на форумната пицария 39 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 28 октомври, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 октомври, 2017 Malmesbury и Castle Combe : Да вметна, че не бях виждал преди катедрала/ църква с кафетерия или детски кът. 48 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 28 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2017 На 27.10.2017 г. в 10:28, stanislavpp каза: Bourton-on-the-water и Bibury @stanislavpp,завидЕх ти 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 28 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2017 На 10/14/2017 в 1:57, Георги Матеев каза: Апропо, летището в Jeddah категорично е най-гнусното, което съм виждал някога, и ако не беше бизнес салона вече щях да съм си прерязал вените Опааа! Отпадна един вариант за придвижване от Европа към Южна Африка 2 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 28 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2017 След кратък, но много приятен предиобед в Бергамо изчакваме в салона на летището полета си до Фес... Тук е момента да благодаря на @Фичо ( с когото се засякохме набързо сутринта на Т1 ) за мнението в темата със салоните за бързата лента с Дайнърс-а Направо ми се подкосиха краката като видях тарапаната пред секюрити в ранният следобед... 40 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега